Gladiatoro

Nøglefunktioner

Spilbeskrivelse

Efter at være blevet smidt ud af hæren og forrådt af sin gamle ven for at være for tæt på kejseren af Rom blev Toro fundet og givet et nyt liv som gladiator, imens hans gamle ven blev den nye kejser af Rom. Toro brugte mange år på at kæmpe i mindre byer, indtil rygtet nåede Cæsar, at Toro var den mest underholdende gladiator i arenaen nogensinde. Han har nu hidkaldt Toro for at optræde i den største af alle arenaer: Colosseum. Cæsar aner ikke, at hans gamle kammerat er tilbage for at få hævn.

GladiaToro er en spillemaskine med 5 hjul, 4 rækker med roterende hjul og 178 måder at vinde på i normaltilstand.. Her finder du Toro Goes Wild, Matador Respin-funktioner, Diaz indsamlingsfunktioner og et Gladiator- bonusspil, alt sammen leveret i klassisk Toro-stil.

I normaltilstand er Toro en Walking Wild, der genererer respins, når han bevæger sig. 2 eller flere Matador-symboler udløser et respin, hvor Matadors forbliver sticky. Et Diaz-symbol udløser en indsamlingsfunktion, hvor Diaz- symbolet samler værdien af alle mønter i spillegitteret og derefter udbetaler den samlede værdi ganget med indsatsniveauet. Hvis man lander en Toro, når der er synlige Matadorer - eller lander Matadorer, når Toro er synlig - udløser det Toro Goes Wild-funktionen. I denne tilstand vælter og besejrer Toro alle Matadorer og efterlader en række wild-symboler bag sig. Toro fordobler værdien af alle mønter, han går hen over.

Et niveaustigningssymbol udvider spilgitteret og forvandler sig til et møntsymbol. Hvis der ikke er ventende respins, eller hvis Matadorer ikke belønner respins på samme tid, tildeler niveaustigningsmønten et respin. Bonusmønten er en særlig mønt. 3 bonusmønt-symboler i normaltilstand udløser Gladiator-bonusspillet.

Alle mønter, der lander på de nuværende, aktive rækker under et bonusspil, tilføjer deres værdi til den endelige gevinst.

Hvis du lander på ét eller flere symboler under et Gladiator-bonusspin, bliver Gladiator-bonusspin-tælleren nulstillet til 3.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid nederst på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spilvisningen, når du spiller.

Udbetalingslinjer

GladiaToro starter med 178 måder at vinde på i normaltilstand, men kan forøges op til 340 måder at vinde på. RTP for alle udbetalingslinjer er den samme, og spillets RTP er defineret i spillereglerne.

Særlige symboler

Spilfunktioner

Bonusspil

En kombination af 3 bonusmønt-symboler i normaltilstanden udløser Gladiator-bonusspillet med Gladiator-bonusspins. Bonusspillet starter med tre Gladiator-bonusspins. Antallet af aktive rækker og indsamlingen af møntsymboler er begge vedvarende under bonusspillet. Et yderligere indsamlingssymbol på de aktive rækker er nok til at nulstille spin-tælleren.

Knapforklaringer

Spilleregler

GladiaToro er en spillemaskine med 5 hjul, 4 rækker med roterende hjul og 178 måder at vinde på i normaltilstand.

Hjulene kan udvides op til 6 rækker og 340 måder at vinde på i normaltilstand.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, og maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster tildeles i spillerens valuta.

GladiaToro spilles på to måder: Normaltilstand og Bonustilstand med Gladiator-bonusspins.

Et Gladiator-bonusspin er et free spin, hvor alle symboler i gitteret spinner enkeltvis. Inaktive rækker spinner også og kan lande symboler, der er sticky, men de forbliver inaktive, indtil rækken er aktiveret.

I normaltilstand starter gevinster med hjulet yderst til venstre, og der udbetales kun fra venstre mod højre på efterfølgende hjul. Der må ikke være mellemrum mellem hjulene. Kun den længste gevinstlinje pr. aktive udbetalingslinje udbetales.

