Evil Goblins xBomb

WILDS

Et Wild-symbol erstatter ethvert andet symbol på nær Scatter.

Wilds kan kun lande på hjul 2-6.

Wilds kan lande på hjulene eller transformeres i Goblin Sacrifice-funktionen.

RESURRECTION WILDS

En enkelt Dead Wild gør ikke noget, da det ligner et Scatter-symbol i sin opførsel. Land 3 Dead Wilds, og de aktiveres og bliver til Resurrection Wilds-symboler. Det sidste Wild-symbol der lander, vil også booste en massiv multiplikator.

Resurrection Wild-multiplikatorer (kun det sidste Wild-symbol der lander):
- 3 Resurrection Wilds: x11 multiplier
- 4 Resurrection Wilds: x33 multiplier
- 5 Resurrection Wilds: x55 multiplier

GOBLIN SACRIFICE

For hvert nye spin dukker gobliner op oven på hjulet. Match goblinen oven på hjulet med symbolet på hjulet nedenunder for at udløse Goblin Sacrifice-funktionen.

Når der er et match mellem goblinen og symbolet, vil hver goblin kaste en jerngranat mod sig selv for at yde det ultimative offer og gøre sig selv til et Wild-symbol.

Når en goblin har kastet en granat, forsvinder han, og en ny tilfældig goblin træder i stedet.

Match alle 4 gobliner for at udløse Evil 4-funktionen.

xBOMB

En eksploderende xBomb fjerner nærliggende symboler med undtagelse af Scatter-symboler, Dead Wilds og Resurrection Wilds og vil øge gevinstmultiplikatoren med +1.

Hvert xBomb-symbol tilføjer også en række til hjulområdet, op til 7 rækker.

Alle xBomb-symboler eksploderer inden den næste kaskade, og den eksploderer uanset om der er gevinst eller ej.

EVIL 4

Match alle 4 gobliner oven på hjulene for at udløse Evil 4-funktionen.

Den matchende goblin sidder på tronen på hjul 1, hvor den også øger en multiplikator på x4 eller højere – hvilket betyder, at antallet af symboler på dette hjul tælles som 4 af pågældende symboltype.

Multiplikatoren øges med 1, hver gang en ny matchende goblin vises på det øverste hjul.

SCATTERS

Scatter-symboler lander kun på hjul 2-5.

3 eller 4 Scatter symboler udløser henholdsvis 8 eller 9 Fresh Meat Spins. Hvert i Fresh Meat Spins tildeler et ekstra spin.

Land 3 Scatter-symboler og udløs Evil 4 for at aktivere funktionen Goblins Feast Spins.

For at aktivere Explosive-bonustilstand - land 2 xBomb-symboler under udløsningen af en af de to bonustilstande og få en garanteret xBomb på hvert spin – en massiv forbedring både i hjulstørrelse og multiplikatorer under bonusrunden.

FRESH MEAT SPINS

8+ spins med garanterede Dead Wilds på hvert spin og en markant større chance for, at Goblin Sacrifice og xBomb udløses.

Kan også opgraderes til Goblins Feast Spins ved at udløse Evil 4-funktionen. Enhver indsamlet multiplikator følger med til tilstanden Goblins Feast Spins.

Hvis du opgraderer til Goblins Feast Spins med mindst 5 spins tilbage, bliver multiplikatoren tildelt, så den svarer til antallet af spins. Eksempel: Aktiveret med stadig 6 Fresh Meat Spins tilbage, tildeler mindst x6.

Eksplosive Fresh Meat Spins er alle de samme som Fresh Meat Spins, men med en betydelig opgradering – xBomb på hvert nyt spin! Dette forbedrer hjulområdet betydeligt og giver en ekstra gevinstmultiplikator.

GOBLINS FEAST SPINS

4 spins med Evil 4-multiplikatoren aktiveret. Når den samme matchende goblin vises på det øverste hjul, vil multiplikatoren stige med en, og goblinen forbliver i sin position resten af bonusrunden, og spins nulstilles til 4 spins igen. Spin-nulstillingen kan ske i alt 4 gange.

Eventuelle nye matchende goblins bliver til et skelet og klæber fast resten af funktionen, men det vil stadig gøre alle matchende symboler på hjulene til Wilds.

Eksplosive Goblins Feast Spins er svarer alle til normale Goblins Feast Spins, men med en betydelig opgradering – xBomb på hvert nyt spin! Dette forbedrer hjulområdet betydeligt og giver en ekstra gevinstmultiplikator.

ALL HAIL THE KING

Den maksimale udbetaling i spillet er 31.969 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, slutter spillerunden og der tildeles 31.969 gange basisindsatsen.

729 MÅDER AT VINDE

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

• Evil Goblins xBomb er en videospillemaskine med følgende funktion(er):

- Resurrection Wilds

- Goblin Sacrifice

- xBomb

- Evil 4

- Fresh Meat Spins

- Explosive Fresh Meat Spins

- Goblins Feast Spins

- Explosive Goblins Feast Spins

- All Hail the King

• Et 6-hjuls videoslot med op til 7 rækker, 15 symboler.
  • 729 måder at vinde som standard (se gevinstoversigten for mere info).
  • Maks. simulerede antal måder til at vinde på er mere end 4,4 mio.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,14 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Fresh Meat Spins-funktionskøb er 96,28 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Explosive Fresh Meat Spins-funktionskøb er 96,56 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Goblins Feast Spins-funktionskøb er 96,73 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Explosive Goblins Feast Spins-funktionskøb er 96,81 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Lucky Draw-funktionskøb er 96,47 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for xBomb x2-funktionskøb er 96,03 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 31969 gange indsatsen (1:55000000 runder).
  • Et Wild-symbol erstatter ethvert andet symbol på nær Scatter.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • xBomb x2-funktionen er kun tilgængelig som en bonuskøbsmulighed og er ikke tilgængelig i normalt gameplay.
  • Evil 4: Alle gobliner i det øverste hjul bliver erstattet i starten af bonussen. Når multiplikatoren øges, erstattes de matchende gobliner.
  • En multiplikator oven på symbolet viser det samlede antal af det symbol.
  • En symbolmultiplikator i en vindende kombination tælles som et ekstra antal gevinstmåder.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 13-10-2023