Spectra

Spilleregler

Knap

Funktion

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.

Vis indstillinger for indsats.

Vis indstillinger for autospil.

Vis spilleregler.

Vis gevinsttabel.

Spring præsentation over.

Tænder og slukker for lyden.

Afslut spil.

Afslut aktuelle visning.

Start feature (fx gratis spil).

Stop autospil-session.

Bemærk: Videospillet Spectra kaldes Spectra, spillet eller spil.

1. Spectra er et videospil med 5 hjul og 30 spillelinjer. Spillet indeholder stablede og puffende wild-symboler og spin igen. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,4%.
  2. En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.
  3. Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
  4. Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
  5. Kommer 1 eller flere nye wild-stakke frem på eller lige ved siden af en spillelinje, udløser det spin igen. Under alle spin igen puffer wild-stakkene 1 symbolposition lodret hen mod midten af hjulene.
  6. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.
  7. Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre i kombinationer angivet i gevinsttabellen.
  8. Alle gevinster på spillelinjer under en spillerunde tilføjes og vises ved afslutning af spillerunden.
  9. Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
  10. Et wild-symbol erstatter alle andre symboler.
  11. I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.

Seneste opdatering: 28-07-2017