Under the Sea

underthesea_screenshot

Under The Sea er en fem-hjuls spilleautomat med tredive betalingslinjer og en bonusrunde med gratis spins. Når 3 eller flere spredte Under The Sea logo-symboler ses på hjulene, vises skærmen med bonusrunden. I bonusrunden skal spilleren vælge en af tre perler, som vil afsløre et tilfældigt antal gratis spins og multiplikator. I løbet af de gratis spins kan "Find the Pearls"-bonusrunden ikke blive genudløst, men et tilfældigt antal gratis spins gives for hvert spredt Under The Sea logo-symbol, som ses på hjulene.

Information:

• Spillet spilles med 30 faste linjer.
  • Indsatsgrænserne vises på spilskærmens titelbjælke.

Sådan spiller du:

• "LINJER": Tredive linjer er valgt som standard når du åbner spillet og det er kun muligt at spille med de 30 faste linjer.
  • Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet er der valgt en standardindsats pr. linje for alle 30 linjer, så du dermed får vist den samlede indsats. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linje med ◄ og ► til venstre eller højre for "INDSATS". Hvis din spilsaldo ryger under din samlede indsats, vil indsatsen ikke automatisk blive justeret til den næste mulige indsats pr. linje. Derimod vil "Re-buy" vinduet dukke op. Hvis du ikke har penge på din konto, vil du få vist indskudsmulighederne.
  • Maks. indsats: Hvis du vil spille med den maksimale indsats, skal du klikke på "MAKS. INDSATS". Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo, vil denne mulighed blive deaktiveret.
  • Alle 30 linjer ganges med "indsats pr. linje" og den samlede indsats vises i "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • REGLER: For at se spillereglerne skal du klikke på "REGLER", som findes oven over "SAMLET INDSATS". Klik på "SPIL" for at komme tilbage til spillet.
  • Gevinstoversigt: Klik på "GEVINSTOVERSIGT" ved siden af "REGLER" for at se gevinstoversigten. For at finde det effektive udbetalingsbeløb, skal du gange gevinsten med indsats pr. linje. Klik på "SPIL" for at komme tilbage til spillet.
  • SPIN: Klik på "SPIN" for at starte hjulene.
  • Når hjulene stopper bliver alle vindende kombinationer på de 30 linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Alle gevinster vises ved at deres betalingslinjer blinker og symbolerne bliver levende eller, i tifælde af spredte gevinster, ved at deres symboler bliver levende. De individuelle linjegevinster vises ud for hver enkelt vinderlinje.
  • GEVINST: Alle linjegevinster og/eller spredte gevinster vises i ticker-området under de fem hjul.
  • Bonusrunde med gratis spins:
    • "Find the Pearls"-bonusrunden udløses når 3 eller flere spredte Under the Sea logo-symboler ses på hjulene i grundspillet.
    • Bonusspilskærmen vises med tre lukkede perleskaller.
    • Spilleren skal klikke på en af perleskallerne for at vinde tilfældige gratis spins og multiplikatorer.
    • Antallet af gratis spins og multiplikatoren tildeles fra den valgte skal. De ikke-valgte skaller åbner sig delvist for at afsløre antallet af de gratis spins og multiplikatorer, som spilleren ikke vandt.
    • Når bonusrunden er færdig vender det normale spil tilbage.
    • Alle linjegevinster i løbet af de gratis spins, inklusiv gevinster fra genudløste spins, ganges med den oprindeligt tildelte multiplikator.
  • I løbet af de gratis spins kan "Find the Pearls"-bonusrunden ikke genudløses, men et tilfældigt antal gratis spins bliver tildelt for hver spredt Under The Sea logo-symbol, som ses på hjulene. Multiplikatoren ændrer sig dog ikke.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil denne indsats automatisk blive overført til det efterfølgende spil, forudsat at du har tilstrækkelige midler på din konto. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats. For at ændre din indsats skal du, som tidligere nævnt, bruge ◄ og ► knapperne ved "INDSATS".
  • Kreditter: Din resterende spilsaldo, efter du har placeret din indsats, vises i "KREDITTER".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
  • "AUTO-SPIN": Du kan benytte denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit" spil. De tilgængelige muligheder i denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge et antal spins og spille, indtil din saldo er mindre end den samlede indsats.
    • Spin til gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk, indtil gevinstbeløbet er større end eller lig med det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spin til gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusspil/-runde udløses: Spillet fortsætter automatisk, indtil næste bonusspil/-runde udløses.
    • Spin indtil min saldo er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk, indtil spilsaldoen er større end eller lig med det indtastede beløb. Vær opmærksom på at "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
    • Spin indtil min saldo er lig med eller ryger under: Spillet fortsætter automatisk, indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det indtastede beløb. Bemærk at "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
    • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst en af de andre tilgængelige auto-spin muligheder for at spille med denne mulighed.
  • Hvis du vil benytte auto-spin, skal du klikke på "AUTO-SPIN" nederst på spilskærmen. I det efterfølgende skærmbillede skal du vælge de muligheder, som du vil spille med. Brug rullemenuen hvis det er relevant.
  • Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo til at spille med dine valg, vil "BUY-IN"-vinduet dukke op og give dig mulighed for at overføre flere midler fra din konto.
  • Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "ANNULLER" for at stoppe "AUTO-SPIN" og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere auto-spin muligheder, vil den mulighed, som først opfyldes, blive prioriteret over de øvrige, som derefter bliver ignoreret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle af de andre, før du fortsætter med auto-spin.
  • Bemærk: "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig, når du spiller med fiktive penge.
    Klik på "STOP SPIN" for at stoppe auto-spin. I løbet af "AUTO-SPIN" kan du stoppe spillet ved at klikke på "STOP SPIN". Hvis et spin er i gang, vil "AUTO-SPIN" stoppe, når det pågældende spin er færdigt. I øvrige tilfælde stopper "AUTO-SPIN" med det samme, og det normale spil vender tilbage.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at se spillets aktuelle versionsnummer og spillereglerne.
  • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler til spillet fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at lave indskud til din konto.
  • "SPILHISTORIK" og "RE-BUY" er kun tilgængelige, når du spiller med rigtige penge.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Regler:

• Spil med 30 linjer.
  • "LINJER" kan ikke ændres
  • Du kan ændre "INDSATS" med ◄ og ► knapperne.
  • Med "SPIN" starter du spillet med den valgte "INDSATS" og alle 30 LINJER.
  • Med "MAKS. INDSATS" spiller du med den maksimale indsats på alle 30 linjer.
  • Du kan se gevinsterne i gevinstoversigten.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges til den samlede gevinst.
  • Alle gevinster sker på betalingslinjer, undtagen det spredte Under the Sea logo-symbol, som giver gevinst når det ses på hjulene.
  • Bonusrundegevinster lægges til spilsaldoen.
  • Alle symboler gælder kun fra venstre mod højre, undtagen det spredte Under the Sea logo-symbol, som giver gevinst når det ses på hjulene.
  • Blæksprutte-symbolet er et joker-symbol: Når joker-symbolet lander på et hjul, vises en animation med blæksprutte-symbolet, som spreder sig over de nærmeste symboler ved at strække armene og dermed gøre symbolerne til jokere. Der kan blive dannet fra 1-8 ekstra joker-symboler i forbindelse med denne udvidelse.
  • Blæksprutte joker-symbolet findes på hjul 1, 2, 3, 4 og 5 og kan erstatte alle andre symboler. Det fungerer kun i sammenhæng med de andre symboler, undtagen det spredte Under the Sea logo-symbol.
  • Det mindste antal symboler, som kan blive forvandlet til joker-symboler, er 2, inklusiv det udløsende joker-symbol, og det maksimale antal symboler, som kan blive forvandlet til joker-symboler, er 9, inklusiv det udløsende joker-symbol, i løbet af grundspillet og de gratis spins når joker-symbolet spreder sig på hjulene.
  • Hvis blæksprutte joker-symbolet og tre eller flere spredte Under the Sea logo-symboler ses på hjulene i grundspillet, vil joker-udvidelsen blive vist efterfulgt af "Find the Pearls"-bonusspillet.
  • Hvis blæksprutte joker-symbolet og tre eller flere spredte Under the Sea logo-symboler ses på hjulene i grundspillet, og det udvidende joker-symbol dækker et eller flere spredte symboler, bliver de fortsat regnet for spredte symboler og og vil således udløse "Find the Pearls"-bonusspillet.
  • Hvis blæksprutte-symbolet dækker et eller flere af de spredte symboler i løbet af de gratis spins, vil de stadigvæk blive regnet for spredte symboler. Du får derfor tildelt tilfældige gratis spins, og de gratis spins fortsætter efter joker-udvidelsen.
  • Kun et joker (blæksprutte)-symbol kan dukke op på et spin.
  • Betalingslinjegevinster udbetales først efter JOKER-udvidelsen.
  • Joker-udvidelse kan også finde sted i løbet af de gratis spins.
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster.

