Zulu Gold

Spilbeskrivelse:

 • Under en ekspedition til Lesotho i det sydlige Afrika, hører om Kane et nærliggende tempel mod øst, i det berygtede KwaZulu-Natal-distrikt, hvor dyr kommer for at tilbede deres guder for guld! Vil Kane være heldig igen igen?
 • Zulu Gold er en slot med 6 kolonner, 4 rækker og faldende symboler. Søjlerne kan udvides opad til maksimalt 8 rækker og overvældende 262 144 måder at vinde på. Kernefunktionerne i Zulu Gold er Zulu Stacks, Wild Walker, Charged Wild og det progressive Multiplier Free Drops-spil.
 • En Zulu Stack er en stak med identiske udbetalingssymboler, der kan falde i ethvert symbol-drop og efterfølgende genopfyldnings-drops - hver gang der tilføjes yderligere rækker med symboler øges måderne at vinde på.
 • Wild Walker er et Wild symbol, der er blivende og bevæger sig mellem laviner og efterlader et spor af yderligere Wild-symboler, når det bevæger sig. The Charged Wild er et Wild-symbol i størrelse 1x1, der er tilføjet ekstra liv. Det bruger et liv hver gang det bidrager til en eller flere vinderkombinationer og er vedvarende mellem gratis drops i bonusspillet.
 • Tre eller flere bonussymboler udløser bonusspillet Multiplier Free Drops, som har en progressiv multiplikator. Den progressive multiplikator kan øges gennem hele bonusspillet ved at lande multiplikatorsymboler. Multiplikatorsymbolet indeholder en tilfældig multiplikator, og når 3 eller flere er synlige, aktiveres de, og tilføjer deres multiplikatorværdier til den samlede progressive multiplikator. Tre eller flere bonussymboler i bonusspillet udløser bonusspillet igen.

Spilvisning:

 • Indsats og saldo vises altid i infobjælken i bunden af vinduet i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige under hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af vinduet, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i vinduet, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring:

 

Symbolbillede

6 af en art

(mønter)

5 af en art

(mønter)

4 af en art

(mønter)

3 af en art

(mønter)

 

500

 

400

 

300

 

150

 

300

 

250

 

200

 

100

 

250

 

200

 

150

 

75

 

200

 

150

 

100

 

50

 

100

 

50

 

30

 

20

 

100

 

50

 

30

 

20

 

80

 

40

 

25

 

15

 

80

 

40

 

25

 

15

 

30

 

20

 

15

 

10

 

30

 

20

 

15

 

10

 

30

 

20

 

15

 

10

 

30

 

20

 

15

 

10

Gevinstlinjer:

 • Zulu Gold har op til 262 144 måder at vinde på, og RTP for spillet er defineret i spillereglerne.

Særlige symboler:

Symbolbillede

Funktion

 

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen bonus-, multiplikator-, Wild Walker- og Charged Wild-symboler.

Charged Wild er et wild-symbol med ekstra liv. Det bruger kun et liv, hvis det bidrager til en gevinst.

Wild Walker et wild-symbol, der bevæger sig og efterlader et spor af wild-symboler. Det forsvinder ikke mellem Avalanches.

Tre eller flere bonussymboler udløser Free Drops- multiplikatorbonusspillet. Free Drops kan genudløses.

Når 3 eller flere multiplikatorsymboler vises, aktiveres de og føjer deres multiplikatorværdier til den samlede progressive multiplikator.

En Zulu Stack er en symbolstak, der kan repræsentere alle symboler bortset fra Wild Walker-, Charged Wild- og bonus-symbolet.

 

Super-, Mega- og Epic-symboler på 2x2, 3x3 og 4x4 kan falde i ethvert symbol-drop.

Spilfunktioner:

Bonusspil:

 • Tre eller flere bonussymboler udløser Free Drops-multiplikatorbonusspillet. Free Drops kan genudløses. Free Drops-spillet har en progressiv multiplikator. Den progressive multiplikator kan øges igennem hele bonusspillet. Når 3 eller flere multiplikatorsymboler vises, aktiveres de og føjer deres multiplikatorværdier til den samlede progressive multiplikator.

Knapafklaringer:

Spilleregler:

