Chests of plenty

Spillets mål:

Chests Of Plenty er en spilleautomat med fem hjul og 20 gevinstlinjer. Spillet indeholder et wildsymbol og bonusspillet Treasure Chest (skattekisten) og Treasure Map (skattekortet).

Bonusspillet Treasure Chest starter når 3 scattersymboler i form af skattekister vises på hjulene 1, 3 og 5.

Bonusspillet Treasure Map starter når 3 eller flere scattersymboler i form af skattekort vises på hjulene.

Wildsymbolet, piratpigen, erstatter alle andre symboler undtaget scattersymbolerne (kortet og skattekisten).

Information om spillet:

• Du spiller på 20 linjer.

Sådan spiller du:

• Vælg indsats: Når spillet begynder satses automatisk $0,10 på alle 20 linjer dvs. total $2.0. Indatsen per linje vises ved STAKE (indsats) som du finder længst nede på skærmen under hjulene. Du kan øge eller sænke indsatsen ved at anvende knapperne Stake Up (øger indsatsen) eller Stake Down (sænker indsatsen) i meddelelsesområdet. Hvis din spillesaldo er lavere end $10 justeres indsatsen automatisk i systemet til næste højest mulige beløb.
  • Gevinsttabel: Hvis du klikker på knapperne PAYTABLE længst nede på skærmen kommer du til gevinsttabellen. For at komme tilbage til spillet klikker du på knappen BACK TO REELS (tilbaga till hjulene) på skærmen PAYTABLE. Hvis du klikker på knappen NEXT (næste) længst nede på skærmen PAYTABLE kommer du till gevinsttabellen. Hvis du vil udregne udbetalingsbeløbet ganger du hver enkelt gevinst med indsatsen per linje.
  • PLAY (Spela): Når hjulene stopper med at dreje får du udbetalt eventuelle gevinstkombinationer på valgte linjer og/eller scattergevinster i henhold til gevinsttabellen.
  • Resultat: Ved gevinst markeres gevinstlinjerne og animere de respektive symboler. Ved scattergevinst animeres scattersymbolerne. Den enkelte gevinst på en linje vises sidste på hver gevinstlinje.
  • Gentag indsats/ændra insats: Når du har satset en gang går dine indstillinger automatisk videre til næste spin, hvis der er nok penge tilgængelige. Klik på PLAY hvis du vil spille med samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats kan du anvende knapperne STAKE DOWN (sænker indsatsen) og STAKE UP (øger indsatsen).
  • Saldo: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'BALANCE.
  • Den aktuelle spillesaldo er summen af de beløb som vises ved BALANCE og TOTAL STAKE.
  • Autospil: Med denne funktion kan du vælge spinalternativ for hands-free-spil. Funktionen indeholder følgende alternativer:
    • 10 spin: Spillet drejer automatisk 10 gange hvis du klikker på 10 SPINS.
    • 25 spin: Spillet drejer automatisk 25 gange hvis du klikker på 25 SPINS.
    • 100 spin: Spillet drejer automatisk 100 gange hvis du klikker på 100 SPINS.
    • 250 spin: Spillet drejer automatisk 250 gange hvis du klikker på 250 SPINS.
    • 500 spin: Spillet drejer automatisk 500 gange hvis du klikker på 500 SPINS.
  • Hvis du vil anvende autospilsfunktionen klikker du på knappen AUTO PLAY (automatisk spil) længst nede på spilskærmen til venstre ved knappen PLAY. Når dialogruden for autospil åbnes klikker du på valgt alternativ. Knappen AUTO PLAY ON (autospil på) vises (isstedet for knappen AUTO PLAY). Klik på PLAY for at dreje hjule.
  • Du kan inaktivere autospillet ved at klikke på STOP AUTO PLAY (stop autospil) som vises under meddelelsområdet i midten af spilskærmen. Hvis spillet er igång stoppes autospillet efter spilleomgangen afsluttes. I ændre tilfælde stopper autospillet med det samme.
  • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på VERSION hvis du vil se spillet aktuelle versionsnummer.
  • Klik på REBUY hvis du vil overføre flere penge fra din Danske Spil-konto til spillet.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.

