Midnight Marauder

Spilleregler

• “Midnight Marauder” er en spillemaskine med 6 kolonner og 6 rækker samt en klyngeudbetalingsmekanisme.
  • Klynger består af mindst 5 matchende symboler.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i pugerens valuta.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.19%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Regler for Collect & Multiply-funktionen

• Funktionen udløses, når der dannes matchende klynger.
  • Under funktionen vil matchende symboler samle sig i en position fra den oprindelige gevinst.
  • Det valgte indsamlede symbol vælges tilfældigt fra den oprindelige matchende klynge.
  • Når symbolerne er blevet indsamlet, tildeles et re-spin.
  • Re-spins vil fortsætte, så længe der indsamles nye symboler, eller der dannes nye klynger.
  • Alle matchende symboler, der danner en klynge på 2 eller flere i størrelsen, inklusive opsamlingssymbolet, indsamles.
  • Gevinster evalueres kun i slutningen af re-spins.
  • Når flere poser i samme gruppe er på hjulet på samme tid, vil de multiplicere sig mod hinanden, før de tildeler en udbetaling.
  • I en situation, hvor flere poser med det samme symbol er blevet indsamlet, vil en pose være ansvarlig for det endelige resultat af gevinsten.

Regler for Gratis Spil

• Gratis spins udløses ved at lande 3 eller flere bonussymboler.
  • 3 bonussymboler giver 8 gratis spins og ekstra bonussymboler, og udløser samtidig en tildeling af +2 spins.
  • Under gratis spins, er det muligt at lande yderligere bonussymboler, der giver +1 spin.
  • Under gratis spins forbliver Collect & Multiply-funktionen aktiv.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
    • For at puge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
    • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
    • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 23-05-2022