Dead Man's Gold

Spilbeskrivelse

Kane Steel, den dristige eventyrer og skattejæger er tilbage! Efter at have knækket koder og tegninger i sin piratforgænger kaptajn Long John Steels dagbog har Kane fundet en hemmelighedsfuld piratkoloni på den caribiske ø Tortuga.

Dead Man's Gold er en spillemaskine med 6 hjul, 4 rækker og faldende symboler. Symbolgevinster udløser Avalanche-funktionen, der udvider hjulene opad til maksimalt 8 rækker. Spillet har eksploderende symboler, skjulte wild-symboler, en multiplikator-funktion og et Free Drops-bonusspil.

Der er gemte wild-symboler bag pengeskrinene. Kanonild mod målsymbolerne afslører de skjulte wild-symboler og fjerner symboler ved siden af, der ikke udløser gevinster. Piratens kanoner kan ikke aktiveres uden kanonkuglesymboler. Multiplikator-pengeskrin markeret med et X forøger den vedvarende globale multiplikator, afslører skjulte wild-symboler og fjerner symboler ved siden af, der ikke udløser gevinster.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet, når du spiller.

Udbetalingslinjer

Dead Man's Gold starter med 4.096 måder at vinde på, men det kan udvides med op til 262.144 måder at vinde på. RTP for alle måder er den samme og er defineret i spillets regler.

 

 

Spilfunktioner

Bonusspil

En kombination af tre eller flere bonussymboler i normaltilstanden udløser Free Drops-bonustilstanden.

Spilleregler

Dead Man's Gold er en spillemaskine med 6 hjul, 4 rækker og faldende symboler. Kolonnerne kan udvide sig opad op til i alt 8 rækker.

Hvert ekstra symboldrop tilføjer en ekstra række af symboler op til et maksimum på 8 rækker, hvilket øger antallet af måder at vinde på.

Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker. 4 rækker: 4.096 måder at vinde på

5 rækker: 15.625 måder at vinde på 6 rækker: 46.656 måder at vinde på 7 rækker: 117.649 måder at vinde på 8 rækker: 262.144 måder at vinde på

Alle drops i normaltilstanden starter med 4 rækker og 4.096 måder at vinde på.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, og maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetales kun fra venstre til højre på tilstødende hjul. Ingen huller tillades. Kun den højeste gevinst pr. aktiv udbetalingslinje udbetales.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster tildeles i spillers valuta.

Dead Man's Gold spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.

Alle symboler med lav, middel og høj værdi forekommer i fire størrelser; standard 1x1, Super 2x2, Mega 3x3 og Epic 4x4. Alle store symboler tælles som bestående af antallet af 1x1-symbolforekomster, som de dækker, f.eks består et Super 2x2 af 4 1x1-standardsymboler.

Alle wild-symboler findes i tre størrelser: standard 1x1, Super 2x2 og Mega 3x3.

Tomme pladser under store symboler fyldes med 1x1-symboler af samme type som det store symbol, indtil de når en stabil, horisontal hviletilstand. Hvis en bundløs kiste eksisterer under et stort symbol, når et tomrum skabes, vil den bundløse kiste fylde tomrummet og måske skubbe det store symbol opad som i dens funktion.

Alle symboler, der strækker sig hinsides det aktuelt opnåede antal rækker, tildeler en genopfyldning af den højest opnåede række via symboludvidelse. Yderligere genopfyldninger fortsætter fra denne nyopnåede mængde rækker op til et maksimum på 8 rækker.

Wild-symbolet tæller for alle andre symboler, bortset fra bonus-, pengeskrin-, multiplikator-pengeskrin-, bundløs kiste- og kanonkugle- symbolerne. En spillelinje med ene wild-symboler giver det samme som en spillelinje med ene symboler af den højeste værdi.

Bundløs kiste er en blokeringssymbol-smedje, der kan falde når som helst. Når der er plads i den kolonne, hvor den bundløse kiste er, åbner den bundløse kiste sig og skubber symboler med høj værdi, wild- symboler og kanonkugler ud for at fylde det opnåede antal rækker.

