Rotten

OM SPILLET

Verden, som vi kendte den, eksisterer ikke længere! Zombie-apokalypsen er her, og den eneste måde at overleve denne nye virkelighed på er at holde øje med alle de levende døde og holde sig væk fra den gale videnskabsmand, der skabte dem! Rotten er en spillemaskine med et 6x5 gitter og gevinstlinjer, SwitchSpins™ mekanismen, to bonusspil og en maksimumgevinst på 10.000x!

Den maksimale gevinst kan opnås i grundspillet og i spiltilstandene Mad Scientist og Total Takeover.

SWITCHSPINS™

Ram Switch scatter-symbolet for at aktivere SwitchSpins™. SwitchSpins™ er en særlig type genspin, hvor de valgte symboler erstattes med enten det højest betalende symbol i spillet eller wild-symboler. Funktionen kan tildele 1-10 genspin. Hvis der lander et nyt Switch symbol under funktionen, så tilføjes der flere symboler, som skal erstattes, og der tildeles ekstra genspins.

Erstatningssymbolet og det resterende antal SwitchSpins™ i det aktuelle sæt vises øverst til højre på gitteret. Symbolerne, som bliver erstattet, vises midt over gitteret.

Når det aktuelle sæt af SwitchSpins™ afsluttes, så nulstilles de valgte erstattede symboler.

Hvis der udløses et bonusspil mens SwitchSpins™ er aktive, så slutter det aktuelle sæt af SwitchSpins™, inden bonusspillet startes.

MAD SCIENTIST

Ram 3 Mad Scientist scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at udløse bonusspillet Mad Scientist, som tildeler 10 gratis spins!

I denne bonus er der en større chance for at lande symbolet Switch, der udløser funktionen SwitchSpins™, end i grundspillet!

Hvis der rammer 3 Total Takeover scatter-symboler samtidig i funktionen, så udløses bonusspillet Total Takeover sidst i det aktuelle spin, og antallet af resterende gratis spins nulstilles til 10 spins.

TOTAL TAKEOVER

Ram 3 Total Takeover scatter-symboler samtidigt i grundspillet eller under bonusspillet Mad Scientist for at udløse bonusspillet Total Takeover, som tildeler 10 gratis spins!

I denne bonus er der større chance for at lande symbolet Switch, der udløser funktionen SwitchSpins™ end i grundspillet, og alle valgte symboler, der skal erstattes, gemmes progressivt, hvilket betyder, at de ikke nulstilles, når hvert SwitchSpins™ sæt er fuldført. Indsaml dem alle for at fylde hele skærmen med det højest betalende eller wild-symbol!

Hvis der rammer 3 Total Takeover-symboler samtidig under funktionen, så bliver der tildelt 4 yderligere gratis spins.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.27%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.26%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SWITCHSPINS™ FEATURESPINS™ er 96.16%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber MAD SCIENTIST er 96.26%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber TOTAL TAKEOVER er 96.26%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-11-15 10:54 UTC

Spilversion 1.0.0

Serverversion 2.0.89

www.hacksawgaming.com

Seneste opdatering: 03-05-2023