Into the Storm

Sådan spiller du

UDBETALINGER

• Kun højeste gevinst udbetales for hver vindende kombination.
  • Gevinster på flere linjer lægges sammen.
  • Alle gevinstlinjesymboler skal vises på en spillet linje og på hinanden følgende hjul fra og med det yderste venstre hjul.
  • Udbetalingstabellen afspejler den nuværende indsatskonfiguration.
  • Alle præmier vises pr. symbol pr. gevinstlinje.

WILD-symboler

• WILD-symboler erstatter alle andre symboler, undtaget KRAKEN BONUS-symboler.
  • WILD-symboler kan erstattes af flere symboler og udbetale for hver gevinst, de er involveret i.
  • WILD-symboler vises kun i basisspillet og i funktionen RESPIN.

RESPIN-funktion

• RESPIN-funktionen kan udløses vilkårligt på ethvert spin i basisspil. 2, 3 eller 4 WALKING WILD-symboler vises på hjulene og bevæger sig 1 trin til venstre eller højre (samme retning gennem hele funktionen) på hvert efterfølgende RESPIN.
  • Hvis et WALKING WILD-symbol lander oven på et normalt WILD-symbol, tilføjes en +1 multiplikator, så længe funktionen varer. Funktionen slutter, når der ikke er nogen WALKING WILD-symboler tilbage på hjulene.
  • Into The Storm™-bonussen kan ikke udløses under denne funktion.

WALKING WILD-symboler

• WALKING WILD-symboler kan erstattes af flere symboler og udbetale for hver gevinst, de er involveret i.
  • WALKING WILD-symboler vises kun i RESPIN-funktionen.

WILD-symboler

• Når 3 eller 4 WILD/WALKING WILD-symboler i træk lander på hjulene med et lavt betalende symbol, der udgør en gevinstlinje, udbetales det højeste betalende symbol.
  • Når 5 WILD/WALKING WILD-symboler i træk lander på hjulene, udbetales det højeste betalende symbol.

KAKEN BONUS-symbol

• KRAKEN BONUS-symbolet er et scatter-symbol, der kun er tilstede i basisspillet. KRAKEN BONUS-symbolet vises ikke under RESPIN-funktionen.
  • Ram 3 eller flere KRAKEN BONUS-scatter-symboler for at udløse Into The Storm™-bonussen.
  • Udløs 3 KAKEN BONUS-scatter-symboler, bonusspillet starter med 1 KRAKEN HOT ZONE.
  • Udløs 4 KAKEN BONUS-scatter-symboler, bonusspillet starter med 2 KRAKEN HOT ZONES.
  • Udløs 5 KAKEN BONUS-scatter-symboler, bonusspillet starter med 3 KRAKEN HOT ZONES.

Into The Storm™-bonus

• Into The Storm™-bonus spilles på et 9x5 gitter.
  • Under denne bonus kan der aktiveres op til 3 KRAKEN HOT ZONES. Gitteret drejer, og afslører enten en multiplikator, en tom plads eller en af 4 modifikatorer.
  • Multiplikatorer – x1, x2 eller x3.
  • Modifikatorer – HAMMER, SKATTEKISTE, VIKINGEMØNT OG KRAKEN HOT ZONE.
  • Ved hvert spin låses multiplikatorer og modifikatorer, der lander på gitteret eller inden for en KRAKEN HOT ZONE, i løbet af bonussens varighed.
  • BONUSSEN starter med 3 liv.
  • Antallet af LIV reduceres med 1, hvis ingen nye multiplikatorer lander under spins.
  • Når en eller flere multiplikatorer lander, nulstilles antallet af LIV til 3, undtagen VIKINGEMØNT-modifikatoren, som øger antallet af LIV til 4. Multiplikatorer føjes til TOTAL-måleren.
  • Når antallet af LIV når nul, anvendes de akkumulerede multiplikatorer, der vises i TOTAL-måleren, på den samlede indsats.
  • Hvis gitteret fyldes helt, øges TOTAL-multiplikatoren til 10000x.
  • Bonusspillet slutter, når antallet af LIV når nul, eller hvis gitteret er helt udfyldt.

Into The Storm™-modifikatorer

KRAKEN ZONE

• Når et KRAKEN-symbol lander på gitteret, vil det afsløre en multiplikator (x2, x3, x4 eller x5). Multiplikatoren anvendes på alle tilstødende områder omkring KRAKEN. Dette vises på gitteret som et HOT ZONE-område og forbliver aktiv i løbet af bonussen.
  • Hvis 2 HOT ZONES overlapper hinanden, ganges multiplikatorerne sammen i hver enkelt.. Hvis en multiplikator lander i HOT ZONE, ganges de også sammen, og multiplikatoren bliver til guld. Alle modifikatorer kan også lande i KRAKEN HOT ZONES.
  • Maks. 3 KRAKEN symboler kan lande under bonusspillet.

HAMMER

• Når en HAMMER lander på gitteret, rammer lynnedslag et tilfældigt antal multiplikatorer og fordobler dem. HAMMEREN har ingen multiplikatorværdi.
  • Maks. 3 HAMMERE kan lande under BONUSSPILLET.

SKATTEKISTE

• Når en SKATTEKISTE lander på gitteret, vil den lægge alle de aktuelle guldmultiplikatorer på gitteret sammen og tildele totalen som multiplikator til SKATTEKISTEN. Multiplikatoren føjes derefter til TOTAL-måleren.
  • Hvis en SKATTEKISTE lander inden for en KRAKEN ZONE, når de aktuelle guldmultiplikatorer er blevet tilføjet sammen, ganges de derefter med den multiplikator, der vises i KRAKEN HOT ZONE.
  • Maks. 3 SKATTEKISTER kan lande under BONUSSPILLET.

VIKINGEMØNT

• Når en VIKINGEMØNT lander på gitteret, vil den øge det samlede antal LIV til 4 i løbet af bonusspillet. VIKINGEMØNTEN har ikke en multiplikatorværdi.
  • Kun 1 VIKINGEMØNT kan lande under BONUSSPILLET.

BUY PASS™

• Buy Pass™-funktionen giver direkte adgang til Into The Storm™-bonusspillet. Prisen for Buy Pass™ er angivet nedenfor:
  • Udløser 3, 4 eller 5 scatter-symboler
  • 110x
  • Køb 4 scatter-symboler
  • 150x
  • Køb 5 scatter-symboler
  • 188x
  • Alle funktioner spilles på det valgte indsatsniveau, når Buy Pass™ blev udløst.

TURBOTILSTAND

• Slå turbotilstand til for at gøre hvert spin hurtigere. Tilstanden kan når som helst slås fra under spillet.
  • Når RESPIN eller Into The Storm™-bonus tildeles, deaktiveres turbotilstand automatisk.
  • Aktivering af Turbo-tilstand påvirker ikke resultatet af spins.