Visitors

Spilbeskrivelse:

• Visitors er et slotspil med 5 hjul, 5 rækker og 3125 udbetalingslinjer med respin- funktioner og et bonusspill med free spins.
  • Hovedspillet finder sted i en landsby, hvor de besøgende (Visitors) angriber landsbyen med respin-funktionerne Big-o-Beam, Abduction og Alien Attacks. Landsbyens folk kæmper tilbage i bonusspillet, hvor artilleriet hjælper ved at skyde rumskibene ned og bygge forsvarsmure med gevinstmultiplikatorer, der giver et stort fortjenstpotentiale.
  • 2 RESPIN-scattersymboler, udløser et respin med 2 respin-funktioner. 3 BONUS- symboler udløser bonusspillet med free spins.

Spilvisning:

• Satsbeløb og balance vises altid i infobjælken i bunden af spilvisningen i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige i hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af spilvisningen, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i spilvisningen, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring:

Symbolbetaling vises i mønter.

Symbolbillede

5 af en art

4 af en art

3 af en art

1 500

1 000

500

500

300

150

150

100

80

80

70

60

70

60

50

40

35

30

35

30

25

30

25

20

25

20

15

20

15

10

Gevinstlinjer:

Visitors har 3125 udbetalingslinjer. Fra venstre mod højre.

Særlige symboler:

Symbolbillede

Funktion

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen bonus- scattersymboler og respin-scattersymboler. En udbetalingslinje med alle Wild-symboler udbetales som symbolet med den højeste værdi.

Respin symbol Big-o-Beam

Respin symbol Abduction

Respin symbol Alien Attack

Bonus symbol

Spilfunktioner:

Bonusspill:

• 3 BONUS-symboler udløser bonusspillet med 5 gratis Bonusspillet spilles med 25 mini-hjul med blanke, sølvrumskib og gyldne rumskibssymboler.
  • Et sølvrumskib, som lander på et hjul, er en gevinst, der udbetales som 1x indsatsen. En mur bygges herefter op om hjulet med en gevinstmultiplikator for efterfølgende gevinster indenfor murene. Et gyldent rumskib er ikke en gevinst, men fordobler gevinstmultiplikatorerne for alle mure ved efterfølgende spin. Den maksimale mur- multiplikator er 4096x.

Spillestrategier:

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.
  1. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.
  1. Auto Spin medtager spillestrategier.
  1. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og Tryk derefter på 'Spil'.
  1. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.
  1. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.
  1. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Knapafklaringer:

Knap

Navn

Menu

Indsatssniveauer

Spin

Auto spin

Lobby

Udbetalingstabel

Spilleregler

Indstillinger

Historik

Kampagner

Spilleregler:

1. Visitors er et slotspil med 5 hjul, 5 rækker og 3125 udbetalingslinjer.
  1. Spillet tilbyder flere indsatsniveauer for hver valuta.
  1. Hver indsats udgør 100 mønter.
  1. Gevinstlinjer udbetales efter kombination fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst aktiv gevinstlinje udbetales.
  1. En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen "Spin".
  1. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Hold knappen "Spin" nede, eller brug knappen "Autospin" til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  1. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.
  1. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
  1. Visitors spilles på to måder: Normal og Bonus med gratis spin.
  1. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen bonus-scattersymboler og respin-scattersymboler. En udbetalingslinje med alle Wild-symboler udbetales som symbolet med den højeste værdi.
  1. 2 respin-scattersymboler, der dukker op på hjul 1 og 5 i spiltypen Normal, udløser et respin, hvor 2 af de følgende respin-funktioner føjes til respin:
  • Big o Beam: Et betalende symbol udvides til et symbol på 2x2 eller 3x3 og bliver klistret under resoin.
  • Abduction: En gevinstmultiplikator på op til 15x tilføjes respin-gevinster.
  • Alien Attack: Fastgjorte WILD-symboler tilføjes hjulene.
  1. Respin kan genudløse.
  1. Hvis 3 bonus-scattersymboler dukker op på hjulene 1, 3 og 5 i spiltypen Normal, udløses gratis spin-bonusspillet.
  1. Bonusspillet spilles med 25 minihjul i et 5x5-gitter med 5 gratis spin til at starte med.
  1. Minihjulene består af blanke, sølvrumskib og gyldne rumskibssymboler.
  1. Et sølvrumskib, som lander på et hjul, er en gevinst, der udbetales som 1x indsatsen.
  1. En mur bygges herefter op om hjulet med en gevinstmultiplikator for efterfølgende gevinster indenfor murene.
  1. Murens gevinstmultiplikator starter på 2x og fordobles ved hver efterfølgende gevinst indenfor murene.
  1. Alle vertikalt tilstødende mure kobles sammen for at danne en større, fælles mur med den højeste mur-multiplikator.
  1. Mur-multiplikatorerne vises på Murene er farvelagt i bronze, sølv, guld og platin for at vise højere multiplikatorer.
  1. Et gyldent rumskib er ikke en gevinst, men fordobler gevinstmultiplikatorerne for alle mure ved efterfølgende spin.
  1. Hvis mindst 1 rumskib lander under et gratis spin, bliver der tildelt 1 nyt gratis spin.
  1. Den maksimale mur-multiplikator er 4096x.
  1. En spilrunde slutter, hvis den maksimale gevinst opnåes.
  1. Gevinster udbetales i slutningen af en spilrunde.
  1. Ingen indsatser kan ændres under en spilrunde.
  1. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 96,1 %.
  1. Spillet har en maksimal gevinst på 1 000 000 mønter.
  1. I tilfælde af funktionsfejl, er alle gevinster og indsatser ugyldige.

Seneste opdatering: 03-10-2020