5 Doggy Dollars

SPILLEREGLER

Velkommen til 5 DOGGY DOLLARS! Med MONEY WAYS™, hvor ethvert topsymbol kan spinne ind med et vedhæftet penge-kødben! Kan du grave 1 ud af 4 store knoglerpriser?

HURTIGE FAKTA

RTP

Den samlede teoretiske RTP (tilbagebetalingsprocent til spiller) er 96.00%

Max Gevinst 7000 x indsats
Volatilitet Høj

Den gennemsnitlige bedste gevinst efter 100 spins

Alle spillere: 46 x indsats

1 ud af 10 spillere: 187 x indsats

1 ud af 100 spillere: 486 x indsats

1 ud af 1000 spillere: 1539 x indsats

INTRODUKTION

5 DOGGY DOLLARS™ er en 5x4 spillemaskine med 1.024 måder fra 4ThePlayer.com. Måder fjerner udbetalingslinjer, hvilket gør det lettere at se, hvor gevinsten er.

Slip dine gevinster løs med MONEY WAYS™, hvor de bedste hunde kan få gevinster med penge-kødben! Jagt dine haler med Frisbee-funktionen, gå amok i vælg-en-gevinst-bonussen, eller lås og indsaml penge-kødben i den gøende Genspin-bonus!

HVORDAN SPILLER MAN

Spillere vælger indsatsniveau ved at puge + og – symbolerne over eller under spin-knappen. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på spin-knappen - den største knap med 4 pile. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten puges til at spinne.

Når et spin stopper, bliver vindersymbolerne fremhævet.

Vinder løn fra venstre mod højre.

MONEY WAYS

Penge-kødben kan forekomme på ethvert Wild- eller udbetalende Hunde-symbol på hjulene. Hvis penge-kødbenet forekommer på et symbol, som er involveret i en gevinst, tildeles det til spilleren.

SYMBOLER

WILD SYMBOL

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter-symboler.

GENSPIN-BONUS

3 synlige genspin-scatter-symboler tildeler genspin-bonussen.

Disse scatter-symboler kan lande på hjulene 1, 3 og 5.

VÆLG-EN-GEVINST-SCATTER

3 eller flere synlige Vælg-en-gevinst-scatters udløser Vælg-en-gevinst-bonussen.

Disse scatter-symboler kan lande på alle hjul.

INDSAML-SYMBOL

Indsaml-Scatter-symbolet indsamler og tildeler alle synlige penge-kødben på hjulene. Alle penge-kødben, som forekommer på vindersymboler, udbetales som en del af både den normale gevinst og indsaml-scatter.

Indsamling af spredere kan vises på enhver hjul.

STORE KNOGLERPRÆMIER

Store præmieknogler kan vises i stedet for kontante knogler på hundesymboler. De tildeler en af 4 store faste præmier, hvis de er involveret i en sejr.

Store knoglerpræmier kan ikke vises på vilde symboler.

Store knoglerpræmier kan vises i den respin-bonus eller som præmier i pick-a-win-bonus.

FRISBEE-FUNKTION

På ethvert spin kan en Frisbee flyve hen over hjulene og flytte symboler for at skabe eller forbedre en gevinst.

På ethvert tabende spin kan en Frisbee flyve hen over hjulene og flytte symboler for at skabe en gevinst.

Dette garanterer, at der tildeles mindst 1 penge-kødben.

GENSPIN-BONUS

3 synlige genspin-scatter-symboler tildeler genspin-bonussen.

Under genspin-bonussen spinner alle symbolpositioner, og alle symboler, der lander med penge-kødben, låses på deres plads på hjulene.

Mådegevinster tildeles som sædvanligt efter hvert genspin.

Spilleren får 3 genspin. Hvis et nyt symbol med et penge-kødben lander og låses på sin plads, bliver antallet af resterende genspin nulstillet til 3.