Pengeskrin- og multiplikator-pengeskrin-symboler findes i forskellige størrelser, men tæller som én uanset størrelsen, når piratens kanoner skyder på dem.

Piratens kanoner skyder med det samme på synlige pengeskrin, når alle symboler er landet, og der er samlet mindst ét kanonkugleskud. Et kanonkugleskud bliver brugt og fjernet, når det affyres. Piratens kanoner

skyder på mål fra venstre mod højre og sigter efter det største mål, hvis der er flere end et i en kolonne. Derefter falder yderligere symboler ned fra oven og fylder tomrummene. Piratens kanoner bliver ved med at skyde, så længe der er kanonkugler tilbage, og der stadig er synlige pengeskrin.

Pengeskrin-symboler, der bliver skudt af piratens kanoner, afslører de wild-symboler, der er skjult under dem, og sprænger symboler ved siden af dem, der ikke udløser gevinst, i luften. Pengeskrin, bundløse kister og bonussymboler ved siden af bliver ikke påvirket.

Multiplikator-pengeskrin-symboler, der bliver skudt af piratens kanoner, forøger den vedvarende globale multiplikator, afslører wild-symboler skjult under dem og fjerner symboler i nærheden, der ikke udløser gevinst. Pengeskrin, bundløse kister og bonussymboler ved siden af bliver ikke påvirket.

Den globale multiplikator påvirkes kun af, at et multiplikator-pengeskrin skydes af piratkanoner. Forøgelsen af multiplikatoren er uafhængig af størrelsen på multiplikator-pengeskrinet og finder sted før gevinstudbetalingen. Den globale multiplikator er vedvarende og bliver aldrig formindsket i løbet af en igangværende spilrunde.

Kanonkuglesymboler findes i forskellige størrelser og giver et skud pr. 1x1-symbolinstans, de dækker. Et kanonkugle-symbol på 1x2 giver dig for eksempel to kanonskud. Kanonkugler samles op med det samme, når alle symboler er landet, hvis der er mindst én gevinst i sigte. Den tomme kanonkuglekasse bliver fjernet som led i den følgende Avalanche.

En kombination af tre eller flere bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med Free Drops.

  • bonussymboler: 10 Free Drops
  • bonussymboler: 15 Free Drops
  • bonussymboler: 20 Free Drops
  • bonussymboler: 25 Free Drops

Både de indsamlede kanonkugler og den gældende globale multiplikator kommer med ind i bonusspillet.

Pengeskrin og multiplikator-pengeskrin varer ved mellem Free Drops, indtil de bliver en del af en gevinst. Den bundløse kiste varer ved igennem hele bonusspillet.

Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden genudløser ekstra Free Drops. Antallet af ekstra Free Drops bliver bestemt på samme måde, som da bonusspillet blev udløst.

Free Drops-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde.

En spilrunde slutter med det samme, når den maksimale gevinst er opnået, og de indsamlede gevinster bliver udbetalt.

Den teoretiske udbetaling (RTP) i Dead Man's Gold er 94,0 %. Spillets gevinst er begrænset til 25 000x af indsatsen.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter-regler

X-iter-funktionen har flere forskellige spiltyper.

Superbonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til et superbonusspil med mindst 10 Free Drops og kanoner med ubegrænset ammunition til piratens kanoner på bekostning af 500x af den valgte indsats. Pengeskrinene er Sticky, indtil de bliver en del af en gevinst, og den bundløse kiste er klistret i løbet af hele bonuspillet.

Bonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet til en pris på 100x af den valgte indsats. Pengeskrinene er Sticky, indtil de bliver en del af en gevinst, og den bundløse kiste er klistret i løbet af hele bonuspillet.

Superkanonspin:

Et spin, hvor piratens kanoner har ubegrænsede kanonkugleskud. Bonusudløsere giver superbonus til en pris på 25x af den valgte indsats.

Kisterøver:

1 spin med en garanteret bundløs kiste til en pris på 10x af den valgte indsats.

Stor blokering:

Et spin med et garanteret stort symbol til en pris på 5x af den valgte indsats. X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 10,00 kr, og maksimumprisen er 500 000,00 kr.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Dead Man's Gold er 94,0 %.

Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 24-04-2023