Templar Tumble

Spilleregler

• "Templar Tumble" er en spillemaskine med 6 hjul, 7 rækker og op til 117.649 måder at vinde på.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.25%.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • En gevinst opnås med matchende symboler på tilstødende hjul, uanset om det er i en vertikal position, fra venstre mod højre, begyndende fra hjulet yderst til venstre.
  • Kun den længste, matchende kombination per symbol på en matchende linje, bliver udbetalt.
  • Flere matchende symboler på et hjul bidrager til gevinsternes multiplikator.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler på hjulene.
  • I hvert spil er et antal blokeringssymboler placeret på spilleområdet sammen med de normale symboler. De kan ikke være en del af nogen gevinster.
  • Alle gevinstsymboler og blokeringssymboler som er ved siden af gevinstsymboler vil blive ødelagt og derefter forsvinde. Resterende symboler vil falde ned, og nye symboler indtager de tomme pladser, hvilket resulterer i nye gevinstmuligheder. Denne kaskadeproces gentages, indtil der ikke er flere gevinster.
  • Under kaskaderne kan ingen nye blokeringssymboler falde ned.
  • Hvis alle blokeringssymbolerne ødelægges, vil free spins blive udløst.
  • Wilds kan komme frem under kaskaderne, efter det første fald, men kan kun komme frem på hjulene 2 - 6.
  • Maksimalt 1 wild kan falde ned, under enhver kaskade.
  • Hvis en wild falder ned i grundspillet, vil mellem 3-8 blokeringssymboler blive omdannet til mystiske symboler.

Mystery Reveal

• Mystiske symboler kan ikke ødelægges som normale symboler eller blokeringssymboler, men forbliver på spilleområdet indtil de aktiveres.
  • Mystiske symboler aktiveres når der ikke er nogen gevinst. De vil derefter alle enten blive omdannet til det samme, normale symbol, eller blive omdannet til inpiduelle møntsymboler, som tildeler en præmie på mellem 1x og 1000x din indsats.
  • Møntsymboler ødelægges omgående efter deres visning, og vil altid resultere i mindst en ekstra kaskade.

FREE SPINS

• Udløsning af free spins tildeler 6 spil.
  • Under de free spins er ingen blokeringssymboler til stede.
  • Hvis en wild falder ned, vil 3-6 normale symboler blive forvandlet til mystiske symboler.
  • Symboler der udbetaler normale gevinster, kan ikke forvandles til mystiske symboler.

Andet

• Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.
  • Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Seneste opdatering: 23-03-2021