Who Wants to be a Millionaire

HJÆLP

Introduktion til spillet

Millionaire er et videospil med seks hjul med reagerende gevinster, der indeholder Big Time Gamings unikke Megaways™.

Sådan spilles spillet

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet. Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil. Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Start spin

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats. De 6 hjul vil dreje rundt og derefter stoppe, og vise resultatet.

Ekstra hjul

Det ekstra hjul tilføjer et symbol til det hjul, det er nedenunder for hjulene 2, 3, 4 og 5.

Reaktioner

Hvert gevinstsymbol er en del af en reaktion og erstattes af symboler, der kommer fra oven på hjulene og fra højre i det ekstra hjul.

Gevinst på symboler

En gevinst udbetales når på hinanden følgende symboler matcher, uanset af højden, fra venstre mod højre startende fra det venstre hjul. Højeste gevinst udbetales per vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Wild

Wild-symboler erstatter for hvert symbol undtagen scatter. Wild-symboler findes kun på det ekstra hjul.

Scatter

Millionaire scatter-ikonet kan forekomme i hvilket som helst af de seks lodrette hjul Få tre Scatters for at vinde 8 Gratis Spins og begynd Den Varme Stols Gratis Spins Spillet. Hver ekstra scatter flytter dig et trin højere op ad prisstigen i Den Varme Stols Gratis Spins Spillet.

Den Varme Stols Gratis Spins Spillet

Den Varme Stols Gratis Spins Spillet giver dig mulighed for at vinde op til 50 Gratis Spins. Spillets prisstige består af 12 trin. Trinværdierne er 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25, 30, 40 og 50 Gratis Spins. Starttrinnet bestemmes af antallet af scatters, der udløste funktionen. Trin 1 for 3 scatters, Trin 2 for 4 scatters, og så videre. Trin 2 og Trin 7 er sikkerhedsnet-trin. Ved at nå disse trin garanteres du henholdsvis 10 og 20 Gratis Spins.

Forlad / Endeligt Svar

For at starte Gratis Spins uden at spille skal du trykke FORLAD. For at spille skal du vælge et svar fra A, B, C eller D og trykke ENDELIGT SVAR. Et vellykket spil flytter dig et trin højere op på prisstigen. Et ikke-vellykket spil afslutter funktionen med 0, 10 eller 20 Gratis Spins afhængig af, hvilket trin på stigen du har nået.  FORLAD er deaktiveret på trin 2 og trin 7, fordi disse er risikofrie spil.

Livliner

En livline gives ved hvert spil. Livlinerne omfatter 50:50, Ring til en ven og Spørg publikum. 50:50 fjerner to forkerte svar. Ring til en ven afslører det mest sandsynlige svar og dets chance for at være korrekt. Spørg publikum afslører hvert svars chance for at være korrekt.

Gratis Spins

Under gratis spins er der en ubegrænset gevinstmultiplikator, som starter ved 1 og forøges med 1 efter hver reaktion. Gratis spin scatter-ikoner kan fremkomme på det ekstra hjul og giver yderligere Gratis Spins. Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins, vil blive anvendt under varigheden af de Gratis Spins. Ved slutningen af de Gratis Spins vises den samlede gevinst for disse spins. Eventuelle gevinster krediteres til spillerens konto, og almindeligt spil genoptages herefter.

Gratis Spin Scatter

Scatter-ikonet for Gratis Spins kan forekomme på det ekstra hjul under Gratis Spins. 3 Scatters = 4 ekstra gratis spins. 4 scatters = 8 ekstra gratis spins.

Generelle oplysninger

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 96,27 %. Den optimale strategi er at vælge det svar, der er angivet ved Ring til en ven-livlinen, og ved at vælge et svar med den højeste procentdel i Spørg publikum-livlinen. Ufuldstændige spil bortfalder efter 90 dage, og vil blive doneret til velgørenhed. Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 30-11-2018