Fruit Warp

Spilleregler

Knap Funktion

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.
Vis indstillinger for indsats.
Vis indstillinger for autospil.
Vis spilleregler.
Vis gevinsttabel.
Spring præsentation over.
Tænder og slukker for lyden.
Afslut spil.
Afslut aktuelle visning.
Start feature (fx gratis spil).
Stop autospil-session.

Bemærk: Fruit Warp videospillet kaldes Fruit Warp, spillet eller blot spil.

1. Fruit Warp er et videospil med spredte gevinstkombinationer. Spillet har en frugt-tilstand med spin igen. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 97,0%.
  2. En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.
  3. Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
  4. Frugt-tilstande udløses af 5 eller flere ens symboler. Alle 9 frugt-tilstande viser Warp-måleren med de forskellige trin, multiplikatorer og ekstra liv med de gældende antal. I løbet af en frugt-tilstand tildeles 1 nyt spin igen, når mindst 1 symbol matcher typen af frugt-tilstand, med mindre Warp-måleren er fuld. Hvert symbol, der matcher typen af frugt-tilstand, aktiverer 1 trin i Warp-måleren op til det maksimale antal tilgængelige trin. Aktiverede multiplikatorer ganger det samlede gevinstbeløb med værdien vist i det aktive multiplikator-trin. Ekstra aktiverede liv tildeler 1 yderligere spin igen pr. ekstra liv uden fremgang for Warp-måleren. Alle frugt-tilstande og spin igen er en del af spillerunden, der udløste frugt-tilstanden.
  5. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.
  6. Alle spredte gevinster fra en spillerunde lægges sammen og vises ved afslutning af spillerunden.
  7. Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
  8. En frugt-tilstand spilles med samme indsats som det spin, der udløste frugt-tilstanden.
  9. Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
  10. I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger blive annulleret.

Seneste opdatering: 02-08-2017