Rotiki

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Rotiki er en videospillemaskine, der spilles på et gitter på 6x8. 5+ matchende symboler forbundet vandret/lodret i en klynge giver en gevinst. Vindersymboler holdes. Nye symboler erstatter ikke-vindende symboler, der leveres via hjulrotation. Kun den højeste kombination pr. klynge udbetales.

En gevinst på det indledende spin giver 3 re-spins. Under re-spins kan eksisterende klynger udvides med matchende symboler, der rører vandret/lodret. Der kan også oprettes nye klynger. Udfyldning af en vandret række med vindende symboler (alle), giver 3 yderligere re-spins.

Wild-symboler erstatter alle almindelige symboler og bidrager til at skabe en klynge og udfylde rækker/gitter. Når re-spins slutter, kontrolleres Wild-symboler forbundet til en vindende klynge én efter én for Tiki-magi. Et kvalificerende Wild-symbol kontrolleres kun én gang i løbet af spilrunden. De magiske Tiki-kræfter er:

• WHAKAREI: kan kun udføres som del af en klynge. Den respektive klynge opgraderes til et tilfældigt maskesymbol (højt udbetalende). Maskesymboler opgraderes til et mere værdifuldt maskesymbol.

• HANUMI: kan kun udføres som del af mere end én klynge. Alle forbundne klynger samles og skaber en større klynge. Ved sammenlægning vælges det mest værdifulde symbol altid blandt de tilgængelige. Klynger kan ikke lægges sammen til Wild-symboler.

Når Tiki-magi afsløres, udføres det med den samme. Skulle den respektive kraft fylde en række, starter en ny re-spin-sekvens med det samme. Eventuelle umarkerede Wild-symboler venter til næste mulighed, eller hvis hele gitteret er fyldt. Når alle re-spins slutter, alle kvalificerende Wild-symboler blevet kontrolleret, og der er ikke mulighed for yderligere Tiki-magi-kræfter, slutter spilrunden, og vindende kombinationer udbetales.

Udfyldning af gitteret med vindende symboler (alle), udløser bonus-spillet Skattekammeret. Vælg fliser for at afsløre skjult indhold, indtil der ikke er noget tilbage. Det oprindelige antal valg er lig med antallet af resterende ubrugte re-spins fra basisspillet (overført). Bonus-spillet er matematisk retfærdigt, og det afspejles i sandsynligheden for at vælge elementer.

Der er 48 fliser i alt. Hvert valg reducerer det resterende antal valg med 1. Der er 32 x neutrale fliser, som ikke har nogen funktionalitet. Der er 9 x multiplikatorfliser, som øger multiplikatoren med én, når de bliver valgt. Multiplikatoren starter ved x1. Der er 6 x ekstra valgfliser, som øjeblikkeligt giver 5 ekstra valg, når de bliver valgt. Der er 1 x speciel flise, som øjeblikkeligt giver den maksimale multiplikator på x10, når den vælges. Den endelige multiplikator anvendes på gevinsterne fra det udløsende spin og udbetales i overensstemmelse hermed. Bonus-spillet slutter, når der ikke er nogen valg tilbage, eller når den maksimale multiplikator på x10 er nået – alt efter hvad der sker først. Der er ingen yderligere præmie for ubrugte valg, hvis det scenarie skulle opstå.

Der er ingen bedste strategi i Skattekammeret (bonus-spil).

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

RTP:94.20%

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Du kan aktivere/deaktivere funktionen Autospil i menuen. I Autospil startes et antal på hinanden følgende spilrunder automatisk ved hjælp af dine nuværende indsatsindstillinger. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav. Bemærk: Hvis Autospil ikke er deaktiveret, og en funktion, der kræver interaktion, udløses, vælges der tilfældigt. Dette påvirker ikke den teoretiske publicerede tilbagebetalingsprocent.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 13-07-2022