Book of Fate

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Gevinstlinje-regler

Dette spil inkluderer 10 faste gevinstlinjer.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster og scatter-gevinster i et spin.
Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.
Den maksimale enkeltstående gevinst er begrænset til 50 000x af hovedindsatsen.
Når en enkeltstående gevinst overstiger dette beløb, vil den nuværende indsats slutte med den maksimale gevinst tildelt.

Wild-symboler

Bogsymboler er Wild-symboler.
Bogsymboler kan erstatte for alle symboler undtagen Specialsymboler.
Bogsymboler har deres egen udbetaling.
Bogsymboler udbetaler på alle positioner.
Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination.

Specialsymbol

Under Gratis Spin og Super Gratis Spin bliver betalende symboler tilfældigt udvalgt for at blive specialsymbolet.
Specialsymbolet forvandles til guld og er aktivt under resten af funktionen.
Specialsymbolerne udvides for at dække spilområdet i højden og tildele yderligere udbetalinger.
Lavtbetalende specialsymboler udvides, når der er 3 eller flere på hjulene.
Højtbetalende specialsymboler udvides, når der er 2 eller flere på hjulene.
Alle udbetalinger skabt af de udvidende specialsymboler multipliceres med specialsymbolets multiplikator.
Under hvert spin vil specialsymboler tildeles en tilfældig specialsymbol-multiplikator på 1x, 2x, 3x, 5x, 7x eller 10x
Hvis bogen tilfældigvis vælges som specialsymbolet, vil Gratis Spin omdannes til Super Gratis Spin.

Funktionsspin

Feature Spin tildeler tilfældigt et enkelt Gratis Spin i basisspillet.
Feature Spin spilles med de samme regler som Gratis Spin eller Super Gratis Spin, alt efter hvilket specialsymbol der tilfældigt blev tildelt i starten.
Super Feature Spin, hvor der benyttes Super Gratis Spin-regler, aktiveres, når der tilfældigt tildeles et bogsymbol i starten af funktionen.
Under Superfunktioner vil alle lavt og højt betalende symboler blive specialsymboler. De omdannes til guld og udvides for at fylde hjulene og tildele yderligere udbetalinger.

Gratis spin

Bogsymboler er Scatter-symboler.
3, 4 eller 5 scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser 8 gratis spin.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
3-5 scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler 8 eller flere Gratis Spin.
Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Super-gratis spin

Gratis Spin og Feature Spin omdannes til superfunktioner, hvis bogen tilfældigt tildeles som specialsymbolet.
Under Superfunktioner vil alle lavt og højt betalende symboler blive specialsymboler. De omdannes til guld og udvides for at fylde hjulene og tildele yderligere udbetalinger.

Bonusindsats

Bonusindsatsen kan slås til og fra når som helst mellem indsatser i basisspillet.
Hvis Bonusindsatsen slås til, fordobles chancen for at udløse Gratis Spin.
Hvert spin med bonusindsatsen koster 25% mere end basisindsatsen.
Køb Bonus og Bonusindsatsen kan ikke aktiveres samtidig.

Køb bonus

Denne funktion koster 100x indsatsen hvis Gratis Spin er valgt, og 750x hvis Super Gratis Spin er valgt.
Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse den valgte Gratis Spin-funktion.
Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Funktionen er ikke tilgængelig over en givet indsats-grænse.
Køb Bonus og Bonusindsatsen kan ikke aktiveres samtidig.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.
Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.
Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.
Når alle autospil-runder er blevet spillet, bliver der vist en pop-op besked med 3 muligheder: "START" starter det samme antal autospil-runder med de samme indstillinger, "MERE" åbner autospil-indstillingerne, "X" lukker pop-op beskeden.
Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-indstillinger

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.
Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.
Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.
Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Saldo: Viser de nuværende saldoer.
Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
Bonusbutik-knap: Viser tilgængelige muligheder for bonuskøb.
Bonusindsats-knappen: Slår Bonusindsats-muligheden til eller fra.
Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

Lyd: Slår spillyd til.
Startknappen: Afslutter spillet.
Bank-knap: Viser banksiden.
Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.
Menu-knap: Lukker spilmenuen.

Spilindstillinger

Tryk på mellemrumstasten for at spinne: Slår denne mulighed til og fra.
Høj kvalitet (60 fps): Aktiverer spil i høj kvalitet med 60 rammer per sekund.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Yderligere oplysninger

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Hvis spillet afbrydes, mens du spiller, kan spillerunden genspilles, når du starter spillet igen.
Hvis du vælger at springe over genafspilningen, når spillet starter igen, bliver gevinsten straks tilføjet din saldo.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Oversættelse af spiltermer

Feature Spin = Funktionsspin
Big Win = Stor gevinst.
Super Win = Supergevinst
Mega Win = Megagevinst.
Off = Fra
On = Til

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.
Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96,00 %.
Bonusindsats aktiveret: 96,00 %.
Køb Bonus - Gratis Spin aktiveret: 96,00 %.
Køb Bonus - Super Gratis Spin aktiveret: 96,00 %.

Seneste opdatering: 11-01-2023