Book of Ultimate Infinity

Sådan spilles det

Dette er et spil, hvor alle kombinationer giver gevinst. Når der vises 5 eller flere identiske symboler på flere sammenhængende hjul fra venstre mod højre, vil hvert almindeligt symbol, der indgår i en gevinst, udbetale sin gevinstværdi én gang.

WILD-symbolet kan erstatte alle symboler undtagen BOG-symbolet og voksende symboler.

Uendelighedshjul

Hvis der på et spin lander mindst 3 identiske symboler på hjul 1, 2 og 3, tilføjes der et ekstra hjul til højre. Hvis et identisk symbol lander i det ekstra hjul, tilføjes der endnu et ekstra hjul. Dette fortsætter, indtil der ikke længere vises identiske symboler på de ekstra hjul, selvom BONUS-hjulet er nået.

Det første ekstra hjul giver 2x symbolgevinsten.

Hvert efterfølgende hjul, der er nået, øger din gevinst-multiplikator med 1x. Dvs. 3 hjul 2x, 5 hjul 3x, 6 hjul 4x osv.

Bogsymbol

Ved starten af hvert spin vælges et tilfældigt hjul (fra 6 til 15) til at indeholde BOG-symbolet.

Hvis der tilføjes nok hjul til at nå det hjul, der indeholder BOG-symbolet, tildeles spilleren 10 gratis spins.

Et kort under hjulene viser hjulet med BOG-symbolets position og viser spillerens fremskridt i forhold til det. Under hvert spin vises der også en meddelelse, der informerer spilleren om hvor mange flere hjul, der skal bruges for at nå BONUS.

Gratis spins

Ved starten af de gratis spins vælges et normalt udbetalende symbol som det voksende symbol. Når funktionen aktiveres igen, anvendes det samme symbol.

Når hjulet med BOG-symbolet er nået, tildeles der 10 gratis spins. Hvis hjulet med BOG-symbolet nås under gratis spins, tildeles der yderligere 10 gratis spins.

Hvis BOGEN eller voksende symboler lander på højre hjul under gratis spins, vil der blive tilføjet et ekstra hjul, uanset om gevinsten blev forbedret.

Hvis det Voksende symbol lander på 2 eller flere hjul, udvides det til at fylde hver position på dets hjul og giver en udbetaling én gang pr. symbol, uanset om hjulene er sammenhængende eller ej.

Gratis spins spilles med samme samlede indsats, gevinster og vinderkombinationer som i det basisspil, der udløste funktionen.

Gratis spins afsluttes, når der ikke er flere Gratis spins tilbage.

Gratis spins ophører, når den maksimale gevinst er opnået.

Seneste opdatering: 17-12-2020