Dia Del Mariachi Megaways

Om dette spil

 Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer.
 Dette er et Megaways™-videoslot med 6 hjul.
 Hjul 1 og 6 kan indeholde op til 7 symboler.
 Hjul 2, 3, 4 og 5 kan indeholde op til 6 symboler.
 Der er et ekstra vandret hjul over hjul 2, 3, 4 og 5.
 Det ekstra hjul tilføjer 1 symbol til toppen af disse hjul.
 Vinderkombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.

Vejens regler

 Dette spil inkluderer op til 117649 Megaways™ at vinde.
 Megaways™ under licens fra Big Time Gaming.
 En måde er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber på tværs af hjulene.
 En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
 Vejgevinster løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul.

Indsatsregler

 Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb.
 Det oprindelige væddemål er det aktuelle samlede væddemål divideret med måde-prisen på 20.

Udbetalingsregler

 Way win-udbetalinger er baseret på den oprindelige indsats.
 Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.
 Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.
 Den samlede udbetaling er summen af alle vejgevinster som følge af et spin.
 Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.
 Den viste gevinst over værdi er rundet ned og er omtrent den højest mulige gevinst, der kan opnås på et enkelt spin.

Wild symboler

 Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldende vindende kombinationer.
 Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatters og specielle symboler (Piñata, Firecracker, Rocket og Wheel symboler).
 Dette symbol kan kun lande på det ekstra hjul.
 Under Sombrero Spin, når funktionen Firecracker eller Rocket symbol er aktiveret, kan Wild-symboler også vises på hovedhjulene.
 Wild-symboler skaber ikke deres egen gevinst.

Scatter symboler

 Scatter-symboler vises på hjulene 1, 2, 3, 4, 5 og 6.
 Scatter-symboler vises ikke på det ekstra hjul.
 Scatters fjernes ikke i Rolling Reels™-funktionen.
 Scatter-symboler har ingen udbetaling.

Rolling Reels™-funktion

 Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spins.
 Denne funktion udløses efter en hvilken som helst måde at vinde.
 Vindersymboler fjernes fra hjulene, og symbolerne ovenfor flytter ind i de tomme pladser.
 Hvis der dannes nye vindende kombinationer, udløses funktionen igen.
 Funktionen fortsætter, indtil der ikke er nogen vindende kombinationer på hjulene.

Sombrero Spin-funktion og specielle symboler

 Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spins.
 Under Sombrero Spin udløses en eller flere funktioner i specielle symboler.
 Særlige symboler er: Piñata-symbol, Raket-symbol, Firecracker-symbol og Hjul-symbol
 Særlige symboler kan kun lande på det ekstra hjul.
 Når det er aktiveret, har hvert specialsymbol sin individuelle funktion til at udløse.

 Piñata-symbol giver pengepræmier på 2x, 3x, 5x eller 10x nuværende indsats.
 Firecracker-symbol forvandler sig selv og hele hjulet under det til Wild-symboler, undtagen Scatters.

 Raketsymbol forvandler sig selv til Wild-symbol og erstatter op til 3 tilfældige positioner med Wild-symbol.
 Under Rocket-symbolets funktion vælges positioner for Wild-symbolerne hvor som helst på hjul 2, 3, 4, 5 og 6, der ikke allerede er optaget af andre specielle symboler, Wild-symboler eller Scatters.
 Hjulsymbol udløser lykkehjul.
 En af følgende præmier uddeles tilfældigt:
 Mega jackpot: 10000x nuværende indsats.
 Stor jackpot: 500x nuværende indsats.

 Mindre jackpot: 50x nuværende indsats.
 Mini jackpot: 15x nuværende indsats.
 Når lykkehjulspræmien er blevet tildelt, fortsætter Rolling Reels™ automatisk.
 Når der er et sombrero-billede oven på en symbolposition på ekstra rulle, er positionen fremhævet.
 I grundspillet, når et særligt symbol lander på den fremhævede position, udløser det dens funktion.
 Fremhævede positioner er aktive, indtil Rolling Reels™-rullerne er færdige.
 I gratis spins er alle 4 positioner på ekstra hjul altid fremhævet.
 Når funktionen af Piñata-symbolet eller hjulsymbolet er fuldført, fjernes symbolerne, og nye symboler flytter ind i de tomme felter.

Gratis spins

 4 scatter-symboler udløser 10 gratis spins.
 Hvert ekstra scatter-symbol tilføjer 2 gratis spins.
 Under gratis spins er Sombrero Spin-funktionen aktiv på hver position på det ekstra hjul.
 Landing af mindst 4 scatter-symboler under gratis spins giver 10 gratis spins.
 Gratis spins udspiller sig automatisk.
 Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til grundspillets gevinster.
 Alle spillemåder er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
 Alle spillede væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion.

Køb funktion

 Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
 Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse Free Spins-funktionen.
 80x nuværende indsats udløser gratis spins.
 Funktionen spilles ved den aktuelle indsats.
 Denne funktion er ikke tilgængelig over en bestemt indsatsgrænse.
 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.

Oversættelse af spilvilkår

 MEGA, Mega Jackpot - Mega jackpot.
 MAJOR, Major Jackpot - Stor jackpot.

 MINOR, Mindre Jackpot - Mindre jackpot.
 MINI, Mini Jackpot - Mini jackpot.

Indstillinger for indsats

 Quick Bet-knapper: Indstiller den aktuelle indsats til den valgte værdi.
 Indsatsbeløb: Indstiller den aktuelle indsatsværdi.

Spilstyring

• Spin-knap: Starter et hjulspin.

• Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.

• Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• Bet op-knap: Forøger det samlede bet.

• Bet ned-knap: Sænker det nuværende bet.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.
  • Jetoner: Viser de nuværende saldoer.

• Knappen Jackpot-funktion-autospil: Vælger automatisk ikoner i jackpot-funktionen. Dette har ikke indflydelse på funktions-resultaterne.

• Købsfunktion-knap: Viser muligheden for at købe gratis spin.
  • Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

• Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• Knappen Hjem: Afslutter spillet.

• Bank-knap: Viser banksiden.

• Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Yderligere Information

 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
 I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet.
 Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb.
 Resultaterne af det sidst spillede spil vises.
 Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne af det forrige spil.
 Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes.
 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.

Vend tilbage til Player

 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
 Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulering af adskillige spilrunder.
 Værdier afspejler det maksimale forventede afkast og ændres ikke.
 Return to Player er defineret på forskellige stadier eller tilstande af spillet.
 Samlet RTP: 96,42 %.
 Købsfunktion: 96,42%.

Seneste opdatering: 17-05-2022