Emerald's Infinity Reels

Spilleregler

1. “Emerald’s infinity Reels” er en spillemaskine med 3 hjul og 4 rækker.
  2. Matchende symboler på tværs af alle 3 hjul udløser den heldige spil igen-funktion. Hjulene bevæger sig 1 position til venstre, det matchende symbol indsamles, og hjulet yderst til højre spiller igen. Dette gentages, indtil der ikke lander flere matchende symboler, et x2-symbol eller et bonus-symbol.
  3. Gevinster tildeles baseret på antallet af symboler, som er indsamlet under en spillerunde.
  4. Ved at indsamle en ‘almindelig’ X2-symbolmultiplikator, vil det fordoble antallet af symboler som indsamles i en spillerunde, indtil det øjeblik hvor de
  5. Hvis der indsamles både almindelige symboler og X2-symbolmultiplikatorer fra det samme hjul, vil de almindelige symboler blive tilføjet, før X2-symbolmultiplikatoren tilføjes.
  6. Gevinstkombinationer og udbetalinger følger
  7. Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for den pågældende runde låst, og det kan ikke ændres.
  8. Gevinster vises i brugerens
  9. Wild-symbolet erstatter alle symboler på hjulene, når gevinstlinjerne
  10. Den teoretiske RTP (tilbagebetaling til spiller) i dette spil er 96.60%
  11. Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og
  12. Ufuldstændige spil bliver automatisk afsluttet efter 2 Alle gevinster, der stammer fra automatisk afslutning, bliver indsat på spillerens konto.
  13. Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor
  14. Hvis din saldo falder til under din valgte indsats, bliver din indsats automatisk sænket til den højest mulige indsatsstørrelse.
  15. Den engelske udgave af spillereglerne har

Seneste opdatering: 11-03-2021