Sinatra

sinatra_screenshot

Sinatra er en spilleautomat med fem hjul, tyve gevinstlinjer og spilfunktionen Sinatra Big Band. Spillet indeholder også wildsymbolet Sinatra. Wildsymbolet Sinatra erstatter alle symboler undtagen det spredte scattersymbolen i form av en G-nøgle. Du skal få 5 G-nøglesymboler på gevinstlinjen i midten for at åbne denne funktion.

Information

• Du kan spillet på op til tyve linjer.

Sådan spiller du

• Angivelse af 'LINJER': Der er som standard valgt tyve linjer. Du kan reducere eller forøge antallet af linjer ved at klikke på knappen 'LINES', der findes nederst i spilskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer forbliver mørke.
  • Vælg insats: När du begynder at spille satses der automatiskt EUR 0,25 på alle 20 linjer dvs. totalt EUR 5.00. Du kan øge eller sænke indsatsen ved at trykke på knappen til venstre eller højre under indikatoren  BET (indsats). Hvis din spilsaldo falder under din totale indsats, justeres indsats og antal linjer ikke. I stedet åbnes et Re-buy-vindue. I dette vinude tilbydes du muligheden for at indbetale penge, hvis du ikke har nok penge på din konto.
  • Højeste indsat: Hvis du vil spille på 20 linjer og satse 50. euro på hver linjer, klikker du på MAX BET (højeste indsats). Hvis din spilsaldo er for lav, inaktiveres dette alternativ.
  • Antallet af valgte linjer ganges med værdien "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • Regler: Du kommer til spilreglerne ved at klikke på PAYTABLE (gevinsttabel) længst nede på skærmen og derefter på knappen RULES (regler) i skærmen PAY TABLE. For at komme tilbage til spillet klikker du på GAME (spil) på skærmen RULES.
  • Gevinsttabel: Hvis du klikker på knappen PAYTABLE på spilskærmen kommer du til gevinsttabellen. Hvis du vil udregne udbetalningsbeløbet ganger du hver enkel gevinst med indsatsen per linje. For at komme tilbaga til spillet klikker du på knappen GAME.
  • Spin: Når hjulene stopper med at dreje, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer og eventuelle spredte gevinster blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Ved gevinst markeres gevinstlinjerne og animerer de respektive symboler. Ved scattergevinst animeres scattersymbolerne. Totalt gevinstbeløb vises i en besked under hjulet. Ved PAID (udbetalt) opdateres gevinstbeløbet. Den enkelte gevinst på hver linje vises til højre på hjulet sidste på hver gevinstlinje.
  • Bonusspil: G-nøglen aktiveres når den lander på midten af et hjul. Notten flyttes til notesystemet højst oppe og venter der til funktionen aktiveres. Funktionen aktiveres når alle 5 hjul indeholder aktiverede notter. Hvis du afslutter spillet mister du nottern du har samlet. Når en G-klav lander på mitdten på hjulet aktiveres en kort animation og en tone afspilles. Spilskærmen ændres og bonusskærmen åbnes. Efter bonusrunden kommer du tilbaga til spillets hovedskærm.
  • Gentag indsats/ændra indsats: Når du har satset en gang går dine indstillinger automatisk videre til næste spin, hvis der er nok penge tilgængelige. Klik på SPIN (drej) hvis du vil spille med samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats anvender du knapperne + og - ved BET (indsats) eller LINES.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'BALANCE'.
  • Den aktuelle spillesaldo er summen af de beløb som vises ved CREDITS og TOTAL BET.
  • Hvis du vil gøre brug af funktionen Auto-spin, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til højre på spilskærmen:
  • Number of spins: Spillet drejer automatisk så mange gangee du har valgt i listemenuen. Du kan hvor mange gange du vil spille og spille til din saldo når under den totale indsats.
  • Spin till win is equal to or exceeds (Spillet til gevinsten er lige med eller højere): Spillet fortsætter til gevinstbeløbbet er lige med eller højere end det beløb du har valgt i rullemenuen.
  • Spin till any win (Spil til næste gevinst): Spillet fortsætter automatisk til du vinder næsta gang.
  • Spin till feature trigger or bonus round (Spil til næste freespin eller bonuspil): Spillet fortsætter automatiskt til næste freespin- eller bonusspil udløses.
  • Spin till my balance exceeds (Spil til saldoen er højere): Spillet fortsætter automatiskt til spilsaldoen bliver højere eller tilsvare det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb som visas ved CREDIT respektive TOTAL BET.
  • Spin till my balance falls below (Spil til saldoen er lavere): Spillet fortsætter automatiskt til spilsaldoen er lavere end eller tilsvarende det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb som visas ved CREDIT respektive TOTAL BET.
  • Play faster (Spil hurtigere): Med dette alternativ kan du spille hurtigere i det at pauserne bliver kortere. Du skal vælge mindst ét af de øvrige autospilsalternativer inden du kan vælge hurtigere spil.
  • Hvis du vil anvende autospilfunktionen klikker du på knappen AUTO SPIN længst nede på spilleskærmen. Når autospilsvinduet åbnes markerer du ruderne for de alternativer du vil anvende. Klik på START for at aktivere de valgte alternativer og start spillet. Klik på CANCEL (afbryd) hvis du vil gå tilbage til spilskærmen.
  • Du kan stoppe autospillet ved at klikke på knappen STOP SPIN. Hvis spillet er igang stoppes autospillet efter omgangen er blevet afsluttet. I andre tilfælde stopper autospillet med det samme.
  • Når du spiller med flere autospilsalternativer er der betingelser som skal opfyldes. Andre valgte vilkår ignoreres. Du kan da igen vælge samme alternativer igen eller vægæe andre alternativer. Fortsæt derefter ved at klikke på AUTO SPIN.
  • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på VERSION hvis du vil se spillet aktuelle versionsnummer.
  • Klik på REBUY hvis du vil overføre flere penge fra din konto til spillet.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.

