Midas Millions

Spilleregler:

Midas Millions err en spilleautomat med 5 hjul og symboler i sekskantagtige ruder. Spillet har ingen gevinstlinjer. Udbetalningerne baseres istedet på forskellige symbolgrupper som vises ved siden af hinanden. Dette skaber store gevinstvariationer med over 100.000 gevinstmuligheder! Spillet indeholder sammenhængende wildsymboler (som forvandler symboler mellen dem til forgyldede wildsymboler) og symbolet Super Wild (som forvandler nogle af symbolerne omkring sig til forgyldet wildsymboler). Begge disse giver 2 x den normala gevinst hvis Kung Midas forvandler symbolerne til guldsymboler. Spillet indeholder en funktion med gratisspil som har låste wildsymboler (Locked Wilds) hvor flere og flere symboler kan låses som wildsymboler og forbliver låste under tilbageværende gratisspil. På den måde kan du vinde større og større gevinster eftersom gratisspillet skrider frem. Du kan vinde en millon med et spin i dette spillet hvis du spiller med den højeste indsats og får en gruppe på 12 eller flere billedsymboler, foruden armbåndsuret (dvs. jetfly, Rolls Royce, champagne, vindruer), og har et eller flere guldsymboler som fordobler gevinsten.

Sådan spiller du:

• Beløbet du satser vises længst nede på skærmen mellem knapperne – og +.
  • Anvend de to knapper for at vælge en indsats mellen den laveste og højeste indsatsgrænse for oven.
  • Vælg indsats: Når du begynder at spille er standardindsatsen på EUR 4.00. Indsatsen vises længst nede på skærmen under hjulene. Du kan øge eller sænke indsatsen ved at klikke på knapperne + eller – ved Change Stake (ændre indsats). Hvis din spillesaldo er på under din totale indsats justeres indsatsen automatisk til næste mulige indsats.
  • Gevinsttabel: Hvis du klikker på knappen PAYTABLE på spilskærmen kommer du til gevinsttabellen. For at komme tilbaga til spillet klikker du på knappen BACK TO REELS (tilbage til hjulene) på skærmen PAYTABLE eller hvor som helst på skærmen PAYTABLE. Hvis du klikker på knappen NEXT (næste) længst nede på skærmen PAYTABLE kommer du til gevinsttabellen. Hvis du vil udregne udbetalingsbeløbet ganger du hver enkelt gevinst med placeret indsats.
  • PLAY (Spil): Klik på SPIN (drej) for at starte spillet. Hjulene drejer og når de stopper udbetales eventuelle gevinster efter gruppe – hvis du har 4 eller flere af samme symbol ved siden af hinanden i en gruppe vinder du. Det beløb du vinder fremgår af gevinsttabellen. Symboler som danner en gruppe lyser og information om gevinsten vises længst nede.
  • Resultat: Alle gevinstsymboler lyser op og information om gevinsten vises længst nede. Totalt gevinstbeløb vises ved TOTAL WIN (total gevinst) øverst til højre ovenfor hjulene. Information om gevinsten vises i en besked under hjulene – gevinstbeløbet vises for hver gevinstgruppe og følges af totalt antal symboler som indgik i gevinsten.
  • Gentag indsats/ændra indsats: Når du har satset en gang går dine indstillinger automatisk videre til næste spin, hvis der er nok penge tilgængelige. Klik på SPIN (drej) hvis du vil spille med samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats anvender du knapperne + og - ved Change Stake (ændre indsats).
  • Saldo: Når du har placeret din indsats vises din resterende spilsaldo ved BALANCE.
  • Aktuel spilsaldo er det beløb som vises ved BALANCE (saldo).
  • AUTOPLAY (automatisk spil): Med denne funktion kan du vælge spinalternativ for hands free-spil. Funktionen indeholder følgende alternativ:
    • 5 spins: Spillet drejer automatisk 5 gange hvis du klikker på knappen 5 SPINS.
    • 10 spins: Spillet drejer automatisk 10 gange hvis du klikker på knappen 10 SPINS.
    • 15 spins: Spillet drejer automatisk 15 gange hvis du klikker på knappen 15 SPINS.
    • 20 spins: Spillet drejer automatisk 20 gange hvis du klikker på knappen 20 SPINS.
    • 25 spins: Spillet drejer automatisk 25 gange hvis du klikker på knappen 25 SPINS.
    • UNTIL FREESPINS (til gratisspil udløses): Spillet fortsætter til funktionen FREESPIN (gratisspil) aktiveres hvis du klikker på knappen UNTIL FREESPINS.
  • Hvis du vil anvende autospilsfunktionen klikker du på knappen AUTOPLAYS længst nede på spilskærmen til venstre for knappen SPIN. Når dialogruden for autospil åbnes klikker du på det ønskede alternativ. Knappen STOP vises (istedet for knappen AUTOPLAYS). Klik på SPIN for at dreje hjulene.
  • Du kan stoppe autospillet ved at klikke på knappen STOP.
  • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige penge.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på GAME RULES (spilleregler) hvis du vil se regler for spillet som hjemmeside.
  • Klik på REBUY hvis du vil overføre flere penge fra dinDanske Spil-konto til spillet.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på knappen QUICK DEPOSIT (hurtig indbetaling) hvis du vil indsætte flere penge på din Danske Spil-konto.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

Wildsymbol

• Wildsymboler erstatter alle andre symboler (undtaget Freespins-symbolet).
  • Wildsymboler erstatter ikke et Super Wild-symbol.
  • Wildsymboler kan kun erstatte symboltyper og kun anvendes for gevinst i en gruppe – de kan ikke anvendes i to forskellige grupper.
  • Hvis der er flere end en symboltype, som wildsymbolet kan erstatte for at give gevinst, anvendes  symbolet som giver højest udbetaling. Hvis to forskellige grupper giver samme udbetaling anvendes det symbol som er højst oppe på gevinsttabellen.

