Warp Wreckers POWER GLYPH

Om spillet

Warp Wreckers POWER GLYPH™ er et 5x5 tumbling spil med en multiplikator, der vokser efter hver gevinster. Alle vandrette og lodrette linjer med 3 eller flere matchende symboler giver gevinst.

Spillet har Wilds, Power Glyphs™ og The Destroyer! Gevinst med en Power Glyph™ aktiverer den næste Power-Up i Power-Up stablen.

Hvis alle symboler undtagen Wilds fjernes fra gitteret, tildeles 6 Gratis Spil. Multiplikatoren nulstilles ikke under Gratis Spil, og den sidste Power-Up i Power-Up stablen er altid The Destroyer!

Den teoretiske udbetaling er 94.03%.

Særlige symboler

Wild

• Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Power Glyph™.
  • Power Glyphs™ dannes i midten af krystal- eller Wild-symbol gevinster med en længde på 3 eller 5.

Power Glyph™

• Power Glyph™ wild-symbolet erstatter alle andre symboler.
  • Power Glyphs™ dannes i midten af robot-symbol gevinster med en længde på 3 eller 5.
  • En Power Glyph™, der er del af en gevinst, aktiverer den næste Power-Up i Power-Up Stablen.

The Destroyer!

• The Destroyer! er en stor wild, der dækker en vilkårlig 2x2 symbolposition.
  • The Destroyer!-symbolet erstatter alle symboler undtagen Power Glyph™.
  • The Destroyer! giver et ekstra Gratis Spil, når den bliver brugt.
  • The Destroyer! forekommer i det næste Gratis Spil, efter den sidste Power-Up i Gratis Spil Power-Up stablen er brugt.
  • The Destroyer! nedbrydes til individuelle Wilds, før den næste tumble.

Særlige spilfunktioner

Gratis Spil

• 6 Gratis Spil tildeles, når alle symboler undtagen Wilds eller Power Glyphs™ er fjernet fra gitteret i grundspillet.
  • 3 Gratis Spil tildeles, når alle symboler undtagen Wilds eller Power Glyphs™ er fjernet fra gitteret i Gratis Spil.

Power-Up stabel

Ved starten af spillerunden i grundspillet, fyldes Power-Up stablen med 4 vilkårlige Power-Ups. Under Gratis Spil fyldes Power-Up stablen med 4 vilkårlige Power-Ups. Gevinst med en Power Glyph™ aktiverer den næste Power-Up i Power-Up stablen. Når der ikke er flere gevinster, bruges de aktive Power-Ups en efter en.
  • The Transformer - Vælger en vilkårlig symboltype på gitteret og omdanner dem til en anden symboltype.
  • The Eraser - Vælger vilkårlige symboltyper på gitteret og fjerner dem allesammen fra gitteret.
  • The Warper - Vælger vilkårlige symboler på gitteret og omdanner dem til Wilds.
  • The Bomber - Kaster nye Wilds ned fra oven til åbne positioner.
  • The Destroyer! - Tildeler et ekstra Gratis Spil med en enorm 2x2 Wild på en vilkårlig position på gitteret, der garanterer fantastisk destruktion! Findes kun i Gratis Spil.

Tumbling

Gevinster opnås med 3 eller flere matchende symboler i en række, enten vandret eller lodret.
Alle symboler, involveret i gevinster, fjernes fra gitteret.
Efter at have gydet nye Wilds og Power Glyphs™ fyldes de tomme positioner med et hvilket som helst eksisterende symbol, der falder ned fra oven.
Der kommer ingen nye symboler ned fra oven (undtagen hvis du bruger Bomber Power-Up).
Tumbling afsluttes, når der ikke er flere gevinstgivende kombinationer.

Multiplikatorer

Multiplikatoren starter på 1 og vokser med +1 efter hver gevinster. Multiplikatoren nulstilles ikke under Gratis Spil. Alle gevinster ganges med den aktuelle multiplikatorværdi.

Sådan spiller du

Video slots er meget lette at spille på. Følg blot disse 3 trin:

1. Vælg din samlede indsats
  2. Tryk på symbol-knappen DREJ
  3. Se om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats

Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge den samlede indsats, du ønsker.

Antallet af linjer, der bruges i spillet er fastsat til 10, 5 vandrette og 5 lodrette linjer. Gevinster gives for den længste kombination af 3 eller flere matchende symboler i en række, enten vandret eller lodret. Et enkelt symbol kan være involveret i flere gevinstgivende kombinationer.

Drej

Spillet starter, når der trykkes på symbol-knappen DREJ.
Mens symbolerne falder, kan du stoppe spillet hurtigt ved at trykke på skærmen (hvor det er tilgængeligt).

Gevinst

Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.
Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.
Gevinster gives til en kombination af 3 eller flere matchende symboler i en række, enten vandret eller lodret. Et enkelt symbol kan være involveret i flere gevinstgivende kombinationer.
Kun den højeste gevinstgivende kombination udbetales.
De enkelte gevinster vises under gevinster ved gevinstvisningen.
Under gratis spil vises kun den samlede gevinst for hver spillerunde, mens de samlede gevinster for alle gratis spil vises i feltet SAMLET GEVINST.

Gevinsttabel

Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i gevinsttabellen, som du kan få vist via knappen ’i’ på tastaturmenuen.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at spille et antal spillerunder automatisk.
Tryk på AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte Autospil.
De resterende antal spil vises, mens autospil er aktiveret.
Autospil stoppes ved at trykke på knappen STOP.

Avancerede Autospil-indstillinger (hvor tilgængelig)

De avancerede autospil-indstillinger giver spilleren mulighed for at indstille antallet af spil, den samlede tabsgrænse pr. session og grænsen for enkelt gevinst.
Autospil stopper, når en af de valgte grænser er overskredet.

Hurtigt spil (hvor tilgængelig)

Hurtigt spil-funktionen bruges til at forkorte spillerunden mest muligt.
Hurtigt spil startes via knappen på tastaturet.

PC version-indstillinger (hvor tilgængelig)

I indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:

Lyd

Denne indstilling gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Benyt MELLEMRUM for at spille

Denne indstilling lader dig benytte mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

Vis velkomstbillede ved opstart

Her kan du vælge at slå velkomstskærmbilledet til eller fra.

Indstillinger for mobilversion

Spillerstyring

HJEM-symbolet går tilbage til mobilspillets lobby.
Du kan åbne SPILSTYRING ved at trykke på ikonet SPILSTYRING.

Spilstyring

Åbn SPILSTYRING for at ændre værdien for SAMLET INDSATS og for at få adgang til indstillingerne for AUTOSPIL.
På sidepanelet kan du få adgang til KLIENTINDSTILLINGER ved at trykke på ikonet INDSTILLINGER.
Under INDSTILLINGER > LYD kan du vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.
Under INDSTILLINGER > EKSTRA SPIL åbnes spillets spilhistorik.
Ikonet GEVINSTTABEL giver adgang til spillets GEVINSTTABEL.
’?’ Åbner SPILLEREGLER.

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikke-gennemførte spil gennemføres automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra en automatisk gennemførelse indbetales på spillerens konto.

Seneste opdatering: 22-02-2022