Aztec Falls

Om dette spil

• lDette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler l Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

• lStørrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
  • lHvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste

gevinst, der udbetales.

• lDen viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.
  • lUdbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
  • lDen samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som

følge af et spin.

Wild-symboler

• lWild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer. l Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagens bonus- og møntsymboler.
  • lWild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination. l Symbolet viser sig kun i basisspillet.

Klistret wild-symboler

l Det klistrede wild-symbol er et stablet wild, der fylder hele hjulet op. l Klistrede wild-symboler forekommer kun i gratis spin.

Mønt-drop-bonus

• lMøntsymbolet forekommer på hjul 5 i basisspillet.
  • lLand møntsymbolet for at udløse mønt-drop-bonussen.
  • lEn mønt vil falde ned og lande på bonus-slotspillet og efterlade et spor hen over hjulene. l Den bonus, der er vist, hvor mønten lander, bliver tildelt. l WILD: Symboler på møntsporet erstattes med wilds.
  • lJACKPOT: Jackpothjul udløses. l STABLET: Hjul-re-spin med stablede symboler. l MULTIPLIKATOR: Nuværende gevinst ganges med 2x, 3x, 4x eller 5x. l Tom: Ingen bonus tildeles.

Kontantfald-bonus

• lKontantfald-bonussen kan tilfældigt blive udløst på basisspil-spin.
  • lMønter vil falde ned i kontantholdere under hjulene.
  • lHver kontantholder har en værdi på 0x, 0,5x, 1x, 2x, 5x eller 10x bet.

Denne funktion slutter, når den sidste mønt falder i en sprække.

• lDen samlede værdi fra møntsprækkerne tildeles samt gevinster fra det udløsende spin.

Gratis spin

• lBonussymboler er scatter-symboler. l Bonussymboler vises kun på 1, 3 og 5. l Bonussymboler viser sig kun i basisspillet.
  • lDu får 5 gratis spin.
  • lGratis spin bliver spillet automatisk. l Det er kun WILD-bonussen, der er tilgængelig på bonus-slotspillet under gratis spin.
  • lHvis WILD bliver vist på et bonus-slotspil ved slutningen af et spin, fylder det klistrede wild-symbol hele hjulet over bonus-slotspillet.
  • lKlistrede wild-symboler holdes, indtil gratis spin slutter. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne. l Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Jackpothjul-bonus

• lLand en mønt i jackpot-bonus-spillet under mønt-drop-bonussen for at udløse jackpot-hjulet.
  • l1 af 4 fastlagte jackpots vil blive tildelt. l Mega-jackpot tildeler 5000x bet. l Super-jackpot tildeler 1000x bet. l Minor-jackpot tildeler 200x bet. l Mini-jackpot tildeler 30x bet.

Jackpot-gamble

• lJackpot-gamble er tilgængeligt, når der er vundet en Mini-, Minor eller Super-jackpot. l Et vinder-gamble tildeler den næsthøjeste jackpot-præmie. l Jackpots kan gambles indtil Mega-jackpotten er vundet.
  • lHvis en jackpot-gamble tabes, udløses en hemmelig kontantpræmie og funktionen slutter. l Gevinster fra den udløste mønt-drop-bonus bliver føjet til jackpot-gevinsten. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilstyring

lSpin-knap: Starter et hjulspin.

lAutospil-knap: Viser autospil-muligheder.

lAutospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

lMenuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

lIndstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• lLyd: Slår spillyd til. l Indsats: Viser den nuværende samlede indsats. l Samlet gevinst: Viser den seneste samlede gevinst.
  • lSaldo: Viser de nuværende saldoer. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

lSpilleregler-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

lBank-knap: Viser banksiden.

lStartknappen: Afslutter spillet.

• lLuk-knap: Lukker spilmenuen.

Yderligere oplysninger

• lI tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • lHvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • lEventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler. l Gamble-gevinster indkasseres automatisk ved opdatering. l Hvis en Gamble-funktion er i gang, vil spillet blive opdateret til basisspillet.
  • lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • lGevinst over værdi opnås via akkumulerede gevinster over en hel gratis spinsession. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetalingsprocent

l Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Dette spil har en TBP på 96,08%. l Værdien er fastlagt og ændres ikke.

Oversættelse af spiltermer

l Mini - Mini. l Minor - Mindre. l Super - Super.

Mega - Mega.

Seneste opdatering: 19-04-2022