Red Hot Tamales

Gør klar til noget krydret spænding i Red Hot Tamales! Dette brandvarme spil tilbyder klassisk trinvis spil med 3 hjul og 27 udbetalingslinjer med flammende morskab. Gevinsterne bliver endnu varmere, når du fylder hjulene med røde 7'ere eller gule 7’ere for at opnå knitrende blackout gevinster!

Sådan satser du

Red Hot Tamales har 27 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet/minispil)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.

Indsatser er fastsat til 27 gevinstlinjer.

Linjeindsats

Viser den aktuelle linjeindsats i penge.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta.

Tryk på knappen (-) for at mindske den samlede indsats.

Tryk på knappen (+) for at øge den samlede indsats.

Spin

Tryk på den runde pil for at indsende indsatsen og spinne hjulene.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 93.84%.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet et forudbestemt antal spins til den nuværende samlede indsats.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospins, tabsgrænsen og (valgfri) grænse for enkelt gevinst.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelig i godkendte jurisdiktioner.

Autospin-funktionen er ikke tilgængelig i miniformatet.

Blackout gevinster

Fyld alle hjulpositioner med røde 7'ere eller gule 7’ere for at få en blackoutgevinst!

Wild-symbol erstatter ikke røde 7'ere eller gule 7’ere i blackout gevinster.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver betalingslinje. Gevinstlinjer ganges med linjeindsatsen på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Blackout gevinster er uafhængige fra linjegevinster og tilføjes til det samlede, udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se gevinstoversigten for detaljer.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdigt spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på tidligere resultater, indsatsbeløb, kontosaldo, tid på dagen, ugedag og så videre. Såfremt den største gevinst for eksempel er vundet, er chancerne for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel ejendom

© 2019 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri ejes af IGT eller deres affilierede, og må ikke bruges uden tilladelse. Alle varemærker markeret med et ® er registreret i U.S. Patent and Trademark Office.

Sidst opdateret 19. juli 2019

Seneste opdatering: 15-04-2020