Wild Wild Bass 2

SPILLEREGLER

Wild Wild Bass 2™

Gør dig klar til en vild fiskeekspedition med Wild Wild Bass 2™! Kast snøren ud i det dybe hav og fordyb dig i et eventyr fyldt med spænding, store fangster og fantastiske belønninger.

I Wild Wild Bass 2™ svømmer vandet med spændende funktioner. Hold godt øje med Big Catch, hvor at få 2 Wild-symboler udløser en speciel funktion, der belønner dig med endnu flere at vinde. BASS-symbolerne har værdifulde penge værdier, der tilføjer et ekstra boost til dine normale sejre.

Men det er ikke alt! Gør dig klar til Insane Catch, en spændende funktion udløst af at lande på INSANE CATCH-symbolet under Big Catch funktionen. Med hvert Insane spin belønnes du med en multiplikator mellem x1 og x5 der ganger dine gevinster til ufattelige højder. Med dets fængslende fisker og hav design, vil Wild Wild Bass 2™ transportere dig til en verden fuld af fiskeri spænding. Dit livs fangst venter!

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.07%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser. Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

Matchende symboler i en hvilken som helst position på tre eller flere sidestillede hjul, startende fra det yderste venstre hjul til det yderste højre hjul, er en vindende kombination.

WILD WILD BASS 2™ betaler op til 2304 måder i grundspillet.

BIG CATCH-FUNKTIONEN betaler op til 5625 måder.

WILD-symbol

WILD-SYMBOLET vises kun på de første to (2) hjul. Når du lander to (2) WILD-symboler udløses BIG CATCH-funktionen. Det 3., 4., 5., og 6. hjul forlænges under spindet for at begynde funktionen, hvilket øger måderne at vinde på.

BIG CATCH-funktionen

Udløser flere måder at vinde på. Alle pengeværdier på BASS-symbolerne tildeles i tillæg til normale gevinster.

Når du lander på INSANE CATCH-symbolet under BIG CATCH-funktionen udløses INSANE CATCH-funktionen.

Hjulene vender tilbage til standardhøjden med det næste spin.

BASS-symbol

BASS-symboler kan lande på hjul 3, 4, 5 og 6.

Hvert BASS-symbol har en tilfældig pengeværdi, der er et multiplum af indsatsen.

BASS-symbolværdier tildeles kun under funktionerne BIG CATCH og INSANE CATCH.

INSANE CATCH-symbol

Vises kun på hjul 6.

To (2) WILD-symboler og INSANE catch-symbolet udløser INSANE CATCH-funktionen. 2, 3 eller 4 INSANE spins vil blive tildelt.

INSANE CATCH-funktionen

Hjul 1 og 2 går over til et (1) multiplikatorhjul. Hvert INSANE SPIN tildeles en multiplikatorværdi mellem x2 og x5.

Hjulene 3,4,5 og 6 skifter til 20 uafhængige hjul.

Kun BASS-symboler, INSANE CATCH-symboler eller blanke kan landes under INSANE CATCHfunktionen.

På hvert INSANE spin tildeles BASS-pengeværdier, og multiplikatoren anvendes. Ved starten af hvert INSANE spin ryddes gitteret.

INSANE CATCH-symbolerne tilføjer yderligere INSANE CATCH-spins.

SUPERSTAKE (valgfri)

Aktivering af SUPERSTAKE fordobler indsatsen, men den fordobler ikke gevinsttabellen.

Fordobl chancen for WILD-symboler i grundspillet.

Flere WILD-SYMBOLER i grundspillet.

Øger chancen for at udløse funktionerne BIG CATCH og INSANE CATCH.

KØB BONUS FUNKTION (valgfri)

Der er den mulighed at købe Insane Catch Funktionen for prisen på 100x bet, eller Big Catch Funktionen for 50x bet.

MYSTISKE SYMBOLER

I forbindelse med INSANE CATCH BONUSSPILLET på et tilfældigt spin kan det være at de MYSTISKE SYMBOLER måske lander hvor som helst på hjulene og omdannes til en kombination af betalende symboler.

Det vil afsløre en tilfældig multiplikator værdi fra en af de følgende: X2, X3, X4 og X5. Værdien fra dette symbol multiplicerer det fiskesymbol, der landede på hjulene, før multiplikatorhjulet blev anvendt.

INTROSKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTROSKÆRM er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

SPIN MED MELLEMRUMSTAST (valgfri)

Standardindstilling for SPIN MED MELLEMRUMSTAST er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUMS-tasten.

SPILLELYDE

Standardindstillingen for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

Standardindstillingen for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL

FLYTBAR KLIKFUNKTION

For din komfort kan du vælge hvor SPIN-knappen skal placeres på skærmen.

KLIK HVOR SOM HELST

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik/Tryk hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig. Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse

ENKELTE GEVINSTGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte Enkelte Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.