Gifts of Fortune

Introduktion til spillet :

Gifts of Fortune er en seks-hjulet Megaways™-spil med op til 117.649 måder at vinde på, og med Win Exchange, som giver ekstra chancer for at udløse gratis spins.

Sådan spilles spillet :

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.

Alle udbetalinger multipliceres med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil :

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.

Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Automatisk spil er muligvis ikke tilgængeligt i din jurisdiktion.

Start spin :

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.

Hjulene vil dreje rundt og derefter stoppe og vise resultatet.

Bonuskøb :

Tryk på knappen Bonuskøb for at få adgang til menuen Bonuskøb.

Du kan købe 10 gratis spins for 70 gange gratis spins-indsatsen, eller 10 forbedrede gratis spins for 200 gange gratis spins-indsatsen.

Gratis spins-indsatsen kan ændres ved at trykke på plus- og

minusknapperne på gratis spins-indsatsdisplayet. Gratis spins-indsatsen gælder for hvert gratis spin.

Tryk på prisen for at købe bonussen til den pris. Prisen vil blive trukket fra din saldo.

Bonuskøb kan være begrænset eller utilgængeligt i din jurisdiktion.

Win Exchange™ :

Når du vinder 80 gange eller mere, har du muligheden for at veksle 80 gange din indsats mod 10 gratis spins.

Tryk på INDSAML for at beholde din gevinst uden at veksle noget. Tryk på VEKSL for at veksle 80 gange din indsats mod 10 gratis spins.

Når du vinder mellem 25 og 80 gange indsatsen, har du muligheden for at veksle hele gevinsten mod chancen for at få tildelt 10 gratis spins. Chancen for at vinde gamble, vises i grønt på et hjul.

Tryk på INDSAML for at beholde din gevinst uden at gamble. Tryk på GAMBLE for at veksle din gevinst og dreje på hjulet for at få en chance for at få tildelt 10 gratis spins.

Hvis du er heldig, tildeles du 10 gratis spins. Hvis du er uheldig, tildeles du ikke nogen gratis spins.

Når der tildeles gratis spins, tildeles enten forbedrede gratis spins eller almindelige gratis spins tilfældigt. Chancen for at vinde forbedrede gratis spins vises i lilla på et andet hjul.

Win Exchange tilbydes ikke, hvis de gratis spins er udløst.

Gevinst på symboler :

En gevinst udbetales når på hinanden følgende symboler matcher, uanset af højden, fra venstre mod højre startende fra det venstre hjul.

Højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Reaktioner :

Alle gevinstsymboler undtagen Scatter og Wild Rød pakke er en del af en reaktion og erstattes af symboler, der kommer fra oven på hjulene og fra højre på det ekstra hjul

Når vindende symboler fjernes, vil en eller flere lykkepræmier blive vist.

Lykkepræmier vil blive uddelt for hver Wild rød pakke i det ekstra hjul.

Hvis ingen Wild røde pakker er over hjulene, uddeles lykkepræmier ikke.

Lykkepræmier multipliceres med den viste Grydemultiplikator.

Lykkepræmier :

Lykkepræmier er tilfældige, baseret på antallet af synlige symboler på hjulet, hvor det forekommer:

To eller tre symboler: Op til 100 gange indsatsbeløbet.

Fire eller fem symboler: Op til 1,5 gange indsatsbeløbet.

Seks eller syv symboler: Op til 0,75 gange indsatsbeløbet.

Lykkepræmier forekommer ikke i det ekstra hjul.

Wild :

Wild Rød pakke forekommer kun i Ekstra hjul og erstatter alle symboler undtagen Scatters.

Efter at lykkepræmier er blevet udbetalt, fjernes enhver Wild Rød pakke, der er over hjul 2, og enhver Wild Rød pakke, der er over hjul 3, 4 eller 5, flyttes mindst én position til venstre, enten som en del af den vindende symbolreaktion eller ved at bytte position med et symbol.

SCATTER :

Der er to Scatters: Den almindelige Scatter og Megascatter.

3 eller flere Scatters i basisspillet giver 10 gratis spin plus 2 for hver Scatter ud over den tredje.

Hvis en af de udløsende Scatters er en Megascatter, tildeles forbedrede gratis Spins.

Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins vil blive anvendt under varigheden af de gratis spins.

Ved slutningen af de gratis spins vil den samlede gevinst for disse spins blive vist. Eventuelle gevinster vil blive krediteret til spillerens konto og regelmæssig spil genoptages derefter.

I basisspillet kan almindelige Scatters vises på hjul 1 til 5, og Megascatter vises kun på hjul 6.

Gratis spins :

Gratis spins begynder med en Grydemultiplikator på x1, som øges med 1 for hver Wild Rød pakke, der opstår.

Lykkepræmier multipliceres med den viste Grydemultiplikator.

3 eller flere Scatters i gratis spins tildeler 4 ekstra gratis spins plus 2 for hver Scatter ud over den tredje.

I gratis spins kan der forekomme almindelige Scatters i et hvilket som helst af de seks lodrette hjul, og Megascatter forekommer ikke.

FORSTÆRKEDEGRATIS SPINS :

Under forbedrede gratis spins er der garanteret mindst én Wild rød pakke i hvert gratis spin.

Tilbagebetalingsprocent (RTP) :

Tilbagebetalingsprocenten (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid. Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulering af adskillige spilrunder. Værdierne afspejler den maksimale forventede RTP og ændres ikke.

RTP'en er defineret på forskellige stadier eller tilstande af spillet.

Samlet RTP: 96,29 %

RTP ved bonuskøb: 96,29 %

Generelle oplysninger :

Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Megaways™ er et registreret varemærke, som tilhører Big Time Gaming Pty Ltd.

Seneste opdatering: 22-02-2023