Lightning Strike Megaways

INTRODUKTION

Lightning Strike(TM) er en 6-hjulet spillemaskine med MEGAWAYS™.

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (Alle præmier udbetaler fra venstre mod højre og højre mod venstre) på en af dine MEGAWAYS™. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

MEGAWAYS™

• Alle hjul kan afsløre op til 5 symboler.
  • Alle spins kan have op til 15.625 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, alle præmier udbetaler fra venstre mod højre og højre mod venstre.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • MEGAWAYS™ med licens fra Big Time Gaming.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler (kun på hjul 2, 3, 4 og 5).
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonussymboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (eksempelvis hvis 3 wild-symboler er en gevinst eller de symboler kan bruges med et andet til at danne en gevinst for 4 symboler, udbetales kun den gevinst, som er højest).

Bonus-feature

Lightning Strike

• Under ethvert spin, hvis et Wild-symbol lander i syne på hjul 2, 3, 4 eller 5, udløses Lightning Strike Genspin. Under Lightning Strike Genspin udvider Wild sig til at dække hele hjulet og forblive på plads, mens de andre hjul spinner igen. Hvis et nyt Lightning Strike Wild vises under et genspin, udvider det sig og holdes på plads sammen med tidligere, udvidede Wild til endnu et genspin. Lightning Strike Genspin-featuren slutter, når der ikke dukker nye Wilds op under et genspin. Op til 3 ekstra Lightning Strike Wild-symboler kan vises, efter et Wild aktiverer et genspin, hvilket udløser 1 ekstra genspin for hvert nyt Wild-symbol, som er synligt (maksimalt 4 genspin). Hvis der er flere fuldt hjul-wilds i den samme gevinstkombination, ganges disse med hinanden. Hvis du for eksempel har 2 fulde hjul-wilds med x5, vil multiplikationsfaktoren på de involverede gevinstkombinationer være x25.

Penge og Mega Spins-stige

• Efter enhver gevinst på 5x indsatsen eller højere, kan spilleren prøve at forøge gevinsten via Mega Spins-stigen eller omveksle den til Mega Spins. Brug + og - knapperne for at vælge den værdi du ønsker at spille for, og spin herefter hjulet. Hvis du lander i det grønne segment, får du tildelt den valgte gevinst, som du kan vælge at indløse eller omveksle til et antal Mega Spins. Hvis du lander i det røde segment, slutter featuren og alle opnåede gevinster går tabt.

Mega Spins

• Hvis spilleren vælger at omveksle sin pengepræmie til Mega Spins, kommer Mega Spins-hjulene frem på skærmen. Under Mega Spins, er både ekstra wilds og mystiske symboler tilgængelige. Mega Spins fortsætter indtil alle spins er opbrugt, hvoefter værdien i gevinstpanelet bliver tildelt som den samlede gevinst. Mega Spins spilles med den samme samlede indsats, som den i det udløsende hovedspil.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge det antal "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 50.000xIndsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

RTP

Tilbage til afspiller til dette spil er 96.50%.

Seneste opdatering: 28-02-2019