Cool Bananas

Cool Bananas er en fem-hjuls spilleautomat med ni betalingslinjer og et bonusspil, som giver dig mulighed for at vinde ekstra gevinster. Spillet indeholder også et joker-symbol, Mighty Monkey-symbolet. Mighty Monkey-symbolet findes kun på hjul 2, 3 og 4 og kan erstatte alle de andre symboler, undtagen det spredte Banan-symbol.

Information

• Klik på "Gevinstoversigt" for at se betalingslinierne.
  • Du kan spille på op til ni linjer. Du kan se betalingslinjerne i betalingslinjeoversigten på skærmbilledet med spilleregler.

Sådan spiller du

• Hvis din spilsaldo ryger under din samlede indsats, bliver indsats og linjer ikke justeret til den næste mulige indsats. Derimod vil et re-buy vindue dukke op.
  • Hvis du ikke har penge på din konto, vil du få vist indskudsmulighederne.
  • Valg af linjer: Ni linjer er valgt som standard, når du åbner spillet. Du kan reducere antallet af linjer med ned-pilen til højre for "Linjer" og øge antallet, hvis du klikker på op-pilen. De valgte linjer lyser op, mens de fravalgte forbliver mørke.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsats pr. linje, og den samlede indsats vises i "Indsats" øverst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Du kan se gevinstoversigten, hvis du klikker på "Gevinstoversigt" nederst til venstre på spilskærmen. De viste gevinster i gevinstoversigten er for en enhedsindsats og vises som kreditter. For at finde det effektive udbetalingsbeløb pr. linje, skal du gange gevinsten med indsats pr. linje. Du kan komme tilbage til spillet, hvis du klikker på "Spil" på skærmbilledet med gevinstoversigten. Klik på "Regler" for at se spillereglerne. Du kan gå tilbage til gevinstoversigten eller tilbage til spillet, hvis du klikker på henholdsvis "Gevinstoversigt" eller "Spil".
  • Spin: Når hjulene stopper, bliver alle vindende kombinationer på de valgte linjer, plus eventuelle spredte gevinster, udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Dine gevinster vises i "Gevinst" øverst til højre på spilskærmen.
  • Bonusspil: Et bonusspil udløses, når tre eller flere spredte Banan-symboler ses på hjulene i rækkefølge fra venstre mod højre eller højre mod venstre. Spilskærmen skifter, og bonusspillet dukker op. Det normale spil vender tilbage, når bonusspillet er færdigt.
  • Gentag/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil denne indsats automatisk blive overført til det følgende spin. Du skal bare klikke på "Spin" for at spille med samme indsats. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge op- og ned-pilene ved "Indsats" og "Linjer".
  • Din aktuelle spilsaldo vises i "Kreditter".
  • Resultat: Alle gevinster vises ved, at deres betalingslinjer blinker, eller i tilfælde med spredte gevinster ved at deres symboler bliver levende, og den samlede gevinst vises øverst på skærmen i "Gevinst".
  • Auto-spin: Du kan benytte denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit" spil. De tilgængelige muligheder i denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge et antal spin og spille, indtil din saldo er mindre end den samlede indsats .
    • Spin indtil gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste gevinst.
    • Spin indtil bonusspil/-runde udløses: Spillet fortsætter automatisk, indtil den næste bonusrunde eller bonusspil udløses.
    • Spin indtil min saldo overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er større end eller lig med det indtastede beløb. Bemærk at "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "Kreditter" og "Indsats".
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet fortsætter automatisk, indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det indtastede beløb. Bemærk at "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "Kreditter" og "Indsats".
    • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst en af de andre muligheder, før du vælger "Spil hurtigere".
  • Hvis du vil bruge auto-spin, skal du klikke på "Auto-spin" nederst til højre på spilskærmen. På det efterfølgende skærmbillede, skal du vælge de muligheder, som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "Annuller" for at stoppe auto-spin og vende tilbage til normalt spil.
  • Når du spiller med flere muligheder, vil den mulighed, som opfyldes først, blive prioriteret, og de øvrige valgte muligheder bliver deaktiveret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle andre og fortsætte med spillet.
  • Bemærk: Auto-spin er ikke tilgængelig, når du spiller med fiktive penge.
  • Klik på "Spilhistorik" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "Version" for at se spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "Re-buy" for at overføre flere midler til spillet fra din konto.
  • Klik på "Forlad spil" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme i spil med rigtige og fiktive penge.

Regler

• Alle symboler gælder kun fra venstre mod højre undtagen de spredte Banan-symboler, som gælder fra venstre mod højre og højre mod venstre.
  • Kun den højeste gevinst på de valgte betalingslinjer udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinjegevinster.
  • Gevinster sker kun på de valgte linjer undtagen de spredte symboler, som giver gevinst, når de ses på hjulene.
  • Mighty Monkey-symbolet findes kun på hjul to, tre og fire og kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte Banan-symbol.
  • Gevinsten fordobles for hvert Mighty Monkey-symbol, som optræder i en vindende kombination.

Funktioner

Bonusspil:

• Tre eller flere spredte Banan-symboler fra venstre mod højre, inklusiv hjul et, eller højre mod venstre, inklusiv hjul 5, udløser Cool Bananas bonusspillet.
  • Gevinster overføres til "Kreditter" ved afslutningen på et spil, før starten på bonusspillet og efter hvert stadie i bonusspillet.
  • Mighty Monkey skal klare seks forhindringer for at nå til tops på skyskraberen.
  • I den første bonusrunde får du en gevinst svarende til grundindsatsen for hver forhindring, du passerer. I de efterfølgende bonusrunder vil den tildelte gevinst svare til det beløb, som du har vundet i de tidligere bonusrunder.
  • Gevinstbeløbet i bonusspillet ganges med den udløsende indsats og bliver derefter vist på skærmen.
  • Den viste bonusgevinst er summen af alle bonusgevinsterne op til den aktuelle runde.
  • Klik på "Færdig" for at vende tilbage til det normale spil.
  • Bonusgevinsten føjes til betalingslinjegevinster og spredte gevinster.
  • Bonusspillet slutter, når alle forhindringerne er passeret, eller når Mighty Monkey falder. I så tilfælde tildeles ingen ekstra bonusgevinster.

Gevinstoversigt

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil programmet automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet, hvis du klikker på "Spilhistorik", når du logger ind igen. Du kan også se resultatet på din saldo.

Hvis du mister forbindelsen midt i et bonusspil/bonusrunde, vil du blive bedt om at afslutte spillet, når du logger ind igen. Når du har afsluttet bonusrunden, kan du fortsætte med det samme spil eller vælge et andet.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 29-03-2018