Pink Elephants

Spilleregler

Knap Funktion
btb1
Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.
btb2
Vis indstillinger for indsats.
btb3
Vis indstillinger for autospil.
btb4
Vis spilleregler.
btb5
Vis gevinsttabel.
btb6
Spring præsentation over.
btb7
Tænder og slukker for lyden.
btb8
Afslut spil.
btb9
Afslut aktuelle visning.
btb10
Start feature (fx gratis spil).
btb11
Stop autospil-session.

Bemærk: Videospillemaskinen Pink Elephants kaldes Pink Elephants, spillet eller blot spil.

• Pink Elephants er et videospil med 6 hjul og 4096 faste spillelinjer. Spillet omfatter Mysterie scatter-symboler og et bonusspil med gratis spil, symbolforvandling og ekstra gratis spil. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,1%.
  • En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.
  • Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
  • Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
  • Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.
  • Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre i kombinationer angivet i gevinsttabellen.
  • Alle gevinster på spilleretninger under en spillerunde tilføjes og vises ved afslutning af spillerunden.
  • Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
  • Wild-symbolet erstatter et hvilket som helst symbol, undtagen scatter-symbolet.
  • 3 eller flere scatter-symboler udløser bonusspillet med gratis spil.
  • I hovedspillet er der en chance for, at 1-5 Mysterie scatter-symboler udløses i en hvilken som helst spillerunde og dermed øger chancen for at udløse bonusspillet.
  • I bonusspillet indsamles elefantkugler til at udfylde symbolmålerne. Når en måler er fyldt, forvandles symbolet til et elefantsymbol og forbliver sådan i resten af bonusspillet, og spilleren tildeles 1 ekstra gratis spil.
  • I bonusspillet udløser 2 eller flere scatter-symboler ekstra spil. Antallet af tildelte gratis spil afhænger af antallet af scatter-symboler.
  • Bonusspillet spilles med samme indsats som det spil, der udløste bonusspillet.
  • I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.

Seneste opdatering: 21-05-2018