The War of The Worlds

Spillets mål:

Jeff Waynes musical-version af War of The Worlds er en femhjuls spilleautomat med 100 faste betalingslinjer. Hvert hjul har 4 symboler. Foruden en bonusrunde (hvor du får gevinster for at ramme og ødelægge kampmaskinerne), indeholder spillet et specielt jokersymbol, som reagerer i sammenhæng og fylder et hjul med jokersymboler. Kampmaskine-bonusspillet er en speciel bonusgevinst, som udløses, når du ser 3 BONUS-symboler på hjul 1, 3 og 5 (et på hvert hjul).

Information:

• Spillet spilles med 100 faste linjer.
  • Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.

Sådan spiller du:

• "LINJER": Når du åbner spillet er der valgt 100 linjer som standard, og du har ikke mulighed for at ændre linjeantallet. Spillet spilles med de 100 faste linjer.
  • Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet, er der valgt en standardindsats pr. linje for alle 100 linjer. Indsatsen pr. linje vises i "INDSATS" nederst til højre på spilskærmen under hjulene. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linje med henholdsvis "Indsats op" og "Indsats ned" ved "Auto-spil". Hvis din spilsaldo er mindre end standardindsatsen, vil systemet automatisk justere indsatsen til det næsthøjeste mulige beløb.
  • Antallet af linjer ganges med indsatsen pr. linje, og den samlede indsats vises i "SAMLET INDSATS" nederst til højre på spilskærmen under "INDSATS".
  • 'Gevinstoversigt: Du kan se spillereglerne ved at klikke på "GEVINSTOVERSIGT" nederst til venstre på spilskærmen. Du kan komme tilbage til spillet ved at klikke på "TILBAGE TIL HJUL" på skærmbilledet med gevinstoversigten. Du kan se gevinstoversigten ved at klikke på "NÆSTE" i højre side af skærmbilledet med gevinstoversigten. For at finde det effektive udbetalingsbeløb, skal du gange gevinsten med indsats pr. linje.
  • SPIL: Klik på "SPIL" for at starte hjulene. Når hjulene stopper, bliver alle vindende kombinationer på betalingslinjerne udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Alle gevinster vises ved, at deres betalingslinjer blinker, og symbolerne bliver levende eller, i tilfælde af spredte gevinster, at symbolerne bliver levende. Den samlede gevinst vises i "SAMLET GEVINST" øverst til højre ved siden af hjulene. Antallet af individuelle linjer med gevinster vises i "GEVINST" nederst til venstre under hjulene.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil denne indsats automatisk blive overført til det efterfølgende spil, forudsat at du har tilstrækkelige midler på din konto. Du skal bare klikke på "SPIL" for at spille med samme indsats. Hvis du vil ændre din indsats, skal du som tidligere nævnt benytte henholdsvis "INDSATS OP" og "INDSATS NED".
  • Saldo: Din aktuelle spillesaldo vises i "SALDO" oven over hjulene i højre side.
  • I "SALDO" kan du se det opdaterede beløb, når du klikker på "SPIL". Beløbet trækkes fra "SAMLET INDSATS" i den eksisterende "SALDO". I "SALDO" vil du ligeledes få vist det opdaterede beløb efter en gevinst, når beløbet i "SAMLET VÆRDI" føjes til det eksisterende beløb i "SALDO".
  • "AUTO-SPIL" Du kan benytte denne funktion til at vælge et bestemt antal spins i "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder i denne funktion er:
    • 5 spins: Spillet fortsætter automatisk med 5 spins, hvis du vælger 5 SPINS.
    • 10 spins: Spillet fortsætter automatisk med 10 spins, hvis du vælger 10 SPINS.
    • 15 spins: Spillet fortsætter automatisk med 15 spins, hvis du vælger 15 SPINS.
    • 20 spins: Spillet fortsætter automatisk med 20 spins, hvis du vælger 20 SPINS
    • 25 spins: Spillet fortsætter automatisk med 25 spins, hvis du vælger 25 SPINS
  • Hvis du vil benytte auto-spin skal du klikke på "AUTO-SPIL" nederst på spilskærmen til venstre for "SPIL". Når siden med auto-spil valgmuligheder åbner, skal du vælge de muligheder, som du vil spille med. Klik på "SPIN" for at starte hjulene. Du vil se "STOP AUTO" ( i stedet for "AUTO-SPIL"), når det igangværende spin er overstået, og før det næste spin starter.
  • Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din saldo til dine valg, vil "BUY-IN" vinduet dukke op og give dig mulighed for at overføre flere midler fra din konto. Auto-spil stopper, og det næste spil starter, når du klikker på "Spil".
  • Du kan stoppe "AUTO-SPIL" ved at klikke på "STOP AUTO". Hvis et spin er i gang, stopper "AUTO-SPIL", når det pågældende spin er færdigt. I øvrige tilfælde stopper "AUTO-SPIL" med det samme.
    Bemærk: "AUTO-SPIL" er ikke tilgængelig, når du spiller med fiktive penge.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "Spilleregler" for at se spillereglerne.
  • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler til spillet fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at lave indskud til din konto.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Regler:

• Spil med 100 linjer
  • Du kan ikke ændre antallet af linjer
  • Du kan ændre din indsats med "Indsats op" og "Indsats ned"
  • Klik på "SPIL" for at starte spillet med den valgte indsats og de 100 LINJER
  • Du kan se gevinsterne i gevinstoversigten
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. linje
  • Kun højeste gevinst udbetales på hver betalingslinje
  • Sammenfaldende gevinster på de forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst
  • Alle gevinster sker på de valgte betalingslinjer, undtagen det spredte Bonus-symbol, som giver gevinst når det ses på hjulene
  • Alle symboler gælder kun fra venstre mod højre, undtagen det spredte Bonus-symbol, som giver gevinst når det ses på hjulene
  • Joker-symbolet findes på alle hjul
  • De ekspanderende joker-symboler findes kun på hjul 1 og 3. Hvis 2 joker-symboler ses på samme hjul (et i toppen og et i bunden) ekspanderer de til også at ændre de to midterste symboler til joker-symboler
  • Der er ikke nogen gevinst forbundet med en linje af joker-symboler, selvom de findes på en vinderlinje. Når et joker-symbol bruges til at danne en linje, vil det ikke medføre en ekstra multiplikator. Du vil kun få den gevinst, som den giver når den erstatter et andet symbol
  • Joker-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen BONUS-symbolet
  • Det spredte Bonus-symbol findes kun på hjul 1, 3 og 5 (et på hvert hjul)
  • Tekniske fejl annullerer alle gevinster og spil

Kampmaskine bonusspil:

• Kampmaskine-bonusspillet udløses, når 3 BONUS-symboler ses på hjul 1, 3 & 5.
  • Når spillet starter bonusrunden, vil du få vist en introduktion, som giver information om bonusspillet med manuel affyring & automatisk affyring. Formålet med denne bonusrunde er at skyde så mange af kampmaskinerne som muligt, før de skyder alle dine 3 kanoner.
  • Med manuel affyring har du 3 kanoner, og du skal skyde 3 kampmaskiner ned. Dine kanoner kan kun skyde fremad på maskinen foran den (du kan ikke sigte til højre eller venstre, du kan kun justere hvor kraftigt skuddet skal være ved at klikke på "Skyd" på forskellige tidspunkter).
  • Når "kraftmåleren" står på det beløb, du ønsker, skal du klikke på "Skyd" for at affyre den pågældende kanon. Kanonen bliver derefter deaktiveret, mens den genoplades.
  • Når du ødelægger eller eliminerer en eller flere af kampmaskinerne med dine kanoner, får du tildelt tilfældige gevinster. De tilfældige gevinster lægges til din samlede gevinst og fortsætter til næste stadie, hvis alle 3 kanoner overlever efter at have ødelagt kampmaskinerne.
  • Alle gevinsterne i bonusrunderne er baseret på en tilfældig multiplikator, som ganges med den samlede indsats. Den maksimale mulige gevinst i løbet af bonusrunderne er 700 gange din samlede indsats.
  • Hvis du eliminerer alle tre maskiner, fortsætter du til næste stadie. Der er 3 stadier i alt, og hvis du gennemfører dem alle ved at eliminere alle 9 kampmaskiner, får du en ekstra bonus på 500 gange din samlede indsats.
  • Spillet slutter, når du ikke har flere kanoner tilbage, eller når du har elimineret alle 9 maskiner. Du får derefter dine gevinster og bliver ført tilbage til hovedspillet.
  • Systemet spiller bonusrunden for dig, hvis du vælger "Automatisk affyring", når bonusrunden starter. Alle kanonerne viser "Automatisk affyring", og de affyres automatisk uden din indblanding. Når "Automatisk affyring" er aktiveret, kan du på ingen måde skifte til "Manuel affyring". Spil & gevinster er de samme som i "Manuel affyring".
  • I løbet af bonusrunden vil "Manuel affyring" automatisk skifte til "Automatisk affyring", hvis spillet står stille i 2 minutter. "Skifter til automatisk affyring" blinker 4 gange på spilskærmen, før "Automatisk affyring" aktiveres, og spillet fortsætter med automatisk affyring. Hvis du klikker på "Skyd" på eksisterende kanoner, kan du undgå, at spillet skifter til "Automatisk affyring", og bonusrunden fortsætter således med "Manuel affyring".

Gevinstoversigt:

• Klik på "GEVINSTOVERSIGT" for at komme til skærmbilledet med gevinstoversigten.
  • På skærmbilledet med gevinstoversigten skal du klikke på "NÆSTE" for at komme til næste side i gevinstoversigten.

Den teoretiske udbetaling til spilleren i dette spil er 93,53%.

Gevinstoversigt:

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst, eller midt i, et bonusspil, vil programmet automatisk starte bonusrunden, hvis den ikke allerede var startet, når du logger ind igen og fortsætte fra det sted, hvor du mistede forbindelsen. Når du har afsluttet bonusspillet, kan du fortsætte med det samme spil eller vælge et andet.

Seneste opdatering: 29-03-2018