BONUSFRISBEE-FUNKTION

Hvis et hjul er helt fyldt med låste symboler, bliver der kastet en frisbee op ad hjulet, som indsamler alle penge-kødben på hjulet.

Den samlede pengeværdi ganges med 2 x og fastholdes oven over hjulområdet i frisbee'en; de andre hjulpositioner låses herefter op, så nye symboler kan spinne ind.

INDSAML-SCATTER

Indsamlede scatter-symboler kan lande på enhver hjulposition under genspin-bonussen.

Hvis der lander et Indsaml-Scatter-symbol, kopierer det og indsamler alle synlige penge-kødben på hjulene, og viser den samlede sum som et nyt penge-kødben.

Indsaml-Scatter låser på plads på hjulene.

Indsaml-Scatter Nulstiller ikke liv.

VÆLG-EN-GEVINST

3 eller flere synlige vælg-en-gevinst-scatter-symboler tildeler Vælg-en-gevinst-bonussen. Du vinder det samme antal valg som scatter-symboler, der udløste bonussen.

Du vil blive præsenteret for et antal valgbare genstande. Hvert objekt indeholder en kontantpræmie. At trykke på et af objekterne vælger det og afslører en kontantpræmie, som derefter føjes til din samlede sejr.

Når du er løbet tør for valg, slutter funktionen, og dine gevinster bliver tildelt.

SÅDAN BEREGNES EN GEVINST MED 1024 WAYS

Hvis et af hjulene indeholder mere end 1 symbolforekomst, bliver gevinsten ganget. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige udbetalingsmultiplikator

For eksempel, hvis den første kolonne indeholder 2 symboler, anden kolonne 3 symboler og tredje kolonne 2 symboler, bliver udbetalingstabelværdien ganget med 2 * 3 * 2 = 12.

AUTOSPIL

Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin. Åbn autospil ved at trykke på autospil-knappen – den lille knap med 4 pile og et spilikon i midten.

Spilleren har mulighed for at vælge antallet af spins, tabsgrænse og single gevinstgrænse. Spins vil automatisk stoppe, når det valgte antal er gennemført eller tabsgrænsen eller single gevinstgrænsen er nået.

Når autospil er aktiv, bliver spin knappen til en stop knap, som viser antallet af tilbageværende spins. Tryk på stopknappen for at stoppe autospil.

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.
  • Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.
  • Mellemrum for at spinne – Hvis aktiveret kan spilleren trykke på mellemrumstasten for at spinne. Kun tilgængelig på PC.
  • Autospil - Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin.
  • Historik – Til at se spilhistorik
  • Spilleregler – Åbn og få spilleregler

GENEREL INFORMATION

Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.

Hjulene spinnes med en fair og lige chance for hver stopposition af en certificeret tilfældig talgenerator.

Hvis dit spil bliver afpudt under spillet, kan du genspille spillerunden, når du har genstartet spillet inden for 1 time efter en afpydelse. Herefter bliver alle gevinster fra det afpudte spil lagt til din konto. Hvis du vælger at springe genafspilningen over, bliver din gevinst straks tilføjet din saldo.

Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

I alle situationer, hvor genspil-funktionen ikke er tilstrækkelig, bedes du kontakte din spillehjemmesides supporthold.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD WILD SYMBOL
RESPINS GENSPIN
LAST RESPIN SIDSTE GENSPIN
REMAINING RESPINS RESTERENDE GENSPIN
CONGRATULATIONS TILLYKKE
WIN 10000x VIND 10000x
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC BIG WIN EPISK STOR GEVINST
5 OF A KIND 5 ENS
WIN FREQUENCY GEVINSTFREKVENS
ANY ALLE
BIG STOR
EPIC EPISK
SUPER SUPER
MEGA MEGA
ULTRA ULTRA
SCATTER SPREDNINGSSYMBOL

4ThePlayer.com

Hjælp senest opdateret 02.06.2023

Version 0.9.2

Seneste opdatering: 20-06-2023