Scarab Queen

Generelle Oplysninger:

• Spillereglerne og udbetalingerne er de samme i både rigtige penge og med fiktive penge versioner.
  • Den teoretiske udbetaling til spilleren i dette spil er 96.50%.
  •  Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er £ 250.000 eller 10.000xBet - alt efter hvad der nås først (afhængigt af valuta. Andre operatørgrænser kan være gældende).

Sådan spiller man:

• Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats.
  • Du kan ændre indsatsen ved at klikke på knapperne + og - ved siden af SPIN knappen
  • Den SAMLEDE INDSATS er det maksimale antal linjer ganges med indsatsen per linje.
  • SPIN-knappen i nederste højre hjørne starter spillet.
  • Under spin-knappen kan du finde AUTOPLAY-knappen. Brug autospil-menuen til at spille håndfrit
  • Når AUTOPLAY er i gang, er knappen rød. Klik på knappen igen for at stoppe autoplay-tilstand
  • Vindende symboler vil blive vist med animation i spillet
  • Gevinsten er vist i midten af den nederste brugerflade
  • Din balance og indsats vises i nederste venstre hjørne af brugerfladens bund
  • Klik på knappen I i nederste venstre hjørne for at åbne spillereglerne
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

• Browser-Knapper Panel Kommandoer
  • (Disse indstillinger er ikke tilgængelige i fuldskærmstilstand.)
  • Klik på Rebuy for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Klik på Game Rules for at få vist de detaljerede spilleregler som webside.
  • Klik på Game Logs for at se historikken for de spil, du har spillet.
  • Klik på Exit Game hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Quick Deposit knappen for at sætte penge ind på din konto.

Spilleregler:

• Klik på HELP knappen for at gå til Spilleregler:

Gevinstoversigt

Særlig Funktion:

Betalingslinjer

Seneste opdatering: 25-09-2019