Moon of Thoth

SPILLEREGLER

Moon of Thoth er en videoslot med 5 hjul og 3 rækker. Spillet har 10 linjer, der betaler fra venstre mod højre.

Få 3 eller flere BONUS-symboler for at blive tildelt freespins.

Hvert BONUS-symbol tildeler et antal gratis spins fra 1 til 9, og du vil vinde den samlede værdi af de tre kombineret som gratis spins.

Gratis spins spilles med den samme indsats og linjer som det udløsende spil.

6 eller flere MÅNE-symboler udløser funktionen Money Respin. Spillet slutter, når der ikke er nogen MÅNE-symboler i 3 på hinanden følgende spins. Præmierne fra MÅNE-symbolerne lægges derefter sammen, og værdien tildeles. Røde MÅNE-symboler multiplicerer værdier, hvis de kom under det samme respin.

Den maksimale udbetaling på denne spilleautomat er 5000x indsatsen. Eventuelle gevinster der overstiger dette beløb, vil i stedet være begrænset til denne maksimale udbetaling. Det er muligt, at operatøren har konfigureret en gevinstgrænse, der er et andet end gevinstgrænsen på 5000x. Hvis dette er tilfældet, vil det ikke være muligt at nå gevinstgrænsen på 5000x. Kontakt venligst operatøren for yderligere information.

Alle gevinster ganget med væddemål pr. linje. Adskillige gevinster på flere gevinstrækker lægges sammen. WILD er wild for alle symboler undtagen SCATTER.

MONEY RESPIN-FUNKTION

MÅNE-symbolerne indeholder præmier. 6 eller flere MÅNE-symboler udløser funktionen Money Respin.

Alle standardsymboler fjernes bortset fra MÅNE- og RØDE MÅNE-symbolet. Respins begynder derefter. Der kan være 3 respins, og der tælles ned ved hvert respin.

Et MÅNE-symbol nulstiller de tilgængelige respins til 3. Spillet slutter, når der ikke kommer nogen MÅNE-symboler i 3 på hinanden følgende spins. Præmierne på MÅNE-symbolerne lægges derefter sammen, og værdien tildeles.

Nogle MÅNE-symboler viser enten 'MINI', 'MINOR', 'MAJOR' eller 'GRAND'. Dette symbol giver den tilhørende præmie, som er vist rundt om hjulene.

Røde MÅNE-symboler multiplicerer værdier, som kom under det samme respin.

GRATIS SPIL-FEATURE

Hvert BONUS-symbol tildeler et antal gratis spins fra 1 til 9, og du vil vinde den samlede værdi af de tre kombineret som gratis spins.

Under gratis spins indeholder WILD-symboler en multiplikator fra x2-x9. Hvis du får WILDS, vil de blive og give mulighed for at virke gennem alle resterende gratis spins.

Gevinster dannet ved hjælp af et WILD-symbol vil blive ganget med multiplikatoren vist på WILD-symbolet. Gevinstlinjer med flere WILD-symboler får multiplikatorerne lagt sammen for at danne den samlede multiplikator for gevinsten.

Disse multiplikator-wilds flyttes til en ny placering hvert spin.

TRAIL FEATURE

Få glødende symboler for at fylde jackpotmåleren. Hvert spin nulstiller måleren. Hvis hvert symbol på hjulene lyser, vil jackpotten blive tildelt! Jackpotbeløbet vises på det øverste banner og er lig med 5000x din nuværende indsats.

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb. Du kan også vælge at standse autoplay, når du vinder en feature.

SÅDAN SPILLER DU

 • Vælg væddemål
 • Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde
 • Tryk på Mellemrums-tasten starter også et nyt spil. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i en eller anden jurisdiktion
 • Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud.
 • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay
 • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet
 • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand
 • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten
 • Tryk på lyd-knappen for at slå lyden til og fra

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur til spiller er 94.5%

SPILINDSTILLINGER

 • Spillyde - Slå lyde til eller fra.
 • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.
 • Spilregler - Åbner spillets regler.
 • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Kundeversion: 1.0

Seneste opdatering: 03-04-2023