Hellcatraz

Spilleregler

• “Hellcatraz” er en 6-hjulet spillemaskine med 6 rækker og 656 måder at vinde på.
  • Matchende symboler på enhver position, på tre eller flere tilstødende hjul, gående fra hjulet længst til venstre mod højre, udgør en udbetalingsmåde-gevinst.
  • Kun den længste, matchende kombination for hvert symbol bliver
  • Flere matchende symboler på et hjul bidrager til gevinsternes
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for den pågældende runde låst, og kan ikke ændres
  • Wild-symboler findes på hjul 2-6 og de erstatter alle normale
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96,46 % i lockdown-tilstanden, 96,30 % for mixed-tilstanden og 96,83 % for funktionskøb.
  • Gevinster vises i brugerens
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor
  • Hvis din saldo falder til under din valgte indsats, bliver din indsats automatisk sænket til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har

Mystery Symbol Feature Spilleregler

• Mystery Symbol Feature er aktiv på alle
  • Mystery Symbol Feature er tilgængelig i hovedspillet og under gratis
  • Mystery-symbolet bliver afsløret efter antallet af påkrævede strømme er blevet
  • Mystery-symboler viser altid via tælleren på symbolet, hvor mange strømme der er tilbage, inden de afsløres.
  • Spillet har to tilstande for Mystery Reveal symboler: Lockdown Mode og Mixed
  • Under Lockdown Mode har alle Mystery Reveal-symboler den samme tæller.
  • Under Mixed Mode er der to uafhængige tællerværdier (som kan være ens), og hvert Mystery Reveal-symbol kan være påført én af dem ud fra en 50 %

Super Free Spins Spilleregler

• Super Free Spins starter altid med 5
  • Super Free Spins bliver udløst, når der er blevet indsamlet 2000 nøgler fra
  • Nøglerne indsamles i begge
  • Under gratis spin tæller mystery-symbolerne ikke ned, men afsløres lige så snart de lander.
  • Der tilføjes et ekstra ‘Golden’ mystery-symbol under gratis spin. ‘Golden’ mystery

-symbolet kræver 2 strømme for at tildele et ekstra spin og for at blive forvandlet til et tilfældigt symbol.

Key Collector Spilleregler

• I hovedspillet forekommer nøgle-symboler tilfældigt oven på de normale Hvert nøgle-symbol tildeler 1-10 nøgler. Når nøglerne er blevet indsamlet, opfører det normale symbol sig, som normalt.
  • Når nøglerne er blevet indsamlet, bliver nøgle-symbolet forvandlet til et normalt
  • Når der er blevet indsamlet 2000 nøgler, bliver Super Free Spins udløst og nøgleindsamlingen nulstilles
  • Hvis der bliver indsamlet mere end 2000 nøgler, inden Super Free Spins bliver udløst, gemmes det overskydende antal nøgler og tilføjes til tælleren efter den er blevet nulstillet.
  • Indsatsværdien for hver indsamlet nøgle gemmes, idet Super Free Spins spilles med den indsatsstørrelse, der er gennemsnittet heraf, udregnet i forhold til antallet af indsamlede nøgler per
  • Gennemsnitsindsatsen skal være et helt multiplum af minimumsindsatsen. Hvis dette ikke er tilfældet, bliver den afrundet ud fra reglerne om stokastisk afrunding. Eksempel: Hvis gennemsnittet er 1,2 gange minimumsindsatsen, er der 20 % sandsynlighed for, at det bliver rundet op til 2 gange minimumsindsatsen og 80 % sandsynlighed for, at det bliver rundet ned til 1 gange

Buy Feature Spilleregler

• ‘Buy Feature’ kan kun aktiveres under
  • Der er to muligheder for at købe funktionen: køb en hel funktion eller top-op.
  • Det koster 200 gange den valgte indsatsstørrelse for at købe hele funktionen, og der opnås direkte adgang til funktionen uden det påvirker nøgleindsamlingen.
  • Ved top-op funktionskøb betaler spilleren kun for det resterende antal nøgler, der mangler for at opnå de 2000 nøgler. Prisen er 0,1 gange den valgte indsatsstørrelse for hver manglende nøgle. Nøgleindsamlingen nulstilles efter top-op funktionen er blevet købt.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren (RTP) for ‘Buy Feature’ er 96,83 %.
  • En aktivering af ‘Buy Feature’ garanterer adgang til