Cherry Pop Deluxe

Om

CherryPop Deluxe er et vind-alle-veje-spil med op til 118.098 måder at vinde på. Den indeholder den spændende PopWins™-mekanisme

Spilleregler

Spiller

• Tryk på spin-knappen for at spille spillet
  • Vælg din indsatsstørrelse på Indsatsniveau-interface
  • Tryk på Autoplay-ikonet for at åbne autoplay-indstillingerne (hvis relevant)
  • Spillepanelet viser din aktuelle indsatsstørrelse, aktuelle gevinst og aktuelle saldo

SÅDAN UDREGNER MAN GEVINST MED "VIND ALLE VEJE"

• For at udregne din samlede VIND ALLE VEJE-gevinst skal du lægge alle dine symbolgevinster sammen
  • For at beregne en enkelt symbolgevinst skal du tælle antallet af efterfølgende hjul, der indeholder symbolet, startende fra venstre eller højre
  • Hvis antallet af på hinanden følgende hjul, der indeholder symbolet, er tre eller flere fra venstre, skal du finde det tilsvarende gevinstbeløb i gevinsttabellen, ellers, hvis symbolet ikke er til stede på tre efterfølgende hjul, der tæller fra venstre, skal du tælle fra højre
  • Hvis antallet af på hinanden følgende hjul, der indeholder symbolet, er tre eller flere fra højre, skal du finde det tilsvarende gevinstbeløb i gevinsttabellen
  • Hvis et af hjulene indeholder mere end 1 forekomst af de vindende symboler, vil gevinsten blive ganget. Gang antallet af symboler på hvert af hjulene for at få den endelige multiplikator. For eksempel, hvis det første hjul indeholder 2 symboler, det andet hjul 3 symboler og det tredje hjul 2 symboler, ganges gevinsttabellens værdi på følgende måde: 2*3*2=12 (samlet multiplikator)
  • 5 af en slags-gevinster giver kun gevinst fra en side
  • Under spillet lægges forskellige måde-gevinster sammen

PopWins™ funktion

• Vindersymboler 'Popper' og 2 nye symboler vises på deres plads
  • Hvert hjul kan maksimalt nå en højde på 6 symboler i Basisspillet og 9 i Free Spins
  • PopWins™ ender, når der ikke er flere gevinster i panellet
  • PopWins™ spilles med samme indsats som i basisspillet

Kom i Free Spins

• Fuld oplåsning af hjulene i basisspillet (6 symboler høje), aktiverer Free Spins

Free Spins

• Free Spin-hjul starter med at være 6, 7 eller 8 symboler høje og stige op til at være 9 symboler høje.
  • Fremskridtet med at låse hjulene op i Free Spins nulstilles ikke helt mellem hvert spin. Den bliver kun nulstillet til den laveste hjulhøjde.

Spille Free Spins

• Free spins starter med en x2 multiplikator.
  • Hver vindende pop-runde øger multiplikatoren med 1, efter alle gevinster er udbetalt
  • Fuld oplåsning af spillet i Free Spins giver en øjeblikkelig +4 multiplikator og en ekstra +4 for hver gevinst i den pop-runde. Yderligere 2 free spins gives efter fuld oplåsning af hjul.
  • Processen med at låse hjulene op i Free Spins nulstilles ikke helt mellem spins
  • Super Høje symboler vises kun i Free Spins. Processen nulstilles kun til det korteste hjul. Hvis f.eks. hjulene er 7-7-8-9-7 ved slutningen af spinnet, starter det næste spin med 7-7-7-7-7, fordi det korteste hjulet var 7 symboler højt.

Tilbagebetalingsprocent

• Tilbagebetalingsprocenten er 94%

Randomisering

• Hjulene spinnes med en fair og lige chance for hver stopposition af en certificeret tilfældig talgenerator
  • Den maksimale gevinst er begrænset til 20.000x indsatsen. Hvis rundens maksimale gevinst når 20.000x indsatsen, slutter runden straks, og gevinsten tildeles op til loftet, og alle de resterende funktioner afbrydes.

Yderligere information

• Hvis en spillers spil afbrydes under spillet, kan de genspille spilrunden igen efter genstart af spillet inden for time/timer efter afbrydelse. Efter det tidspunkt vil eventuelle gevinster fra et afbrudt spil blive tilføjet til spillerens konto. Hvis spilleren vælger ikke at spille spillet igen, vil gevinsten blive tilføjet til spillerens saldo med det samme.
  • I enhver situation, hvor genspil-funktionaliteten ikke er tilstrækkelig, bedes du kontakte spilwebstedets supportteam
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spilindsatser og udbetalinger, og alle berørte indsatser refunderes.
  • Dette er spilleregler version 1.0, dateret 10/05/2022

Seneste opdatering: 13-09-2022