Viking Fall

Spillervejledning

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.
  4. RTP : 95.01%

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (fra hjulet længst til venstre). Alle dine gevinster fremhæves, hvilket resulterer i en eksplosion, hvorefter flere symboler falder ned ovenfra.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

Strømmende symboler

• Alle vindende symboler fremkalder en kædereaktion.
  • De vindende symboler bliver fjernet fra hjulene og erstattet med nye symboler, som falder ned ovenfra hjulene.
  • Strømmene fortsætter, indtil der ikke bliver dannet flere vindende symboler.

Joker

• Wild-symbolet kan hjælpe med at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Når et Wild-symbol lander synligt, øger det Gevinst-X multiplikatoren med 1.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

Gevinst-X multiplikatoren

• Gevinst-X multiplikatoren ganger alle hjulgevinster med den viste værdi.
  • Under hovedspillet bliver Gevinst-X multiplikatoren nulstillet efter hvert spin.
  • Under Gratis Fald akkumulerer Gevinst-X multiplikatoren, indtil featuren slutter.

Kolossalt symbol

• På ethvert spin kan der dukke et kolossalt symbol op.
  • Kolossalt symbol afslører et tilfældigt symbol.
  • Kolossalt symbol tildeler altid en gevinst.
  • Kolossalt kan ikke afsløre Wild / Scatter.

Scatter

• Scatter-symboler kan fremkomme på alle hjul.
  • 3 synlige Scatter-symboler tildeler 6 Gratis Spins (hvert ekstra Scatter-symbol tilføjer 2 ekstra Gratis Spins).
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.

Bonusindsats (afhænger af operatørindstillinger)

1. Bonusindsats (afhænger af operatørindstillinger)
  2. Når aktiveret spinner hjulene og garanterer minimum 3 Scatter-symboler på hjulene, hvilket aktiverer Gratis Spins
  3. Bonusindsatsen spilles for 100x af den samlede indsats.

GRATISSPIL

• Under Gratis Spins aktiveres Gevinst-X multiplikatoren, som starter på 1 og øges med 1 for hvert synligt Wild-symbol, der lander på hjulene.
  • Under Gratis Spins er Minimumsmåder aktiveret, som starter på 4.096 og stiger et niveau efter hvert gevinstspin op til maksimum 262.144 måder. Det aktive niveau fortsætter, indtil featuren slutter.
  • Gratisspinnene kan reaktiveres under gratisspinnfunksjonen.
  • Den indsats, der udløste de Gratis Spins, anvendes under hele Gratis Spins-runden.
  • Når Gratis Spins afsluttes, vises den samlede gevinst for disse spins. Alle gevinster krediteres spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

AUTOSPIL

• Følgende funktion er tilgængelig afhængig af lovgivningen i din jurisdiktion.
  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spins; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse; eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 17-02-2022