Funktionen Connecting Wild

• Funktionen med sammelænkede wildsymboler (Connecting Wild) aktiveres når to wildsymboler vises på forskellige hjul, adskilt af et eller flere andre symboler. De to wildsymboler skal være på samme diagonale række.
  • To wildsymboler ved siden af hinanden (ingen andre symboler imellem) kan ikke ikke slås sammen.
  • Når Connecting Wild aktivereas dukker kung Midas op og forvandler alle symbolerne på samme diagonale række mellem de to wildsymboler til forgyldet wildsymboler (Gold Wild).
  • Hvis to wildsymboler vises ved siden af hinanden i en diagonal linje med et tredje wildsymbol lænkes  det wildsymbol som er nærmest det tredje wildsymbol. Symboler mellem dem ændres til forgyldet wildsymboler.
  • For gruppen som indeholder et eller flere forgyldet wildsymboler gælder at alle forvandles til guld og gevinsten fordobles.
  • Wildsymboler og Super Wild-symboler kan ikke vises sammen.

Funktionen Super Wild

• Funktionen Super Wild aktiveres når et Super Wild-symbol vises hvor som helst på midthjulet.
  • Kung Midas rør og ændrer op til 6 symboler runt omkring Super Wild-symbolet til Gold Wild-symboler. Antal symboler som forvandles til Gold Wild-symboler er tilfældigt (op til 6).
  • Hvilke symboler rundt omkring Super Wild-symbolet som forvandles til Gold Wild-symboler er tilfældigt.
  • For gruppen som indeholder en eller flere forgyldet wildsymboler gælder at alle forvandles til guld og gevinsten fordobles.
  • Det er kun muligt at få et Super Wild-symbol på mitdthjulet.

Gratisspin

• Gratis bonusspil aktiveres når 3 Freespin-symboler vises hvor som helst på hjul 1, 3 eller 5.
  • Freespin-symbolet vises kun på hjul 1, 3 och 5.
  • Klik på START for at starte gratisspillet.
  • Du får altid 10 gratisspin. Alle gratisspin spilles med samme indsats som i det spin som aktiverede gratisspillet.
  • I gratisspil anvendes en anden opsætning hjul og der kan du ikke genaktivere gratisspillet eller få sammanlænkede wildsymboler eller Super Wild-symboler.
  • Efter hvert gratisspin vælger Kung Midas tilfældigt 0, 1 eller 2 symboler og forvandler dem til låste wildsymboler. Symbolerne fungerer da som wildsymboler under tilbageværende gratisspil hvilket gør det lettere at få gevinstkombinationer. Hvilke symboler som forvandles til låste wildsymboler afgøres tilfædigt.
  • For hvert gratisspin gælder at hvis en gevinstkombination vises, og Kung Midas samtidig behøver at forvandle 1 eller 2 symboler til wildsymboler, bliver du kun betalt for den gevinstkombination efter symbolerne blev forvandlet til wildsymboler.
  • De låste wildsymboler kan ikke forvandles til guld og fordobler ikke udbetalingen.
  • Højest antal låste wildsymboler under gratisspil er 10.
  • Efter afslutet gratisspil visas den totala gevinst fra dine gratisspin. Hvis din totala gevinst er mindre en 10 gange indsatsen belønner Kung Midas dig med en hemmelig præmie som lægges til din gevinst. Den hemmelige gevinst afgøres tilfældigt og kan være op til 20 gange indsatsen.

Andre funktioner

Change Music (ændre musik): Med denne funktion kan du vælge hvilket af to forskellige baggrundsmelodier du vil lytte til mens du spiller (eller helt at slå lyden fra). Her kan du også indstille lydstyrken.

midas milliones

Gevinsttabel

Klik på knappen PAYTABLE på hovedskærmen. Spillet navigerer til gevinsttabellen. På skærmen PAYTABLE vælger du knappen NEXT (næste) for at navigere til næste gevinsttabelskærm. Teoretisk gevinst til spilleren er 94,03 %.

midas milliones

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen under det ordinære spil, afsluttes spillet af softwaret. Når du logger på igen, kan du se dine resultater ved at klikke på Gamelogs.

Hvis du kobles fra midt under bonusspillet, bliver du bedt om at afslutte bonusspillet når du logger på igen. Når bonusspillet er afsluttet, kan du fortsætte med samme spil eller vælge et andet spil.

Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Seneste opdatering: 06-07-2022