Cannonade!

Velkommen til Cannonade! videospilleautomaten med 5 hjul og 6 rækker, Free Spins og Gevinstimer.

OM SPILLET

Cannonade!, det overvældende eventyr, hvor enhver gevinst åbner op for flere måder at vinde på, op til utrolige 7.776 måder. Spillet har 10 almindelige gevinstgivende symboler. Der er også et Free Spin-symbol.

Gevinststime

Spillet indeholder Gevinstimer, hvilket betyder, at vindende symboler fastholdes på positionerne, og hjulene spinner igen, indtil der ikke lander yderligere vindersymboler. Ekstra Free Spin symboler kan lande på en Vinderstime, og indsamles 3 eller flere, tildeles Free Spins. Hver gang spilleren får en Gevinstime-gevinst, forsvinder et blokeringssymbol for hvert symbol i en vindende kombination, fra det hjul, som de vises på, for at åbne op for flere måder at vinde på. Hvis mere end ét symbol danner en gevinst, opgraderes vindersymbolerne med den laveste værdi til symbolet med ens højeste værdi.

Free Spins

Ram 3 Free Spin symboler og få 6 Free Spins. Ram 4 Free Spin symboler og få 9 Free Spins. Ram 5 Free Spin symboler og få 12 Free Spins. Free Spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil. Rammes et Free Spin symbol giver +1 Free Spin, og fjerner symbolet med den laveste værdi fra hjulene.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTER MED "MÅDER AT VINDE"

• For at udregne de samlede Måder at vinde på, læg alle symbol gevinster sammen.
  • For at udregne en enkelt symbolgevinst, tæl antallet af sammenhængende hjul, der indeholder symbolet, startende fra det yderste venstre hjul.
  • Hvis antallet af sammenhængende hjul der indeholder symbolet er 3 eller højere startende fra venstre eller yderste højre hjul - find det gevinstbeløbet i den dynamiske gevinsttabel.
  • Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af symbolerne, vil gevinsten blive ganget op. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige multiplikator. For eksempel: hvis det første hjul indeholder 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, vil den totale multiplikator blive talt således: 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Det ovenstående inkluderer ikke Free Spin symboler, som ikke behøver at være på sammenhængende hjul for at give en præmie.
  • Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.
  • Der kan være uoverensstemmelse mellem summen af de individuelle gevinster i Free Spins fra det, der vises for den samlede gevinst på slutskærmen. Den samlede gevinst-slutskærm viser den endelige afrundede gevinst.
  • Wild symboler erstatter for alle andre symboler undtaget Bonussymbolet.

SPILPANEL

• Menu - Menuikonet udvider eller skjuler spilmenuen.
  • Saldo – Viser saldoen på spillerens konto.
  • Indsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Gevinstfelt – Viser den aktuelle gevinst
  • Spin-knap – Placer indsatsen, spinner hjulene og starter spillet. (På nogle markeder kan spillere bruge mellemrumstasten på skrivebordet til at spinne)
  • Lydløs - Slår lyden fra og til i spillet.

SPILMENU

• Gevinsttabel - Viser gevinsttabellen, som indeholder en forklaring af de vigtigste funktioner i spillet og viser gevinsten for hvert symbol dynamisk.
  • Indsats - Viser indsatsmulighederne.
  • Spilleregler – Viser spillets regler.
  • Indstillinger – Viser spilindstillingerne.
  • Spilhistorik - Viser de seneste spin med mulighed for at gense.
(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældighedsgenerator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spilreglerne version 1, dateret 14/11/2022. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER SYMBOL
MAX BET MAKS INDSATS
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
SUPER BIG WIN SUPER STOR GEVINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGA STOR GEVINST
TOTAL WIN SAMLET GEVINST

Seneste opdatering: 07-12-2022