Vampires vs Werewolves

Målet er at opnå en vinderkombination af genstande i midterste række på spillets tromler.

Normalt spil

• Betalingslinjer udbetaler fra venstre mod højre.
  • Alle gevinstkombinationer i det normale spil begynder med et ikon på første tromle fra venstre og fortsætter fra venstre mod højre langs gevinstrækken.
  • Bemærk: For at vinde skal ikonerne ligge ved siden af hinanden, der må ikke ligge andre ikoner imellem dem.
  • Et overblik over gevinsterne og alle andre gevinstkombinationer kan du få at se ved at klikke på knappen Udbetaler.
  • Kun den højeste vindende kombination betales per linje.

Sådan spiller man

Vælg creditværdi

• Med mindre spillet kun er oprettet med én møntværdi, kan du justere din creditværdi.
  • CREDITS-feltet viser din saldo, omregnet til den creditværdi, du har valgt.
  • Er din saldo for eksempel 100,00, og du vælger en creditværdi på 0,05, så viser creditdisplayet 2000 credits (værdi hver 0,05).
  • Større mønter: 1K=1000, 1M=1 000 000, 1B=1 000 000 000.
  • Feltet Vundet viser gevinster som credits.

Placér indsatser

• Knapperne markeret 1 - 5 placerer en indsats på 1 - 5 credits på hver af 20 betalingslinjerne for en indsats mellem 20 og 100 credits pr. spin.
  • Alle indsatserne er på alle 20 linjer.
  • Drej – Drejer tromlerne.
  • Du kan også bruge mellemrumstasten på tastaturet.
  • Den sidste indsats er lagret i hukommelsen, så din sidste indsats gentages, når du klikker på Drej eller trykker på mellemrumstasten.

Wildcard-ikon

• Wild Icon
  • Et wild-ikon erstatter alle normale ikoner, undtagen Bonus- eller Scatter-ikonet for at få en vinderkombination, samt som udbetaling for at få 2, 3, 4 eller 5 Wild-ikoner (fra venstre til højre).

Scatter-bonus

• Dette ikon Vampire Icon hvor som helst på 1. hjul og dette ikon Werewolf Icon hvor som helst på 5. hjul udbetaler en vilkårlig gevinst.
  • Nogle ikoner på hjul 2, 3 og 4 har dette symbol:
  • Cross
  • Når scatterbonussen er udløst, afslører ikoner med dette ekstra symbol også en gevinst.
  • Du kan vinde mellem 50 og 2200, hvis du satser 1 credit pr. linje.
  • Hvis du satser de maksimale 5 credits på hver linje, kan du muligvis vinde 5 gange mere (mellem 250 og 11000).

Bonusspil

• Bonus Icon
  • Dette ikon hvor som helst på hjul 2, 3 og 4 udløser bonusrunden.
  • Spillet ændrer sig til et brætspil.
  • Vælg om du vil spille enten vampyr eller varulv.
  • Klik enten på KAST for at kaste terningen et træk ad gangen eller på AUTOSPIN for at spille automatisk.
  • Du vinder de credits, du lander på.
  • Lander du på 2X-feltet, fordobles alle gevinster op til det punkt.
  • Fremtidige gevinster påvirkes ikke.
  • Hvis du lander på life saver-feltet (enten hvidløg eller pistol med sølvkugler) vil det redde dig, hvis du lander på en fjendes felt (stopper) senere i spillet. Du kan kun bruge life saver én gang.
  • Spillet slutter, når du kommer til slutningen eller lander på en fjendes felt uden life saver.
  • Du holder alle credits samlet
  • Dine gevinster ganges med antallet af credits satset pr. linje.
  • Du kan vinde mellem 75 og 2375, hvis du satser 1 credit pr. linje.
  • Hvis du satser de maksimale 5 credits på hver linje, kan du muligvis vinde 5 gange mere (mellem 375 og 11875).

Automatisk spil:

• I jurisdiktioner, hvor denne funktion er tilgængelig, kan du gentage din indsats for 5, 10, 20, 50 eller 100 drej.
  • Klik på knappen AUTOMATISK SPIL og vælg nummeret fra popup-menuen, klik derpå på SPIL.
  • Mellem drej kan du klikke på STOP og annullere automatisk spil.
  • Hvis bonusrunden er udløst under automatisk spil, så stopper automatisk spil.

Spil valgmuligheder

• Gå til Hovedmenu - Muligheder for at få vist følgende menuer:
  • Lydeffekter: Tænder og slukker for spillets lyde (så som lydene når du klikker på knapperne).
  • Dealerstemme: Denne valgmulighed fungerer ikke for dette spil.
  • Baggrundslyd: Denne valgmulighed fungerer ikke for dette spil.
  • Kvalitetsgrafik: Er spillet langsomt på grund af computerens ydeevne, kan du fjerne markeringen.
  • Animationer: Har du problemer på grund af computerens ydeevne, kan du fjerne markeringen, så tromlerne kun vises til slut, uden drejende animationer.
  • Tilpas til vindue: Afkryds denne mulighed, så spillet fylder hele vinduet.
  • Bemærk: Er spillet langsomt, kan det også skyldes internetforbindelsen f.eks. i spidsbelastningsperioder.

En funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.