Mønter, Diaz, Matadoren og Toro er tilgængelige i både normaltilstand og i bonustilstand.

Niveaustigningsmønten er en særlig mønt. Den udvider spilgitteret opad ved at åbne en ny række for oven og bliver derefter til en normal mønt. Udvidelsen finder sted først, før gevinstevalueringen og andre funktioner. Den giver også et respin i normaltilstand, hvis der ikke er et ventende respin, eller hvis Matadorer ikke giver respins på samme tid, imens den nulstiller spin-tælleren i bonustilstand.

Niveaustigningsmønten er tilgængelig i både normaltilstand og i bonustilstand.

Et møntsymbol udbetaler sin værdi gange det aktive indsatsniveau, når der er gevinst.

Wild-symbolet erstatter ethvert symbol undtagen mønt-, Toro-, Diaz- og Matador-symbolerne. En spillelinje med ene wild-symboler udbetaler som symbolet af den højeste værdi.

To eller flere Matador-symboler i normaltilstand giver et Matador Respin, hvori Matador-symbolerne låser sig på plads og forbliver sticky.

Yderligere Matador-symboler, der dukker op under et Matador-respin tildeler endnu et respin uanset antallet af Matadorer.

Hvis man lander en Toro, når der er synlige Matador-symboler, eller lander én eller flere Matador-symboler, når Toro er synlig, udløser det Toro Goes Wild-funktionen.

Diaz er et indsamlingssymbol i normaltilstand. Diaz indsamler værdien af alle mønter, der er i spillet på det givne tidspunkt i gitteret, og udbetaler den indsamlede værdi ganget med det nuværende indsatsniveau.

Toro er et Walking Wild-symbol, der bevæger sig mod venstre, indtil han spinner ud fra det første hjul og genererer et respin for hvert trin.

Hvis man lander en Toro i normaltilstand, når der er synlige Matadorer, eller lander én eller flere Matadorer, når Toro er synlig, udløser det Toro Goes Wild-funktionen.

Under Toro Goes Wild-funktionen flytter Toro sig lodret og derefter vandret for at vælte alle Matadorer af. Toro fortsætter med at angribe,

indtil alle Matador-symboler er besejret.

Toro starter med at angribe Matador-symboler på det samme hjul. Han ser derefter til venstre og fortsætter med at angribe til venstre, så længe der er flere Matador-symboler. Til sidst kigger han til højre og angriber alle Matador-symboler på højre side.

Toro efterlader sig et spor af wild-symboler, når han angriber og vælter Matador-symboler i normaltilstand.

Toro efterlader ikke symboler, når han angriber og vælter Matadorer og Diaz-symboler i bonustilstand..

Hvis du lander 3 eller flere bonusmønt-symboler i normaltilstand, udløser det bonustilstanden.

Bonustilstanden starter med tre Gladiator-bonusspins.

Hvis du lander et eller flere symboler i de nuværende, aktive rækker under bonusspillet, nulstilles spin-tælleren til 3.

Bonusspillet bliver kun spillet med mønter, niveaustigninger, Toro og andre udgaver af Matador- og Diaz-symboler.

Normale mønter er sticky under bonusspillet. Den samlede værdi af alle indsamlede mønter på de aktive rækker i spilgitteret ganget med det valgte indsatsniveau er det, der udbetales, når bonusspillet slutter.

Symboler, der lander i låste rækker under bonusspillet, forbliver sticky, men nulstiller ikke spin-tælleren.

Hvis hele gitteret er fyldt med symboler i slutningen af bonusspillet, er gevinstgrænsen nået.

Matador-symbolerne opfører sig anderledes i bonusspillet. Matadoren opgraderer værdien af et tilfældigt antal mønter, og spinner derefter ud på næste spin.

Det vedvarende Matador-symbol er en sticky udgave af Matadoren i bonusspillet, som også kun fremkommer i bonusspillet. Den vedvarende Matador opgraderer værdien af et tilfældigt antal mønter efter hvert spin,

indtil bonusspillet slutter. En kombination af Toro og et vedvarende Matador-symbol udløser ikke Toro Goes Wild-funktionen.

