Pixies of the Forest

pixies of the forest

Pixies of the Forest™

Introduktion

• For kun 33 mønter kan du nyde 99 gevinstlinjer med Tumbling Reels™ underholdning i en fortryllende verden fyldt med skatte. 3-for-1 indsatser betyder, at du vinder 3 aktive gevinstlinjer for hver 1 møntindsats.

• Med den ekstremt populære Tumbling Reels™-funktion, forsvinder alle gevinstgivende symbolkombinationer fra vinduet og bliver udskiftet med symboler, der falder ned fra toppen. Hver af dine betalingslinjer kan potentielt udløse gevinster flere gange i samme spil.

• Pixies of the Forest ™ indeholder også funktionen Connected Lines™, der er nem at følge. Med 3-for1 indsatser får du alle 99 Connected Lines™ for kun 33 mønter!

• Få tre bonussymboler på en gevinstlinje for at optjene gratis spins i bonusrunden. Hjulene i bonusrunden er rigere end i grundspillet med ekstra wild-symboler på de første fire hjul.

• Oplev magien ved at vinde med Pixies of the Forest ™.

[ til toppen ]

Hvordan spiller man

• Pixies of the Forest ™ indeholder 99 gevinstlinjer, som koster kun 33 mønter at spille. Du kan vælge din møntværdi, hvilket mangedobler alle gevinster. Du kan også bruge Auto-Spin til at spille spillet for dig.

• MØNTVÆRDI
  • Viser den aktuelle møntværdi som valuta. Klik på den venstre pil (med minustegnet) for at mindske møntværdien. Klik på den højre pil (med plustegnet) for at øge møntværdien. Hvis du klikker på venstre- og højrepilene øger eller sænker det ikke nødvendigvis din møntværdi med ensartede intervaller. I stedet indstilles din møntværdi til forudindstillede værdier, som
  • repræsenterer de mest populære indsatser.

• LINJER
  • Viser aktuelle antal gevinstlinjer. Der spilles fast på 99 gevinstlinjer, som koster 33 mønter.

• SPIN
  • Klik for at dreje hjulene og indsende din indsats.

[ til toppen ]

Auto-Spin Funktion

• Auto-Spin spiller spillet automatisk et bestemt antal spil på 99 linjer og med din aktuelle møntværdi. Når du har valgt den ønskede møntværdi, skal du klikke på AUTO-SPIN, og vælge hvor mange spil, du vil spille.
  • Auto Spin fortsætter med at spille det angivne antal af spil, indtil du klikker på STOP-knappen, du udløser en bonus, eller du ikke har tilstrækkeligt penge på saldoen til at spille igen. Auto-Spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]

Tumbling Reels™-funktion

• Alle symbolkombinationer, der er vist I gevinsttabellen udløser Tumbling Reels™-funktionen under almindelige og gratis spil. Alle gevinstgivende symbolkombinationer evalueres og værdierne tilføjes til gevinstdisplayet.

• Alle symboler i en gevinstgivende kombination forsvinder. Alle symbolpositioner på hvert hjul er fyldes i takt med symboler falder ned fra oven for at fylde alle tomme rum. Spilskærmen er re-evalueres for symboler i gevinstgivende kombinationer og værdierne føjes til gevinstdisplayet.

• Tumbling Reels™-funktionen forbliver aktiv, indtil der ikke skabes flere gevinstgivende symbolkombinationer som et resultat af nye nedfaldende symboler.

[ til toppen ]

Connected lines™ funktion med 3-for-1 indsatser.

• En linje anses som forbundet, hvis hver af dens symboler deler en side eller et hjørne med symboler på de(n) nærliggende hjul.
  • Der er 99 mulige gevinstlinjer, der anvender denne Connected Lines™-funktion, og de er der alle sammen i Pixies of the Forest ™. Med 3-for-1 indsatser, aktiverer du alle disse 99 betalingslinjer for kun 33 mønter, hvilket giver dig 3 betalingslinjer for hver 1 satset mønt.

[ til toppen ]

Gratis Spins Bonus

• Du kan udløse Gratis Spins Bonus ved at få tre bonus symboler på en satset gevinstlinje. Tre bonussymboler på flere gevinstlinjerudløser ikke bonussen flere gange. Du kan kun udløse bonussen én gang pr. spil.

• Når du udløser Gratis Spins Bonus, bliver du bedt om at vælge et af bonussymbolerne for at afsløre dit tildelte antal gratis spins Du kan vinde fra 5 til 11 gratis spins.

• Gratis Spins Bonus-spillet spilles automatisk. Din møntværdi i bonusspillet er lig med møntværdien i det spil, som udløste bonussen. Bonushjulene er lavet rigere ved at tilføje Wild-symboler til de første fire hjul.

• Der skal være et ikke-wild symbol i enhver gevinstgivende kombination.

• For eksempel udløser følgende resultat på en gevinstlinje gevinsten for fem Es-symboler:
  • Wild - Wild - Wild - Wild – Es

• Bonusspillet fortsætter, indtil du har spillet alle dine gratis spins. Du kan ikke vinde ekstra gratis spins under Gratis Spins Bonus.

[ til toppen ]

Valgmuligheder

• Grafikkvalitet
  • Juster grafikkvaliteten for at få den optimale animationsydelse.
  • BEDST - Den bedste grafik, men det kan gå ud over ydelsen.
  • HØJ (standard) - Optimal grafik og ydelsesindstilling.
  • MELLEM - Lavere kvalitet, men større ydelse.
  • LAV - Uregelmæssig grafik, men jævne animationsresultater, selv på langsomme computere.

[ til toppen ]

Regler og Yderligere oplysninger

• Fejlfunktioner annullerer alle gevinstudbetalinger og spil.

• Alle linjesymbolerne skal vises på en spillet linje og på hinanden følgende hjul begyndende med det yderste venstre hjul.

• Kun den højeste udbetales på hver gevinstlinje.

• Linjegevinster ganges med møntværdien.

• Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen.

• Gevinster vises i valuta.

• Bonus-symbolet vises på hjul 1, 2 og 3 i grundspillet.

• Wild-symbolet vises på hjul 2, 3 og 4 i grundspillet.

• Wild-symbolet vises på hjul 1, 2, 3 og 4 under Gratis Spins Bonus.

• Gratis Spins Bonus kan kun udløses én gang pr. spil.

• Gratis spins kan ikke genudløses under Gratis Spins Bonus.

• Uanset din indsatsstørrelse er der et gevinstloft på en enkelt transaktion. Se udbetalingstabellen for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Gratis Spins Bonussen plus det resultat, der udløste bonusspillet.
  • Hvis gevinstloftet er nås i bonusrunden, afsluttes bonusrunden med det samme uanset eventuelle resterende gratis spins.

[ til toppen ]

• Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker tilhørende IGT og/eller deres licensgivere i USA og/eller andre lande. Copyright © 2011 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ til toppen ]

Seneste opdatering: 26-11-2020