 1. Zulu Gold er et 6 kolonners, 4 rækkers slot-spil med symboler, der dropper Kolonnerne kan udvide sig opad til i alt 8 rækker.
 2. Spillet byder på flere indsatsniveauer for hver valuta.
 3. Hver indsats er 100 mønter.
 4. Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst aktiv gevinstlinje udbetales.
 5. En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen spin.
 6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automastk.
 7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevensttabellen.
 8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i indstillinger.
 9. Zulu Gold spilles i to tilstande: normaltilstanden og bonustilstanden med Free Drops.
 10. Alle symbol-drops i normaltilstanden starter med 4 rækker og 4096 måder at vinde på.
 11. Alle wild-symboler og alle lav-, middel- og høj-værdisymboler forekommer i fire størrelser; standard 1x1, Super 2x2, Mega 3x3 og Epic Alle store symboler tælles som bestående af antallet af 1x1 symbolforekomster, som de dækker, f.eks. består Super 2x2 af 4 standard 1x1 symboler.
 12. Tomme pladser, der optræder under store symboler fyldes med 1x1 symboler af samme type som det store symbol, indtil de når en stabil, horisontal
 13. Store symboler fjerner mindre symboler på deres vej Symboler med identisk størrelse, Wind Walker-, Charged Wild-, bonus- og wild-symboler påvirkes ikke.
 14. En Zulu Stack er en stak med 2, 3 eller 4 identiske udbetalingssymboler, der kan falde i ethvert symboldrop og potentielt tilføje yderligere rækker af En Zulu Stack kan repræsentere alle symboler bortset fra Wild Walker-, Charged Wild- og bonus-symbolet.
 15. Wild-symbolet erstatter alle andre symboler end Wild Walker-, Charged Wild- og bonus-symboler.
 1. Charged Wild er et 1x1 wild-symbol med flere Det bruger et liv, når det bidrager til en eller flere vinder-kombinationer, og bliver til et almindeligt wild- symbol, når det kun har et liv tilbage. Charged Wild-symboler forsvinder ikke mellem Free Drops i bonustilstanden.
 2. Wild Walker er et wild-symbol, der kan dukke op i ethvert symbol-drop. Det rykker tilfældigt, så snart symbol-droppet er overstået, og efterlader et spor af wilds, hvorefter potentielle gevinsterindsamles.
 3. Wild Walker kan passere hen over Charged Wild-, bonus- og wild-symboler uden at påvirke Hvis Wild Walker bevæger sig ind i en Zulu Stack, bliver den brudt op og et 1x1 wild-symbol bliver efterladt, hvor Wild Walker trængte ind i stakken.
 4. Alle gevinster i det aktuelle symbol-drop samles, og derefter eksploderer alle symboler, der var del af en vinderkombination, bortset fra Wild De resterende symboler falder vertikalt, indtil de når en hvileposition, en ekstra række bliver tilføjet øverst, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser. Avalanche-funktionen fortsætter, så længe der fremkommer nye gevinstkombinationer.
 5. Hvert ekstra symbol-drop tilføjer en ekstra række symboler op til et maksimum på 8 rækker og forøger antallet af måder at vinde på. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker.

           4 rækker: 4096 måder at vinde på 5 rækker: 15 625 måder at vinde på

 • rækker: 46 656 måder at vinde på
 • rækker: 117 649 måder at vinde på
 • rækker: 262 144 måder at vinde på
 1. En kombination af tre eller flere bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med Free drops.
 • bonussymboler: 10 Free Drops
 • bonussymboler: 15 Free Drops
 • bonussymboler: 20 Free Drops
 • bonussymboler: 25 Free Drops
 1. Free drops-bonusspillet starter altid med sikkerhedsniveauet sat til 4 rækker. Hvert gevinstgivende Free Drop rykker sikkerhedsniveauet en række.
 2. Sikkerhedniveauets fremrykning sker efter udbetalingen. Det næste Free Drop starter fra det nye Sikkerhedsniveauet kan højest rykke 4 rækker frem, hvilket resulterer i i alt 8 rækker med et maksimum af 262 144 måder at vinde på.
 1. Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden genudløser ekstra Free Drops. Antallet af ekstra Free Drops bliver bestemt på samme måde, som når bonusspillet bliver udløst.
 2. Multiplikatorsymbolet optræder kun i bonusspillet og indeholder en tilfældig 3 eller flere i visningen lægger multiplikatorerne sammen og føjer dem til den samlede progressive multiplikator. Tilføjelsen sker før udbetalingen af det aktuelle symboldrop, hvorefter multiplikatorsymbolerne bliver inaktive. Yderligere multiplikatorsymboler i samme Free Drop genaktiverer alle multiplikatorsymboler i visningen og lægger dem atter sammen.
 3. Ikke-aktiverede multiplikatorsymboler forbliver Sticky mellem Free Drops, men inaktive multiplikatorsymboler falder ud mellem Free Drops.
 4. Free Drops-bonusspillet starter altid med den aktive progressive multiplikator på En opnået multiplikator gælder for alle efterfølgende Free Drops og kan aldrig reduceres i et igangværende bonusspil.
 5. Free Drops-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.
 6. Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden.
 7. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde.
 8. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Zulu Gold er 95,0 %.
 9. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x indsatsen.
 10. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter:

X-iter knapafklaringer:

X-iter spilleregler:

 • X-iter-funktionen har 5 forskellige spiltyper: X-iter 1, X-iter 2, X-iter 3, X-iter 4 og X-iter 5.
 • X-iter 1: Garanterer et gevinstgivende spin på bekostning af 5x den valgte indsats.
 • X-iter 2: Garanterer 3 symboldrop med mindst en Zulu Stack på bekostning af 25x den valgte indsats.
 • X-iter 3: Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet på bekostning af 100x den valgte indsats.
 • X-iter 4: Garanterer 3 symboldrop med en Wild Walker på bekostning af 250x den valgte indsats.
 • X-iter 5: Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet med vedvarende multiplikatorsymboler på bekostning af 500x den valgte indsats.
 • X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.
 • Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Zulu Gold er 95,0 %. Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 11-08-2021