King of Cats

Introduktion til spillet

King of Cats er en seks-hjuls video slot med PLAYERSELECT™ med Big Time Gaming 's Megaways™ med op til 117.649 måder at vinde på. PLAYERSELECT™ giver spillerne valget om at spille Løve-spil eller Puma- spil.

Sådan spilles spillet

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.

Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, definere en tabs eller gevinstgrænse. Når en tabsgrænse er indstillet, kan spilleren vælge LØVE START eller PUMA START for at begynde at spille LØVE-SPIL eller PUMA-SPIL

Når Auto play er slået til, skifter Play-knappen i det aktive spil til en Stop- knap. De resterende Auto-spil vises på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis én af de indstillede grænser er nået, eller der sker noget, der kræver handling fra spilleren.

Play-knappen i det inaktive spil bliver en Switch-knap. Spilleren kan skifte til at spille det inaktive spil ved at klikke på Switch-knappen. Hvis der trykkes på Switch-knappen en gang til, før næste spin er begyndt, annulleres handlingen. Hvis Gratis Spins udløses i det aktuelle spin, annulleres enhver Switch-handling.

Automatisk spil er muligvis ikke tilgængeligt i din jurisdiktion.

Start spin

Tryk på LØVE Play-knappen for at starte drejningen af LØVE-SPIL ved den viste indsats. Tryk på PUMA Play-knappen for at starte drejningen af PUMA-SPILLET på den viste indsats.

Hjulene vil dreje rundt og derefter stoppe og vise resultatet.

Gevinst på symboler

Sejre begynder med det yderste venstre hjul og betaler fra venstre mod højre på hinanden følgende hjul. Udbetalingen ganges med indsats.

Højeste gevinst udbetales per vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Wilds

Wilds erstatter hvert symbol undtagen Scatter. Wilds forekommer kun på hjul 2 til 5.

Scatter

Scatter kan vises på ethvert hjul i LØVE-SPIL og PUMA-SPIL.

3 eller flere Scatters i enhver position tildeler Løve Gratis Spins ved at spille LØVE-SPIL eller Puma Gratis Spins, når du spiller PUMA-SPIL.

PLAYERSELECT™

Vælg at spille LØVE-SPIL eller PUMA-SPIL.

Ved at spille LØVE-SPIL aktiveres 2x2, 3x3 og 4x4 Løve Wilds. Ved at spille PUMA-SPIL aktiveres op til 3 fulde hjul Puma Wilds.

Løve-spil

Løve Wild vises som en 2x2, 3x3 eller 4x4 Wild.

2x2, 3x3 eller 4x4 Løve Wilds viser henholdsvis x4, x9 og x16 multiplikatorer.

3, 4, 5 eller 6 Scatters i enhver position giver henholdsvis 8, 12, 16 eller 20 Løve Gratis Spins.

Løve Gratis Spins

2x2, 3x3 eller 4x4 Løve Wilds begynder med henholdsvis x2, x5 og x8 multiplikatorer.

Hver gang Løve Wild vises, øges Løve Wild med 2, 5 og 8.

3, 4, 5 eller 6 Scatters i en vilkårlig position i Gratis Spins tildeler yderligere henholdsvis 4, 8, 12 eller 16 Løve Gratis Spins.

Den indsats, der blev brugt til at udløse de Gratis Spins, anvendes så længe de Gratis Spins varer.

Ved slutningen af de Gratis Spins, vises den samlede gevinst for disse spins. Eventuelle gevinster krediteres til spillerens konto, og almindeligt

spil genoptages herefter.

Puma-spil

Op til 3 fulde hjul Puma Wilds vises muligvis pr. spin. Hver Puma Wild viser en x2, x3 eller x4 multiplikator.

3, 4, 5 eller 6 Scatters i enhver position giver henholdsvis 15, 18, 21 eller 24 Puma Gratis Spins.

Puma Gratis Spins

Første gang en Puma Wild forekommer på et hvilket som helst hjul, afslører det et x2, x4 eller x6-multiplikator.

Hver efterfølgende gang, at en Puma Wild forekommer på samme hjul, øges de tre multiplikatorer med henholdsvis 1, 2 og 3.

3, 4, 5 eller 6 Scatters i enhver position i Gratis Spins tildeler yderligere 6, 9, 12 eller 15 Puma Gratis Spins.

Den indsats, der blev brugt til at udløse de Gratis Spins, anvendes så længe de Gratis Spins varer.

Ved slutningen af de Gratis Spins, vises den samlede gevinst for disse spins. Eventuelle gevinster krediteres til spillerens konto, og almindeligt spil genoptages herefter.

Generelle oplysninger

Spillet, når du spiller Løve-spillet, har en RTP på 96.72%. Spillet, når du spiller Puma-spillet, har en RTP på 96.70%.

Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 26-05-2021