Keep ' Em Cool

OM SPILLET

Velkommen til troperne! Keep 'em Cool finder sted på en dejlig strand i et tropisk paradis fyldt med lækre frugter, havudsigter og… strandgrise? Denne 5-hjulede, 5-rækkers klyngeudbetalende spillemaskine har symbol-kaskader med et tvist, en maksimumgevinst på 5.000 gange din indsats og et virkelig kølende gameplay med symboler, som kan fryse og forblive på gitteret og udbetale flere gange!

FUNKTIONER

FROSNE SYMBOLER

Alle udbetalende symboler har én af tre tilstande: helt frosne, halvt frosne eller ikke frosne.

Hver gang der tildeles en gevinstkombination, fjernes de ikke frosne symboler, som var en del af den pågældende gevinstkombination. Når alle gevinstkombinationer er blevet tildelt, fjernes alle ikke frosne symboler på gitteret, uanset om de var en del af en gevinstkombination eller ej.

Symboler, som er helt frosne eller halvt frosne, fjernes ikke fra gitteret, selvom de var en del af en gevinstkombination.

Symboler, som ikke blev fjernet, vil i stedet ændre tilstand: symboler, der var helt frosne, bliver halvt frosne, og symboler, der var halvt frosne, bliver ikke frosne.

Nye symboler falder herefter ned for at erstatte de fjernede symboler. Dette fortsætter, indtil der ikke opstår flere vindende gevinstkombinationer på gitteret.

COCKTAILGLAS-SYMBOL

Når der forekommer en gevinstkombination, mens Cocktailglas scatter-symbolet er på gitteret, så bliver alle vindende symboler genfrosset til den helt frosne tilstand. Mere end én symboltype kan blive genfrosset på samme tid.

Nummeret på Cocktailglasset viser antallet af tilbageværende genfrysninger, som kan forekomme, og som maksimalt starter på 5. Cocktailglasset fjernes ved næste symbolfjernelse efter den sidste genfrysning.

BLENDER-SYMBOL

Når Blender scatter-symbolet lander, så aktiveres det og vælger en type symbol, der skal absorberes.

Alle symboler af den valgte type absorberes af Blenderen, og nye symboler falder ned for at erstatte dem. Dette fortsætter, indtil der ikke er flere af den valgte type.

I slutningen af det spin vil Blenderen tildele en præmie svarende til en klynge af det absorberede antal symboler. Se venligst udbetalingstabellen for at se de mulige gevinster for forskellige klyngestørrelser. Blenderen starter altid med et antal af 2 symboler og tilføjer 1 til tælleren for hvert absorberet symbol.

SKOVTUR VED SOLNEDGANG-BONUSSPIL

Skovturskurv scatter-symboler, som lander under en grundspilsrunde, indsamles på måleren ved siden af gitteret.

Hvis der lander i alt 3 Skovturskurv-symboler i samme grundspilsrunde, så bliver Skovtur ved solnedgang-bonusfunktionen aktiveret og tildeler 9-15 gratis spins. Hvert Skovturskurv-symbol afslører et tal fra 3 til 5. Antallet af tildelte gratis spins er lig med summen af de afslørede tal.

I denne bonusfunktion er der en større chance for at lande Cocktailglas- eller Blender-symbolerne.

Hvis der lander flere Skovturskurv-symboler under funktionen, så bliver der tildelt 2 til 5 ekstra gratis spins pr. ramt Skovturskurv.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.19%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Et udbetalende symbols frosne tilstand påvirker ikke reglerne for at skabe gevinstkombinationer eller symbolernes udbetalingsniveauer. Se venligst udbetalingstabellen for udbetalingsniveauer for hver gevinstkombination.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.25%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SKOVTUR VED SOLNEDGANG er 96.22%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 5.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2023-02-03 09:39 UTC

Seneste opdatering: 13-03-2023