Bonusrunde med gratis spins

• "Find the Pearls"-bonusrunden udløses, når 3 eller flere spredte Under the Sea logo-symboler ses på hjulene i grundspillet.
  • Skærmbilledet med bonusrunden dukker op. Tre lukkede skaller bliver vist.
    Spilleren skal klikke på en af skallerne for at vinde tilfældige gratis spins og multiplikatorer.
  • Når bonusrunden er færdig, vender det normale spilvindue tilbage, og de gratis spins begynder.
  • Alle gevinster i løbet af de gratis spins ganges med den tildelte multiplikator for gratis spins.
  • Antallet af gratis spins (for "Find The Pearls"-bonusrunden), som tildeles hver gang en runde udløses, ligger mellem 6 og 25, og den tildelte multiplikator for hver udløsende spil ligger mellem 2 og 8.
  • Antallet af tildelte gratis spins, som kan blive genudløst (i løbet af de gratis spins), ligger mellem 1 og 10.
  • De gratis spins spilles med samme indsats som i det udløsende spin.
  • Bonusrundegevinster lægges til spilsaldoen.
  • Hvis blæksprutte joker-symbolet dukker op i løbet af runden med de gratis spins, vil jokerudvidelsen ske først og derefter blive efterfulgt af linjeudbetalinger. Derefter fortsætter de gratis spins.

Gevinstoversigt

underthesea_paytable

underthesea_paytable2

Betalingslinjer

underthesea_paylines

Den teoretiske udbetaling til spilleren i dette spil er 94.87%

Sådan indbetaler du på din konto

For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier'"-menuen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (Instant Play-versionen) eller klikke på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen). Du kan også lave indskud til din konto ved at klikke på "RE-BUY" i spillet og derefter klikke på "INDSKYD NU". Overførselstiden og gebyrer varierer alt afhængig af hvilken indskudsmulighed, du vælger.

Hvad gør jeg, hvis jeg rammer mine indsatsgrænser?

Hvis din spilsaldo ryger under minimumindsatsen, vil "Buy-in"-vinduet automatisk dukke op. For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen i lobbyen (Instant Play-versionen) eller på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen), eller klikke på "INDSKYD NU" i "Buy-in"-vinduet i et spil.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Når du logger ind igen, kan du se resultatet, hvis du klikker på "Spilhistorik".

Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst en bonusrunde med gratis spins, og før perlen åbner sig, vil du få lov til at vælge en perle, når du logger ind igen, og derefter fortsætte spillet. Hvis du mister forbindelsen i løbet af bonusrunden med de gratis spins (efter du har valgt perle), vil spillet fortsætte fra det sted, hvor du mistede forbindelsen, når du logger ind igen, og du kan derefter fortsætte bonusrunden med de gratis spins.

Hvis du mister forbindelsen, efter et jokersymbol dukker op, men før det udvider sig, vil udvidelsen finde sted, når du logger ind igen. Det samme vil ske, når tre eller flere spredte symboler plus et jokersymbol dukker op på samme tid, men før udvidelsen finder sted. Hvis du mister forbindelsen efter jokerudvidelsen, vil jokerudvidelsen ikke blive vist, og du må derfor benytte spilhistorikken for at se resultatet.

Hvis du stadigvæk har problemer, kan du kontakte vores kundeservice døgnet rundt.

Seneste opdatering: 29-03-2018