Sun Tide

Spilleregler

Generelt

• I dette spil er alle 9 paylines permanent aktiveret.
  • Dit samlede bet-beløb er lig med det antal mønter satset pr. payline, ganget med antallet af paylines.
  • Du kan satse op til 5 mønter pr. payline.
  • Du kan konvertere dit gevinstbeløb i mønter til credits ved at gange antallet af vundne mønter med den møntværdi, du satser.

Almindelige symboler

• Det giver almindelige gevinster, når de samme symboler vises ved siden af hinanden, og ét af symbolerne vises på det første slothjul.
  • Der udbetales én almindelig gevinst pr. payline. Hvis du har mere end én kombination, får du den gevinst, der har størst værdi.
  • Almindelige gevinster vises i mønter i udbetalingstabellen.
  • Almindelige udbetalinger afhænger af dit bet pr. payline.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.

Wild-multiplikatorsymbol

1

• Erstatter andre symboler, så der gives gevinst.
  • Erstatter ikke scatter-symbolet.
  • Fungerer som et udvidende wild-symbol på hjul 3 under det almindelige slotmaskinespil.
  • Fungerer som et udvidende wild-symbol på hjul 2, 3 eller 4 under gratis spin.
  • Udvides kun, hvis en vindende symbolkombination er mulig.
  • Det giver en særskilt gevinst, når flere wild-symboler vises ved siden af hinanden, og ét af symbolerne vises på det første slothjul.
  • Der udbetales én almindelig gevinst pr. payline. Hvis du har mere end én kombination, får du den gevinst, der har størst værdi.
  • Reglerne for almindelige gevinster gælder.

Scatter symbol

2

• Behøver ikke at blive vist ved siden af hinanden på en payline for at vinde.
  • Giver en scatter-gevinst, når to eller flere vises hvor som helst på hjulene.
  • Erstattes ikke af wild-symbolet.
  • Scatter-gevinster vises som en multiplikatorværdi i udbetalingstabellen.
  • Scatter-udbetalinger afhænger af din samlede indsats.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  • Aktiverer gratis spin, når tre eller flere vises på hjulene.

Gratis spin

2

• Aktiveres, når tre eller flere scatter-symboler vises på hjulene.
  • Du tildeles 15 gratis spin.
  • Aktiveres igen, når tre eller flere scatter-symboler vises i et gratis spin. Du får tildelt yderligere 15 gratis spin. De lægges til det resterende antal gratis spin.
  • Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som indsats i de gratis spin.
  • Gevinster udbetales automatisk i denne funktion.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.

Udbetalingstabelresultater

• Registrerer din gevinststatus ved at fremhæve kombinationer, du har vundet.
  • Når du vinder alle kombinationer for det samme symbol, fremhæves det.
  • Resultater markeres permanent på betalingstabellen, selv hvis du afslutter spillet.
  • Almindelige spil-gevinster registreres som resultater.
  • Wild-symboler, der erstatter gevinster, registreres ikke som resultater.
  • Gratis spin registreres ikke som resultater

Hurtigt spin

Hurtigt spin øger hjulets spin-hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på hurtigt spin Fra.

For at deaktivere hurtigt spin tryk på hurtigt spin Til.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Konfigurer mit samlede bet

Dit samlede bet-beløb er lig med det antal mønter satset pr. payline, ganget med antallet af paylines.

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Møntværdi, og vælg en møntværdi.
  4. Tryk på Satsede mønter, og vælg antallet af mønter.

Ændring af mit bet-beløbs

Dit samlede bet-beløb er lig med det antal mønter satset pr. payline, ganget med antallet af paylines.

Tryk på Indsats og vælg et samlede antal mønter eller credits, du vil satse pr. spin.

Måske kan du ikke satse credits på denne maskine.

Skift fra mønter til credits

Du kan få vist din saldo og dine bet- og gevinstbeløb i mønter eller credits.

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Mønter for at konvertere til mønter, eller tryk på Credits for at konvertere til credits.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Seneste opdatering: 16-05-2018