Cash Melon

Cash Melon er et 5-hjuls spil med 20 gevinstlinjer og stigende scatter-udbetalinger under Gratis Spin-bonussen. Værdien af det Mægtige Melon Scatter-symbol stiger med hvert Mønt-symbol, som forekommer under Gratis Spin-bonussen!

Sådan satser du

Cash Melon har 20 gevinstlinjer.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 20 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

For at ændre indsatsen:

Vælg den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (–) for at sænke den samlede indsats eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret:Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte jurisdiktioner.

Mægtig Melon-funktion

Under Gratis Spin-bonussen kan Mægtig Melon Scatter-symbol forekomme på enhver af hjulets symbolpositioner og blive stablet op til 3 symbolpositioner højt.

På det spin, der udløser Gratis Spin-bonussen, vil den samlede præmieværdi af alle Mønt-Scatter-symboler der forekommer på hjulene, tildeles, sammen med den indledende værdi af hvert Mægtig Melon Scatter-symbol, der forekommer under de resterende gratis spins. De tilgængelige Mønt-symbolværdier er 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, 40, 50, 60, 80, 90, 100, 200 og 500 mønter.

Mønt-symboler, som forekommer på hjulene under Gratis Spin-bonussen, lægges til den samlede værdi af hvert Mægtig Melon-symbol med Mønt-symbolets anviste værdi.

Hvert Mægtig Melon-symbol, som forekommer på hjulene, tildeler sin nuværende samlede værdi og udbetales sammen med enhver linjegevinst.

Gevinster evalueres, når hjulene stopper med at spinne, og inden eventuelle Mønt-symbolværdier føjes til Mægtig Melon Scatter-symbolet.

Mystisk Melon-funktion

Under grundspillet kan Mystisk Melon-funktionen blive udløst. Når Mystisk Melon-funktionen bliver udløst, vil der dukke en Mystisk Melon op, som tildeler 5 Mønt-Scatter-symboler på hjulene.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når 5 eller flere Mønt-Scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjulene.

Hvis Gratis Spin-bonussen udløses, bliver der tildelt 5 gratis spins.

Startende fra det femte gratis spin, hvis 1 eller flere Mønt-symboler forekommer hvor som helst på hjulene, så vil der tildeles 1 ekstra gratis spin. Der kan kun tildeles 1 ekstra spin pr. spin.

Mindst én Mønt på det sidste spin tildeler 1 ekstra spin. Der kan maksimalt spilles 50 Gratis Spins.

Hjul anvendt i Gratis Spin-bonussen er anderledes, end de hjul der anvendes i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Lyd

• Slå spillyde on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje.Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen.Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Kun den højeste scatter-gevinst udbetales pr. Scatter-symbol. Sammenfaldende scatter-gevinster fra forskellige Scatter-symboler lægges sammen. Scatter-gevinster ganges med møntværdien.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symbolet er wild og erstatter alle symboler undtagen Mønt- og Bonus-symbolet i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Mægtig Melon-symboler forekommer kun på hjul 1, 2, 3, 4, og 5 under Gratis Spin-bonussen.

Mønt-Scatter-symbolværdier ganges med møntværdien.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner uanset indsatsstørrelse kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer.En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen.Hvis gevinstgrænsen er nået i bonussen, afsluttes bonussen omgående uanset resterende antal gratis spins.

For dette spit er den langsigtede, teoretisk forventede tilbagebetaling 94.10%.

Seneste opdatering: 27-07-2022