Gremlins

Sådan spiller du

Gevinstlinjer

• Dette spil indeholder 20 gevinstlinjer
  • Alle linjegevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel
  • Kun den største gevinst udbetales på hver spillet linje. Alle gevinstlinjesymboler skal vises på en spillet linje og på hinanden følgende hjul fra og med det yderste venstre hjul.
  • Gevinster, der opstår på alle spillede linjer, føjes til den samlede gevinst. Udbetalingstabellen afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Specielle symboler

• WILD-symbolet vises på alle hjulene og erstatter alle symboler bortset fra scatter-symboler.
  • BONUS -symbolet er et scatter-symbol, der kun kan lande på hjul 1,3 og 5.
  • SOL-symbolet er et scatter-symbol og vises kun i funktionen gratis undgå solen-spins.
  • STRIPE-symbolet er et scatter-symbol og vises kun i gratis Gremlin-link-spins.
  • Symbolet GIZMO-MULTIPLIKATOR er et scatter-symbol og vises kun i gratis Gremlin-link-spins

Funktioner

Stripe-wilds

I basisspillet er der mulighed for, at WILD-symboler ganges og erstatter tilfældige symboler på hjulene i slutningen af et spin.

Bonus-tilførsel

• I basisspillet er der mulighed for, at WILD-symboler erstattes af BONUS-symboler, som kan udløse BONUS-VÆLGEREN.
  • Hvis denne funktion udløses, tildeles BONUS-VÆLGER-spinnet med det samme. Eventuelle gevinster fra det første spin i basisspillet evalueres, når den tildelte funktion er afsluttet.

Freebie-bonus

Hvis et eller to BONUS -symboler lander under basisspillet, er der mulighed for, at BONUS-symbolet/-symbolerne bliver ganget og udløser BONUS-VÆLGEREN.

Bonus-vælger

Få 3 BONUS-symboler for at udløse BONUS-VÆLGEREN. En tilfældig bonusfunktion vælges.

Bonusfunktionerne omfatter:

• Gratis plaskende wild-spins
  • Gratis Gremlin-link-spins
  • Gratis undgå solen-spins
  • Jagt på Gizmo-skrin
  • Ikke flere kontanter efter midnat
  • Gratis plaskende wild-spins
  • Vind denne funktion fra BONUS-VÆLGEREN for at få 8 gratis spins.
  • Under gratis plaskende wild-spins hopper alle landende WILD-symboler i poolen og udvides opad for at dække hele hjulet.
  • Ram 3 BONUS-symboler på hjul 1, 3 og 5 for at få tildelt yderligere 8 gratis spins. Alle yderligere gratis spins, der er vundet, føjes til meteret for samlet antal spins.
  • Gratis spins-bonussen spilles automatisk. Under gratis spins forbliver indsatsen og gevinstlinjerne de samme som det spin, der udløste funktionen.
  • Funktionen afsluttes, når der enten ikke er flere gratis spins tilbage eller det maksimale gevinstniveau er nået.

Gratis Gremlin-link-spins

• Funktion gratis Gremlin-link-spins starter med 3 liv.
  • Du mister et liv på ethvert spin, der ikke rammer et STRIPE-symbol.
  • Et spin, der rammer et STRIPE-symbol, vil gendanne antallet af liv til i alt 3 liv.
  • Et STRIPE-symbol, der lander på hjulene, forbliver på hjulsættet under resten af funktionen.
  • Hvert STRIPE-symbol indeholder en kontantværdi, som tildeles ved slutningen af funktionen.
  • Der er et 6. hjulsæt i denne funktion, som indeholder GIZMO-MULTIPLIKATOR-symboler.
  • Når et GIZMO-MULTIPLIKATOR-symbol lander, ganges alle aktive kontantværdier med den multiplikator, der vises på symbolet. Tilgængelige multiplikatorer er 2x, 3x og 5x.
  • Funktionen spilles, indtil alle 3 liv er mistet, og udbetaler det samlede beløb for kontantværdisymbolerne.
  • Der er ingen tilgængelige gevinstlinjer i dette spil.

Gratis undgå solen-spins

• Der tildeles ubegrænsede gratis spins i denne funktion. Meteret for SAMLET ANTAL SPINS starter ved 1 og øges ved hvert spin.
  • Når der opnås 8 vindende spin, aktiveres vedholdende wild-symboler.

Vedvarende wild-symboler

Et WILD-symbol, der lander på hjulene under vedvarende wilds, forbliver på hjulsættet under resten af funktionen.

8 VINDENDE SPINS LÅSER OP FOR VEDVARENDE WILDS

11 SOLE AFSLUTTER GRATIS SPINS

• Gratis spins slutter, når der lander 11 eller flere SOL-symboler på hjulene i løbet af funktionens varighed, eller når den maksimale gevinst opnås.
  • Det samlede antal SOL-symboler, der er forekommet i løbet af funktionens varighed, vises omkring hjulsættet. Antallet af vindende spins vises også her.
  • Under gratis spins forbliver indsatsen og gevinstlinjerne de samme som det spin, der udløste funktionen.
  • BONUS-symbolet vises ikke i denne funktion.
  • I funktionen Undgå solen vises WILD-symbolet ikke på hjul 5.

Jagt på Gizmo-skrin

• I denne funktion er der 4 niveauer og 9 skrin at vælge imellem pr. niveau.
  • Skrinene kan indeholde kontantværdier, "Højere niveau" eller "Indkassér".
  • Denne funktion har 4 niveauer.
  • Find et "Højere niveau" for at gå til næste niveau, og vælg mellem en ny samling skrin. Alle gevinster, der er vundet indtil nu, vil blive bevaret og tildelt ved slutningen af funktionen.
  • Højere niveauer indeholder skrin med større kontantværdier.
  • Der kan vælges skrin, indtil der findes en "Indkassér". Beløbet, der er vundet i funktionen, er summen af alle de fundne kontantværdier.

Ikke flere kontanter efter midnat

• Drej uret for at få vist flere steder, hvor Gizmo kan bevæge sig langs ruten.
  • Hvert sted langs ruten indeholder en multiplikator. Højere multiplikatorer er tilgængelige til at flytte flere steder.
  • Hvis uret lander på midnat (feltet med det røde ur), slutter spillet.
  • Ram et tal mellem 1 og 11 for at flytte Gizmo sikkert langs ruten.
  • Når spillet slutter, ganges den multiplikator, Gizmo er landet på, med den samlede indsats og tildeles.

JURIDISK MEDDELELSE

• Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.47%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige € 250.000,00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2020 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • TM and © 2020 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.

Seneste opdatering: 12-03-2020