Treasures of the deep Mobile

Hovedspilskærm

Spillets formål:

Treasures of the Deep er et femhjuls-, ni-betalingslinie spillemaskinespil med et "bonusspil" der åbner op for vinderchancer uopnåelige i det almindelige spil. Du vinder i henhold til kombinationerne af de forskellige symboler, som vises på de valgte gevinstlinjer. I gevinstoversigten nedenfor kan du se hvor meget du vinder på de enkelte kombinationer. Gratis spil bonusspillet med 5 gratis spil udløses når mindst 3 Hjelm-symboler vises på hjulene 2, 3 og 4. Hjelm-symbolet erstatter alle andre symboler, inklusiv scatter Perle-symbolet.

Gevinstoversigt

Gevinstlinjer

Spilinformation

• Spillet spilles på op til 9 linjer, som vises på hver side af skærmen.

• Start spillet ved at klikke på "SPIL" med den valgte INDSATS og det valgte antal LINJER.

• Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.

• Linjegevinster udregnes ved at gange møndtværdien med multiplikatoren for symbolerne.

• Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.

• Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.

• Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til gevinstlinje gevinster.

• Alle symboler betaler fra venstre mod højre undtagen det scatter Perle-symbolet, som gælder i en hvilken som helst retning.

• På vinderlinjen vil de vindende symboler animeres og vinderlinjen bliver farvet, og de resterende bliver gråtonede.

• Ticker-meddelelser vises nederst på spilskærmen.

• Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.

Sådan spiller du:

• SPIL: Klik på topm4 for at starte hjulene.

• Når hjulet stopper, udbetales alle gevinstkombinationerne det valgte antal linjer i henhold til gevinstoversigten. For at beregne gevinsten pr. linje, skal du gange den respektive symbolgevinst med indsatsen pr. linje. Husk at kun den højeste gevinst på en linje udbetales.

• For at beregne gevinsten for scatter-symboler, skal du gange den respektive scatter-symbolgevinst med den samlede indsats.

• Resultat: Eventuelle gevinster er angivet med deres betalingslinjer fremhævet og symboler animerer eller i tilfælde af en scatter-gevinst ved at deres symboler animerer den individuelle betalingslinje gevinst for enden af hver vindende linje.

• Klik på "+" før Spil-knappen for at se indstillinger som LINJER, MØNDTVÆRDI, MAKS. INDSATS OG AUTOSPIL.

• Klik på "X" for at lukke ovenstående indstillinger

• Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet er der valgt en standard indsats pr. linje for alle 9 linjer Du hæve og sænke indsatsen ved at klikke på "+" og "-" ved siden af møndtværdien. Hvis du ikke har penge på din konto, kan du gå til kassen og indbetale.

• LINJER: Ni linjer er valgt som standard når du åbner spillet. Du kan ændre antallet af linjer du vil spille på ved at klikke på "+" og "-".

• MØNTVÆRDI: Møntværdien udregnes med samlet indsats/antal linjer valgt.

• MAKS. INDSATS: Klik på  for at spille med maks. indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.

• AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil".

• Klik på -knappen for at bruge AUTOSPIL funktionen. På det efterfølgende skærmbillede, skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "ANNULLER" for at stoppe autospil funktionen og vende tilbage til det normale spil.

• De tilgængelige muligheder under denne funktion er:

• Antal spil: Klik på "Antal spil" for at se rullemenuen. Spillet fortsætter automatisk det antal spil, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.

• Spil til gevinst er lig med eller større end: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.

• Spil til tab er højere end: Spillet spiller automatisk indtil tabsgrænsen er nået. Tab udregnes med (tabt = samlet indsats - samlet gevinst)

• Samlet indsats
        • Samlet gevinst = akkumulerede samlet gevinst
        • ((samlet indsats - samlet gevinst) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then only next auto spin will be allowed.>
    • Spil til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.

• Når du spiller med flere "AUTOSPIL" muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle andre og fortsætte med spillet med "AUTOSPIL".

• Når du spiller med AUTOSPIL  kan du stadigvæk afbryde spillet ved at klikke på STOP topm9. Hvis et spil er i gang vil "AUTOSPIL" stoppe når det pågældende spil er færdigt. I øvrige tilfælde vil spillet stoppe med det samme og vende tilbage til det normale spil.

• Klik på menu-ikonet topm10 for at se valgmuligheder som lobby, gevinstoversigt, hjælp, lyd og kasse.

• Klik på lobby-ikonet topm11 for at gå til lobbyskærmen.

• Klik på GEVINSTOVERSIGT  for at se gevinstoversigten.

• Klik på Hjælp  for at se hjælp-sektionen.

• Klik på topm14  knappen i gevinstoversigten eller på hjælp-skærmen for at gå tilbage til spillet.

• Klik på lyd-ikonet  for at slå lyden til og fra i spillet.

• Klik på Kasse todmda11 for at gå til indbetalingssiden.

• Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.

• Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. For at ændre din indsats, til højere eller lavere.

• Kreditter: Når du har sat dit spil, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo viser, hvor meget du har at spille for.

Spilleregler:

• Spil på 1-9 linjer.

• Alle symboler betaler fra venstre mod højre undtagen scatter Perle-symbolet, som betaler i en hvilken som helst retning.

• Kun den største gevinst på de valgte betalingslinjer kommer til udbetaling.

• Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til.

• Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.

• Scatter gevinster ganges med den samlede indsats.

• Scatter gevinster lægges til betalingslinjegevinster.

• Wild-symbolet (Hjelm) vises kun på hjulene 2, 3 og 4 og det erstatter alle andre symboler, inklusiv scatter Perle-symbolet.

Bonusspil:

• Et bonusspil udløses når 3 Hjelm-symboler vises hvor som helst på hjulene 2, 3 og 4.

• Der gives fem gratis spil, hvor præmierne fordobles, dog ikke scatter og bonus gevinster.

• Hvert gratis spil giver en bonuspræmie lige med det udløsende spil.

• Gratis spil bonusspillet kan genudløses og 5 gratis spil vil blive tilføjet til antallet af gratis spil.

• Gratis spil spilles på linjerne med den udløsende indsats.

• Gevinster i de gratis spil lægges til betalingslinje- og spredte gevinster.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 94,71 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil programmet automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet i din spilhistorik ved at logge ind på hjemmesiden.

• Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad hvis din saldo er for lav?

• Gå til kassen todmda11 for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 29-11-2017