Spilleregler:

• Du spiller på 20 linjer.
  • Antallet af linjer kan ikke ændres.
  • Satsede beløb kan ændres ved hjælp af knapperne STAKE UP og STAKE DOWN.
  • Når du klikker på PLAY begynder spilles med valgt indsats (BET) på alle 100 linjer (LINES).
  • Udbetalningerne vises i gevinsttabellen (PAYTABLE).
  • > Gevinster fra gevinstlinjerne ganges med det satsede beløb per linje.
  • Den højeste gevinst på en valgt linje giver udbetalning.
  • Hvis du vinder på flere linjer samtidigt lægges gevinsterne sammen.
  • Du vinder kun på valgte linjer. Scattersymbolet, dvs. kortet eller skattekisten giver derimod gevinst uanset position.
  • Alle symboler giver gevinst fra venstre til højre undtaget kortet og skattekisten som giver udbetaling uanset position.
  • Wildsymbolet, piratpigen, erstatter alle andre symboler undtaget scattersymbolerne (kortet og skattekisten).
  • Kortet og skattekisten giver ingen udbetalning.
  • Wildsymbolet, dvs. piratpigen, kan vises på alle hjul.
  • Hvis piratpigen vises til højre eller til venstre for et piratsymbol forvandles piraten til et wildsymbol.
  • Hvis piratpigen vises mellem to piratsymboler förvandles begge piraterne til wildsymboler.
  • Piratsymbolet forvandles kun til wildsymbol hvis det vises horisontalt i forhold til piratpigen.
  • Skattekisten vises på hjulene hjul 1, 3 og 5.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

Bonusspillet Treasure Chest:

• Bonusspillet Treasure Chest starter når 3 scattersymboler i form af skattekister, vises på hjulene 1, 3 og 5.
  • 3 skattekister vises på skærmen.
  • Kisterne åbnes på tur og i rækkefølge og 3 varianter af ædelstene (diamanter, smaragder eller rubiner) vises. Hvis de tre ædelstene er af af samme type belønnes du med en præmie. Præmien ganges med den totale indsats.
    Eksempel: Kisten åbnes og afslører 3 diamanter. Din gevinst bliver: = gangetallet * total indsats = 5 * total indsats.
Type ædelsten ganges med
3 diamanter 5
3 smaragder 2
3 rubiner 1
  • Hver skattekiste kan åbnes flere gange og de fortsætter med at kunne åbnes til skattekisten ikke giver nogen gevinstkombination eftersom de er i forskellige farver. Øvrige skattekister kan åbnes indtil ikke længere giver gevinst.
  • Bonusgevinster udbetales baseret på et tilfældigt tal som ganges med den totale indsats.
    Det højeste gangetal du kan belønnes med i denne funktion er 100 og det laveste er 10.
  • När kisterne har vis et resultat som ikke gav gevinst er bonusspillet slut og det totale gevinstbeløb vises og lægges til din spillesaldo.

Bonusspillet Treasure Map:

• Bonusspillet Treasure Map starter når 3 scattersymboler i form af skattekort, vises på hjulene 1, 3 og 5.
  • Der er 3 øer: Booty Island, Isle Of Plenty og Jackpot Island.
  • Hvis 3 scattersymboler i form af et kort vises havner du på Booty Island.
    Hvis 4 scattersymboler i form af et kort vises havner du på du på Isle of Plenty.
    Hvis 5 scattersymboler i form af et kort vises havner du på Jackpot Island.
  • Når du stiger i land på øen drejer du hjulet for at tage dig runt på øen.
  • På vejen samler du bestemte beløninger og hemmelige belønninger (i den hemmelige kiste finder du penge eller et bid af et kort). Du kan ikke dø på vejen, du fortsætter med at gå og samle ekstra belønninger til du finder et dødningehovede og knogler. Så samler du alt hvad du har vundet indtil videre og det lægges til din konto. Bonusspillet afsluttes. Du garanteres gevinst i bonusspillet. Alle gevinster her ganges med din totale indsats. Eksempel: En præmie på 5x = 5 x total indsats.
  • Du skal samle tre bider af kort. Når du har samlet de tre bider af kort sættes du i land på den næste ø og fortsätter spillet. Eventuelle gevinster fra foregående øer spares også og føres videre. Eksempel: Hvis du får 3 scattersymboler i form af kort i spillet som udløste bonusspillet kommer du til Booty Island. Hvis du på den ø samler 3 kort sendes du til den næste ø (Isle of Plenty).
  • På Jackpot Island findes ingen bider af kort på væggen.
  • På Jackpot Island er der istedet en hemmelig kiste som belønner dig med et tilfældig kontantpræmie (altså ingen kort).
  • Bonusgevinster udbetales baseret på et tilfældigt tal som ganges med den totale indsats.
Scatter Højeste tildelte gangetal Laveste tildelte gangetal
3 Kort 1000 15
4 Kort 1500 50
5 Kort 300 2000

Gevinsttabel

Klik på knappen PAYTABLE på hovedskærmen. Spillet navigerer til gevinsttabellen.

I skærmen PAYTABLE vælger du NEXT for at navigere til næste gevinsttabelskærm.

Teoretisk gevinst til spilleren er 93,00 %.

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i bonusrunden, starter softwaren automatisk bonusrunden, når du logger ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Når bonusrunden er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.