Regler

• Spil på mindst 1 og højest på 20 linjer.
  • Udbetalinger foretages i henhold til gevinstoversigten.
  • Gevinster fra gevinstlinjerne ganges med det satsede beløb per linje.
  • Alle symboler giver gevinst fra venstre til højre.
  • G-nøglesymbolet giver ingen udbetaling.
  • G-nøglen aktiveres kun når den lander på midten af et hjul. Notterne flyttes da til nottesymstemet øverst oppe, hvor de venter til funktionen aktiveres. Funktionen aktiveres når alle 5 hjul indeholder aktiverede notter. Hvis du afslutter spillet mister du de notter de har samlet.
  • Den højeste gevinst på en valgt linje giver udbetalning.
  • Hvis du vinder på flere linjer samtidigt lægges gevinsterne sammen.
  • Gevinster fra gevinstlinjerne ganges med indsatsen per gevinstlinje.
  • Du kan kun vinde på valgte linjer.
  • Wildsymbolet Sinatra erstatter alle symboler undtagen scattersymbolen, dvs. G-nøglen.
  • Wildsymbolet fungerer kun sammen med andre symboler.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Funktioner

Sinatra-spillet:

• Vælg big band instrument og skab en Sinatra-melodi.
  • Du samler gevinster for hvert instrument du vælger.
  • Hvor meget du vinder i Sinatra-funktionen baseres på et tilfældigt valgt tal som ganges med den gennemsnittelige indsats. Gennemsnitsindsatsen beregnes fra slutningen af den sidste funktion og starten af din Sinatra-session.
  • Efter funktionen er slut tilbagestilles gennemsnitsindsatsen og beregningen starter.

sinatra_feature

Gevinstoversigt

sinatra_paytable_1

sinatra_paytable_2

sinatra_paytable_3

sinatra_paytable_4

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 93,241 %.