Into the Wild Megaways

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumstasten også bruges til at starte et spil).
  3. RTP:94.96%

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (startende på hjulet længst til venstre) på en af dine MEGAWAYS™. Alle dine gevinster bliver fremhævet og fremkalder en eksplosion, så flere symboler strømmer ind.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Matchende symboler på toppen og i bunden vil forvandle disse symboler til Wild. Hvis symbolerne er wild, så bliver hele hjulet wild.
  • 3 eller flere Scatter-symboler, der indsamles under ethvert spil, vil tildele Gratis Spins.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan kun forekomme på pladserne over eller under hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Wild-symbolet kan hjælpe med at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler, undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

Strømmende symboler

• Alle vindende symboler fremkalder en kædereaktion.
  • De vindende symboler bliver fjernet fra hjulene og erstattet med nye symboler, som falder ned ovenfra hjulene.
  • Der er symbol-placeringer over og under hjul 2, 3, 4 og 5. De hjælper med at danne gevinster og erstattes af nye symboler fra højre.
  • Strømmene fortsætter, indtil der ikke bliver dannet flere vindende symboler.

MEGAWAYS™

• Alle hjul kan afsløre op til 7 symboler.
  • Alle spins kan have op til 117.649 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • MEGAWAYS™ med licens fra Big Time Gaming.

Scatter

• Scatter-symbolet kan forekomme på alle hjul, men ikke på pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5.
    • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
    • 3 eller flere Scatter-symboler tildeler Gratis Spins.
    • Hvis Gratis Spins udløses med mere end 3 scatter-symboler, så bliver der tildelt 2 ekstra Gratis Spins per scatter.

3 Bonus Scatter-symboler = 8 Gratis Spins

4 Bonus Scatter-symboler = 10 Gratis Spins

5 Bonus Scatter-symboler = 12 Gratis Spins

6 Bonus Scatter-symboler = 14 Gratis Spins

Gratis Spins

• Under Gratis Spins øges den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator med 1 efter hver strøm.
  • Matchende symboler på toppen og i bunden vil forvandle disse symboler til Wild. Hvis symbolerne er wild, så bliver hele hjulet wild.
  • Den samlede indsats, der udløste de Gratis Spins, anvendes under hele Gratis Spins-runden.
  • Når Gratis Spins afsluttes, vises den samlede gevinst for disse spins. Alle gevinster krediteres til spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

Wild Indsats (afhængig af operatørindstillinger)

• Ekstra Indsats kan aktiveres under grundspillet.
  • Når aktiveret, er der større chance for at udløse en bonus.ॲ
  • Ekstra Indsats spilles mod en ekstra omkostning på 0,25x samlet indsats.

Bonuskøb (afhænger af operatørindstillinger)

• Bonuskøbet kan aktiveres under grundspillet.
  • Dette vil straks tage spilleren ind i udvalget af Gratis Spins.
  • Spin hjulet for at blive tildelt et antal Gratis Spins på mellem 5 og 20 Gratis Spins.
  • Bonusindsats spilles med 150x den samlede indsats.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Gevinster multipliceres med værdien af grundspilsindsatsen.
  • Gevinster på forskellige gevinstmåder lægges sammen.
  • Der kan vindes flere scatter-features i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med den samme samlede indsats som det udløsende spil.
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Seneste opdatering: 22-06-2022