Hvis du lander en eller flere Matador-symboler i bonustilstanden, aktiveres én Matador af gangen, indtil alle Matadorer er blevet aktiveret.

Diaz-symbolet opfører sig en smule anderledes i bonusspillet. Diaz indsamler værdien af alle mønter, der er i spillet på det givne tidspunkt i gitteret og forvandler sig til en mønt med den indsamlede værdi.

Diaz-symbolet udløser Toro Goes Wild-funktionen i Gladiator- bonusspillet.

Bliver Diaz angrebet i bonusspillet, efterlader han en ny mønt med dobbelt dens egen værdi i en vilkårlig position, når han bliver væltet af Toro under Toro Goes Wild-funktionen.

Det vedvarende Diaz-symbol er en sticky udgave af Diaz i bonusspillet, som også kun fremkommer i bonusspillet. Den vedvarende Diaz indsamler værdien af alle mønter på det givne tidspunkt i spillet efter hvert spin, indtil bonusspillet slutter. En kombination af Toro og et vedvarende Diaz-symbol udløser ikke Toro Goes Wild-funktionen.

Hvis du lander en eller flere Diaz-symboler i bonustilstanden, aktiveres én Diaz af gangen, indtil alle Diazer er blevet aktiveret.

I bonustilstand er Toro et walking-symbol, der bevæger sig mod venstre, indtil han spinner ud fra det første hjul og genererer et respin for hvert trin. Ingen spins bliver brugt under respins.

Toro bliver i position til et yderligere respin i det tilfælde, at en vedvarende Matador eller en vedvarende Diaz er på hjulet direkte til venstre. Toro går derefter hen over den vedvarende figur under næste spin og fortsætter med at gå til venstre igen fra hjulet til venstre for den vedvarende figur.

En vedvarende Matador eller vedvarende Diaz udløser ikke Toro Goes Wild-funktionen. Toro bliver i sin position og interagerer ikke med de vedvarende figurer.

Hvis du lander Diaz og Matadoren i samme spin, aktiveres alle Matadorer først, og så aktiveres alle Diazer.

Hvis Toro-, Diaz- og Matador-symbolerne lander i samme spin, aktiveres alle Matadorer først, så aktiveres Diaz-symbolerne og til allersidst Toro. Alle potentielt vedvarende Diaz-symboler aktiveres til sidst efter Toro.

Bonusspillet slutter, når der ikke er flere spins tilbage, når det helt udvidede spilgitter er fyldt med symboler, eller når loftet for gevinst er nået.

Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde.

En spilrunde slutter med det samme, når den maksimale gevinst er opnået, hvorefter de indsamlede gevinster vil blive udbetalt.

Den teoretiske udbetaling (RTP) i GladiaToro er 94,0 %. Spillets gevinst er begrænset til 10 000x indsatsen.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

X-iter-knapforklaringer

X-iter-regler

X-iter-funktionen tilbyder flere forskellige spiltyper.

Superbonus:

Et spin med garanteret adgang til Superbonusspillet med et vedvarende symbol fra starten, der koster 500x den valgte indsats.

Bonusspil:

Et spin med garanteret adgang til bonusspillet, der koster 100x den valgte indsats.

Diaz:

Et spin med et garanteret Diaz-symbol! Hvis bonusspillet bliver udløst, bliver alle Diaz-symboler overført til bonusspillet som vedvarende Diazer på bekostning af 25x den valgte indsats.

Matador Respin:

Ét spin med garanti for to matadorsymboler. Hvis bonusspillet bliver udløst, bliver alle matadorsymboler overført til bonusspillet som vedvarende matadorer på bekostning af 10x den valgte indsats.

Bonus-jagt:

Mere end TRIPPEL så stor chance for at udløse bonusspillet, der koster 3x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 6,00 kr, og maksimumprisen er 500 000,00 kr. Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i GladiaToro er 94,0

Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 13-11-2023