SPUD

Mål:

Udløs bonusspillet og vælg freespin eller en øjeblikkelig præmie. Prøv begge dele og se hvad der passer dig bedst.

Information:

• Spillets regler og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spillepenge.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.05%.

Sådan spiller du

• Når du starter spillet er der valgt en standardindsats per linje.
  • Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på ◄ eller ► Indsats.
  • Der er 20 faste linjer i dette spil. Alle symboler giver gevinst fra venstre til højre, startende på hjulet til venstre, undtagen scatter-symboler som giver gevinst hvor som helst.
  • Du kan ændre antallet af linjer du vil spille på ved at klikke på ◄ eller ► på hver side af LINJER.
  • Vores Samlet indsats er 20 linjer ganget med indsatsen per linje.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • SPIN nederst til højre for at starte spillet.
  • 'AUTOSPIN': Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til tab ikke overskrider: Spillet spinner automatisk indtil det tabte beløb ikke overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til gevinst er lige med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.
  • Klik STOP for at deaktvere AUTOSPIN og vende tilbage til normalt spil.
  • AUTOSPIN er ikke tilgængelig i spil for sjov modus.
  • Alle symboler og jackpots animeres når der vindes, ud over baggrundsanimationerne.
  • Den samlede gevinst vises i Rød Win ticker som vises nederst på skærmen ved gevinst.
  • Din saldo i spillet vises nederst til venstre på skærmen.
  • Fejl annullerer alle betalinger og spil.

Browser-knap panelfunktioner

Disse indstillinger er ikke tilgængelige i fuldskærm modus.)

• Klik på Re-buy for at overføre flere penge til spillet fra din konto.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne for spillet som en hjemmeside.
  • Klik på Spilhistorik for at se resultater af dine tidligere spil.
  • Klik på Forlad spil for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Klik på Hurtig indbetaling for at indbetale penge på din konto.

Bonusspil:

1

2

REGLER

• Klik på "?" for at gå til spillereglerne.
  • Vores REGLER kan læses ved at scrolle på regelsiderne.

3

• Max indsats og indsats per linje afhænger af operatør niveau anvendt.
  • Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på Tilbage til spillet -knappen

Gevinstoversigt:

• Vores GEVINSTOVERSIGT kan ses ved at klikke på hjælp-knappen (?) og vælg gevinstoversigt-fanen i Hjælp menuen.

4

5

6

7

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download kunder). Du kan også tilføje penge ved at klikke på "REBUY" på spilskærmen og derefter "Indbetal nu". Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis spillesaldoen går under minimumindsatsen, vises buy-in-vinduet automatisk For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen "Kasse" i hovedlobbyen (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download kunder) eller klikke på "Indbetal nu" i "Buy-in"-vinduet i spillet.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i spillet, vil softwaret automatisk starte fra samme sted i spillet hvor du blev afbrudt.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 10-05-2017