Big X

Spilleregler

er en 3-hjuls videspilleautomat med Mysterysymbol og Big X-symbol, der starter respins.
Spillet har 5 faste vinderlinjer.
Vinderlinjen gevinster betales længst fra venstre til højre.
Scatter symboler udbetaler lige meget, hvor de er på skærmen.
Kun den kombination, der har den højeste gevinst på en aktiv vinderlinjen og pr. scatter, bliver udbetalt.
Scattergevinster bliver tilføjet til vinderlinjen gevinsterne.
Vinderlinjen gevinster er tilføjet.
Gevinstkombinationer og udbetalinger bliver foretaget ifølge Udbetalingstabellen.

Den mindste indsats er 0.60 DKK.

Den maksimale indsats er 100.00 DKK.

Mysterysymbol

3 Mysterysymboler hvor som helst på hjulene (scatter) giver en tilfældig udbetalingsværdi fra udbetalingstabellen.

Multiplikation af linje

Gevinster på vinderlinje 4 og 5 multipliceres x2.

Big X-funktion

Hvis et Big X-symbol lander i centrum af det midterste hjul, starter en respin-funktion med Big X-symbolet
fastgjort på hjulene. Hvert nyt Big X-symbol, der lander på hjulene, bliver hængende på sin position, indtil funktionen slutter.
Hvis der ikke lander nye Big X-symboler på skærmen, slutter respin-funktionen, og en udbetaling fra udbetalingstabellen bliver
tilfældigt valgt. Udbetalingen belønnes for hvert Big X-symbol, der er fastgjort på skærmen.
Fulde hjul med Big X-symbolet giver en x50-multiplikator ud over den tilfældige udbetaling.
Under Big X-funktion bliver et andet hjulsæt brugt.

Gamble

Du kan gamble med alle gevinster, som ikke overstiger 625000.00 DKK.

Gamblefunktionen er kortbaseret og du skal gætte farven på det næste kort.
Et korrekt gæt fordobler gevinsten. Et forkert gæt betyder, at du taber din gevinst.
Gevinsten kan blive gamblet med, indtil du gætter forkert, eller indtil en maksimum grænse er nået.
Når gevinsterne bliver udbetalt, slutter gamblefunktionen.
Du kan bruge HALVERE til at kreditere halvdelen af din gevinst til din saldo, og gamble for resten.
De viste kort påvirker ikke udfaldet af gamble-funktionen.

Du har lov til at gamble 10 gange i løbet af en enkelt gamble indslag.

Joker erstatter alle farver.

Autoplay

Autoplay giver dig lov til at spille det valgte antal af spilrunder automatisk ift. de nuværende indsats-indstillinger. Autoplay bliver stoppet, når AUTOPLAY STOP knappen bliver trykket på. Det resterende antal spins bliver vist, når Autoplay er aktivt.

Spilpanel

MENU knap åbner spillemenuen.

SPILHISTORIK knappen åbner spilhistoriksiden.

HJÆLP knappen åbner hjælpesiden.

UDBETALINGSTABELLEN knap åbner Udbetalingstabellen.

SALDO felterne viser din nuværende saldo.

INDSATS kontrollen viser det nuværende betting-beløb og kan blive brugt til at ændre på indsatsen.

GEVINST felt viser alle gevinster for den nuværende spillerunde.

MAKSIMUINDSATS knappen justerer indsatsen til dens maksimale indstillinger, hvad din saldo angår.

GAMBLE knappen starter Gamble indslaget. Tilgængelig i tilfælde af gevinst med mindre en maksimumgrænse er nået.

Klik på SPIN knappen for at spille spillet med den nuværende indsats-indstilling.

MELLEMRUMSTAST kan bruges som SPIN knap.

AUTOPLAY knappen åbner Autoplay-indstillinger.

AUTOPLAY STOP knappen stopper Autoplay.

UDBETAL knappen sætter gevinsterne ind på din saldo. Tilgængelig efter hver gevinst, med mindre Autoplay er tændt og mens du Gamble.

LYD knap justerer lydstyrken.

Ikonet FREE ROUNDS åbner dialogen med tilgængelige Free Rounds-tilbud. Når du har aktiveret tilbuddet, vises antallet af resterende Free Rounds i ikonet.

Yderligere information

Ufærdige spil vil automatisk blive afgjort efter 120 timer. Enhver gevinst, som er resultatet af en automatisk afgørelse, vil blive udbetalt til spillerens konto.

Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller er 95.02 %.

Teknisk fejl gør alle betalinger og spil ugyldige.

Seneste opdatering: 08-12-2023