Jelly Belly Megaways

Pravila igre

SPECIALSYMBOLER OG -FUNKTIONER

MEGAWAYS™

Antallet af mulige gevinstmåder varierer pr. spin i henhold til det samlede antal af individuelle symboler, som lander på hjulene, med maksimalt 117.649 MegaWays™, som du kan vinde på!

AVALANCHE™

Symboler, der danner gevinster, forsvinder, hvorefter nye symboler kan falde ned og skabe nye gevinster.

WILD-SYMBOL

WILD erstatter alle betalende symboler og tæller som det symbol, der danner den højeste betalende kombination på en enkelt gevinstmåde. WILD-symboler kan lande hvor som helst på de første 5 hjul.

TILFÆLDIGE WILDS

Tilfældigt vil en Jelly Dragon flyve forbi for at slippe 2 eller flere WILD-symboler vilkårligt på de første 5 hjul.

FREE SPINS

Der kræves 3+ forløbende AVALANCHE™ for at komme ind i FREE SPINS-funktionen med 3 spins, hvor hver efterfølgende og fortløbende AVALANCHE™ øger dette antal. Den 4. fortløbende AVALANCHE™ øger antallet af spins til 5; den 5. øger antallet af spins til 8; den 6. øger antallet af spins til 10; og den 7. øger antallet af spins til 15. Derefter øger eventuelle flere fortløbende AVALANCHE™ ikke yderligere antallet af spins.

STIGENDE MULTIPLIKATOR

Fortløbende AVALANCHE™ under FREE SPINS tildeler den STIGENDE MULTIPLIKATOR i stedet. Den 3. fortløbende AVALANCHE™ tildeler MULTIPLIKATOREN på x2, den 4. øger MULTIPLIKATOREN til x3; den 5. øger MULTIPLIKATOREN til x5; den 6. øger MULTIPLIKATOREN til x15, den 7. øger MULTIPLIKATOREN til x50. Derefter øger eventuelle flere fortløbende AVALANCHE™ ikke yderligere MULTIPLIKATOREN.

Den stigende MULTIPLIKATOR gælder kun for dannede måder for den aktuelle skærm og nulstilles, når AVALANCHE™ slutter.

SPILTERMINOLOGI

Engelsk term Oversat term

WILD WILD

JACKPOT JACKPOT

*Jackpotsymboler kan kun vises, hvis de er konfigureret og tilladt i din jurisdiktion.

MAKS. GEVINST

Det maksimale gevinstbeløb er begrænset til 20.000x din nuværende indsats. Hvis den samlede gevinst i en spilrunde når 20.000x, afsluttes runden med det samme, og den maksimale gevinst tildeles.

SÅDAN SPILLER DU JELLY BELLY™ MEGAWAYS™

Betting

For at spille skal du have tilstrækkelige midler til at dække din indsats. Du kan se din aktuelle SALDO på skærmen.

For at spille skal du først vælge indsatsværdien. Klik/tryk på “+” eller “-“ for at øge eller reducere din indsats, eller klik/tryk på indsatsværdien i midten, og vælg en indsatsværdi fra en rulbar liste. Bemærk, at den valgte indsats puges til hvert spin. Hvis din saldo ikke længere er tilstrækkelig mens du spiller, vil du modtage en automatisk meddelelse, som siger ”Utilstrækkelige midler”.

Når du har valgt indsatsen, skal du klikke/trykke på knappen SPIN, for at begynde at spille.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at gentage din valgte indsats i et vist antal spillerunder. For at starte Autospil skal du vælge den ønskede indsatsværdi, og derefter klikke/trykke på knappen Autospil.

I panelet Autospil kan du starte Autospil ved at vælge antallet af runder, som du ønsker din indsats skal gentages i.

5

Dit valgte antal runder med Autospil vil blive vist på Autospil-knappen. Antallet af resterende Autospil-runder opdateres når Autospil startes.

40

Dit samlede indsatsbeløb for Autospil beregnes ved at multiplicere antallet af Autospil-runder, med værdien af din indsats. Dette indikeres under hver Autospil-mulighed. Det resterende indsatsbeløb for Autospil vises også under den valgte Autospil-mulighed, når Autospil er startet.

Dine automatiske spillerunder vil fortsætte, enten indtil dine valgte antal Autospil-runder er fuldført, eller du vælger at stoppe Autospil ved at klikke/trykke på STOP.

Autospil stopper efter Bonusfunktionen er gennemført.

Mens Autospil er i gang, er det ikke muligt at ændre din indsats. Du skal stoppe Autospil for at ændre indsatsen.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.42kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.42kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,429.73kr, Den næste minimum startværdi er: 17,429.73kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 435,743.32kr, Den næste minimum startværdi er: 435,743.32kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 871.48kr, Den næste minimum startværdi er: 871.48kr

Andre betjeningsknapper

Klik/tryk på knappen UDBETALINGSTABEL for at se gevinstkombinationer og udbetalinger.

Klik/tryk på knappen LYD for at tænde eller slukke for spillets lyde.

Klik/tryk på knappen HISTORIK for at se de spillerunder du har spillet, samt resultaterne for disse runder.

Klik/tryk på knappen HJÆLP for at se spillereglerne.

Klik/tryk på knappen FULD SKÆRM for at åbne spillet i fuld skærm, eller klik/tryk på knappen FORLAD FULD SKÆRM for at forlade det (som et alternativ kan du trykke på ESC).

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

Symboludbetalingsværdierne, der vises i udbetalingstabellen, er dynamiske og ændres i overensstemmelse med den valgte indsatsværdi.

Hvis du spiller et linjespil, er præmieværdien fra en gevinstlinje lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere gevinstlinjer, summeres de samlede gevinstværdier. Hvis der er mere end én gevinst på den samme gevinstlinje, udbetales den største gevinst. Hver enkelt gevinstlinje kan kun betale én gang pr. spin.

Hvis du spiller et måde- eller klyngespil, er præmieværdien fra en måde eller vindende klynge lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere måder eller klynger, summeres de samlede gevinstværdier.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Hvis du spiller et spil med Scatterudbetalinger, er det kun den højeste, vindende kombination som udbetales pr. symbol.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet endnu ikke er opstået, vil spillet give et resultat ved genoprettelse af forbindelsen, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken efter genindlæsning af spillet.

I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet er opstået, men spilleren ikke kunne informeres om dette, vil spillet informere spilleren om det endelige resultat ved genindlæsning af spillet, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken.

Spillenummer

Hver spillerunde er identificeret med et unikt SPILLENUMMER.

Dette nummer viser hvornår spillerunden begyndte i GMT-formatet efter time: minut: sekund. pug dette spillenummer som reference (eller tag et skærmbillede af spillenummeret), hvis du ønsker at kontakte kundeservice angående en bestemt runde.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 95%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 20000.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 100kr

Spilleversion: 4.0.1

Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 25-01-2024