Rascal Riches

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre og starter fra hjulet længst til venstre. Kun den højeste gevinst udbetales pr. vindende symbolkombination.

Spilleregler

Rascal Riches er en videospillemaskine med 5 hjul og 243 måder at vinde på.

Rascal Wild er et Wild-symbol, som dækker et helt hjul. Det kan forekomme på hjulene ved et hvilket som helst spin. Det erstatter alle betalende symboler. Det kan også give op til 3 ekstra funktioner. Multipliers på x2, x3 eller x5 – de gælder for alle gevinster på det pågældende spin. Flere Multipliers lægges sammen, og totalbeløbet gælder. 2 eller flere pengesymboler kan tilføjes hvor som helst på hjulene. De vil vise matchende symboler (undtagen Scatters og Rascal Wilds). En rækkeopdeler, hvor alle symboler på rækken deles i 2 (undtagen Scatters og Rascal Wild).

Der er mulighed for op til 3 funktioner, når Rascal Wild lander, ikke inklusive ekstra funktioner. Flere af den samme funktion er også muligt.

Scatters kan lande på hjul 1, 3 og 5. 3 Scatters udløser 5 Free Spins. Rascal Wild er på hjulene på alle spins og kan flytte position mellem spins. Det kan også give op til 3 funktioner som i basisspillet.

Før det sidste spin vil den gyldne skraldespands-Multiplier give en Multiplier på x20, x30, x50 eller x100. Dette gælder for alle gevinster på det sidste spin. Hvis der tildeles yderligere Multipliers fra Rascal Wild føjes de til totalbeløbet, og dette gælder for alle gevinster. Det er ikke muligt at udløse yderligere Free Spins inden for Free Spins. Det maksimale antal Free Spins er 5.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Der er 243 fastlagte gevinstvariationer. Gevinstvariationer tildeles for tilstødende symbolkombinationer fra venstre til højre Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 96.23%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 22-06-2023